Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Superonline'ın E-Packiyle rahat rahat bağlanabiliyorum 24 saat. Ama kontır bitti. Bizim çevrede de satan yok. Mecburen 146dan bağlanmak zorunda kaldım. Ama onda da bir sorun çıktı. Saat başı kesiliyor. Tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca her kesildiğinde binbir sorun çıkıyor. Daha önce böyle yapmazdı. 145e üye olduk, aynı sorun onda da var. Çözümünü bilen var mı? :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CroyseL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 aynı sorun bendede var. cozumu bulunsa ıyı olur harbıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Türk telekomcular salak. Şimdi mail çeksem sorsam, adamlar 1 ay sonra cevap verir. Ayrıca bir prosedüre bakıp cevapladıkları için, doğru dürüst de bir cevap alamam. Başkalarında da olması beni memnun etti, en azından PC'nin suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 sizde bi sorun yok bütün sorun telekomda bende TT net kullanıyorum arada sırada ve ikide bir kopma yaşıyorum bazende bağlanıyo ama icq yu falan çalıştırmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ah ahh eski anılar.. yaşasın kablonet.. ama bir de daha hızlı olsa daha iyi olurdu[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bu 145, 146 hadisesi yeni çıktı. Zırt pırt kopuyor 28800 filan bağlanıyor. Telefon açıp şikayet etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 145 ile 10 dakka boyunda 6.3 ten veri transferi yaptım noralde de 6 sınırlarını zorluyorum yani ben rahatım ttnet le :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sen asıl fatura gelince çıldırcaksın bence[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kim çıldırcak?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ahah fatura gelince babam bana allah ne verdiyse dalacak :D zart zurt zam geliyor..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 başlıkta 146 çıldırtıyo demişsin ya[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 2001 dikkatini çekerim[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 YAŞASIN KABLO NET İLE SABAHTAN AKŞAMA KADAR İCQ DE ONLİNE OLAN ARKADAŞLARIMIZ :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben 2001 olduğunu biliyodum espiri olsun diye yazdım :) tüh editlenmiyoda[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 11 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 146 ile 2 ay günde 8-10 saatten online oyun oynama tecrübesi yaşadıktan sonra bağlantı kopması+lag+fatura üçlüsü bende derin izler bıraktı.İstanbulda olduğu halde kablonet gelmemiş ilçe olarak tek burası var heralde,daha doğal gaz yeni geliyo... bak gene delirdim akşam akşam[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Şu anda da sorun olunca, iyi sazanlamışım:) Demekki tt hiç değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Jarlaxle, 11 July 2003 22:50 tarihinde demiş ki: 146 ile 2 ay günde 8-10 saatten online oyun oynama tecrübesi yaşadıktan sonra bağlantı kopması+lag+fatura üçlüsü bende derin izler bıraktı.İstanbulda olduğu halde kablonet gelmemiş ilçe olarak tek burası var heralde,daha doğal gaz yeni geliyo... bak gene delirdim akşam akşam[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... neresi orası bakem??? belki aynı yerde oturuyozdur =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: elesso, 11 July 2003 18:02 tarihinde demiş ki: ben 2001 olduğunu biliyodum espiri olsun diye yazdım :) tüh editlenmiyoda[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 11 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] abi adam yine editlemiş ya çıldıracam :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: elesso, 11 July 2003 18:02 tarihinde demiş ki: ben 2001 olduğunu biliyodum espiri olsun diye yazdım :) tüh editlenmiyoda[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 11 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] sazan :)[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne geyik adamlar olmuşsunuz siz ya eheh çıldırcam. kaç yıl önce buraya attığım ilk mesajda neredeyse kimse cevap yazmamış, şimdi onlarca mesaj geldi topiğe.. ama hala cevap yok o ayrı[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar