kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Evet tatil yaparken resmini çekebildim.. Saçlar yok güneş gözlüklü teni bronzlaşmamış ama yakında kararır :)Ps:Resim kabiliyetim gerçekten kötüdür sadece can sıkıntısı için biraz uğraşıverdim :) saygılar ema aplamıza [hline]The Legends will never dieKinGpiN the striked sazan [Bu mesaj theKingpin tarafından 11 July 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kibrite dönmüş:) *gelicek terliklerden saklanır* [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 *! tırsıp editler* [Bu mesaj elesso tarafından 11 July 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Valla ne bileyim gözlükler falan matrix gibi =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 tiriniti emaleth :D[hline]Unreal nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde: "Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ne bileyim ben terminator'e de benzettim; koy altına bir harley, yanına bir shotgun, "bad to the bone"u çal arkadan.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 emanın avatarıyla oynamak suretiyle yaratılan threadleri bir cd de toplıycam da, cd ye sığar mı onu düşünüyorum. adamlar film bile yaptılar ya sırf dalga geçmek için, sally miydi bonanzamıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bak o kingpinin har,biden gerçek fotosu :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 [Bu mesaj elesso tarafından 11 July 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 YOU ARE DOOOMMMMEEEEEDDDDDDD I TELL YA DOOOOOOMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 walla sonunda ema patlatıcak sizi benden söylemesi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 lam bu elessoda yazıo yazıo laf atıyo sonra tırsıp editliyo paso:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kingpin kilo almışşın galiba biraz baksana top gibi olmuşsun bide belden aşağınada krem sür bak alt taraf iyice kızarmış :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ehuhe manyak komik yaw . bi dakka... terlik ... terlik sesi duyuyorum....[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Chemical, 11 July 2003 20:44 tarihinde demiş ki: lam bu elessoda yazıo yazıo laf atıyo sonra tırsıp editliyo paso:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . mwahuea erkek adam sözünün arkasında olur dimi :) çatırrtt (kopma efekti :) )[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aha işte yaratıcı gençlik :) özenti mi demek gerek yoksa :)[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 valla bea:) erkek adam dedimki der bu arada dagger göremiodum bayadır noldu yav:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 fencing kasıyodu[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 tırsmakmı benmi,yanılıyosunuz :) [Bu mesaj elesso tarafından 23 April 2008 14:05 tarihinde değiştirilmiştir][hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ehehe :lol: *!Terliği yer gülemez*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ema aplamızdan ses yok dedim ya bodrumda diye =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aldıgım son haberlere gore bodrumda aldıgı merinos terliklerin uzun menzili varmış...[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Buda 2002 Dünya Kupasında görev alan Disappear'ın vesikalık fotoğrafı harbi yakışıklı çocuk :)[hline]The Legends will never dieKinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bravooooooo[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 *! Terlikten korkar ama kendini tutamadan guler * abi benim fencing kasmak icin gereken silah gibi duruo ema apla :lol:[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web [Bu mesaj -Deniz- tarafından 12 July 2003 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar