Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Mudur karıstırmıs mesela ogle tatilinde, ama etkisi baslayana kadar ders zili calmıs boyle. Adam da aylarca dusunmustur, "Kac aydır oglen kadının kahvesine afrodizyak atıyorum ama bi tepki yok, acaba?" diye ama aslında o sırada olaylar gelismektedir...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığı şeyleri bilinçli yapmıyormuş .

Kazanırsa avukatı yaşadı demek ki .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 23 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
18 yaşın altında tecavuze ugrayan kızlarada sormuyolar hoşuna gittimi diye chemical

said:
Valeron, 21 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
abi alan memnun satan memnun kime ne ya ?

Alan ne kadar şikayetçi olabilir ki zaten ? Penetre etmek yok bu olayda . Onda var .

Edit : 18 üstündekilere soruyorlar mı ? Ben duymadım .
[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

[Bu mesaj Xaenin tarafından 23 Ağustos 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bugun bir gazetede okudum kadin serbest birakilmis :D

haberi soyle spoilerde vereyim fazla yer kaplamasin.

[spo]ABD'nin Florida Eyaleti'nde 14 yasindaki ogrencisiyle cinsel iliskide bulunan sarisin seksi ogretmen Debra Lafave'ye yonelik suclamalardan vazgecildi. Bolge savciligi bu karari, mahkeme onune cikmak istemeyen ogrencinin magduriyetini dusunerek aldi.

Marion Bolgesi'nde, ogrencisiyle evde ve okulda cinsel iliskide bulunan Lafave icin ulke capinda "Bu guzel kadin hapse atilir mi?" yorumlari yapilmisti. Lafave, Hillsborough Bolgesi'nde de ayni ogrenci ile cip icinde seks yaptigi icin 3 yil ev hapsi ve 7 yil sartli salinma cezasiyla karsi karsiya[/spo]

valla bilmiyorum ama hapse atilmadigi iyi olmus :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...