Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Derse girmeden biri kahvesine afrodizyak karıştırmıştır . Sonra şakkaaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mudur karıstırmıs mesela ogle tatilinde, ama etkisi baslayana kadar ders zili calmıs boyle. Adam da aylarca dusunmustur, "Kac aydır oglen kadının kahvesine afrodizyak atıyorum ama bi tepki yok, acaba?" diye ama aslında o sırada olaylar gelismektedir...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 atılır girsin içeri yaptıına bak..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gerçekten güzel kadınmıs ama... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kimde 14 yaşındaki çocuğun şikayetci olup olmadığını sormamış ama:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yaptığı şeyleri bilinçli yapmıyormuş . Kazanırsa avukatı yaşadı demek ki .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Chemical +1 :-)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 18 yaşın altında tecavuze ugrayan kızlarada sormuyolar hoşuna gittimi diye chemical[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çok güzel bi Kadınmış :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 genelde biz sapıktık karşıyada sıçramış .. neandertal tabi :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Xaenin, 23 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Yaptığı şeyleri bilinçli yapmıyormuş . Kazanırsa avukatı yaşadı demek ki . Avukat parasını nası ödüyo sanıyosun :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: BlaCk, 23 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: 18 yaşın altında tecavuze ugrayan kızlarada sormuyolar hoşuna gittimi diye chemical said: Valeron, 21 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: abi alan memnun satan memnun kime ne ya ? Alan ne kadar şikayetçi olabilir ki zaten ? Penetre etmek yok bu olayda . Onda var . Edit : 18 üstündekilere soruyorlar mı ? Ben duymadım . [signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj Xaenin tarafından 23 Ağustos 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iyide bunda bir sey yokki alan memnun satan memnun ?[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ah bea bi bizim şöle bi hocamız olmadı :( ne manyakla4r war yaw .. bizim başımıza gelmez ki böle seyler... :( :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Xaenin, 23 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Edit : 18 üstündekilere soruyorlar mı ? Ben duymadım . Tabiki Şikayetçimisin diyolar işte. Şikayet etmesse sorun yoktur 18 yasından sonra.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bunun düstügü hapishanedeki erkek gardiyan olmak isterdim :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahahah gardiyanın olayım anam![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gardiyanı napcan ya ...ogrencin olimm anam ..=9)))))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ev hapsi lazım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bizim ev uygun[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hak ediyorsa girsin. pekte tatlı tatlı ve masum bakıyor. ama tam bir sapık :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bugun bir gazetede okudum kadin serbest birakilmis :D haberi soyle spoilerde vereyim fazla yer kaplamasin. [spo]ABD'nin Florida Eyaleti'nde 14 yasindaki ogrencisiyle cinsel iliskide bulunan sarisin seksi ogretmen Debra Lafave'ye yonelik suclamalardan vazgecildi. Bolge savciligi bu karari, mahkeme onune cikmak istemeyen ogrencinin magduriyetini dusunerek aldi. Marion Bolgesi'nde, ogrencisiyle evde ve okulda cinsel iliskide bulunan Lafave icin ulke capinda "Bu guzel kadin hapse atilir mi?" yorumlari yapilmisti. Lafave, Hillsborough Bolgesi'nde de ayni ogrenci ile cip icinde seks yaptigi icin 3 yil ev hapsi ve 7 yil sartli salinma cezasiyla karsi karsiya[/spo] valla bilmiyorum ama hapse atilmadigi iyi olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 up heyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 aha yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 cocugu hayata hazırlamıs mukafatlandırmak lazım hapse atmaya kasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar