Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Üstünde bukadar durulması aslında avukatın ismini duyurma cabasından baska bırsey degıl benım gozumde. Savunmasını ılgınc bı konu uzerıne yaparak kadınında guzellıgınden faydalanmıs ıste.

Öğretmen ablamız güzel o ayrı...

Ha bu arada daha once koyuldumu bılmıyorum ama ben suna bi ROFLMAO çekmek istiyorum izninizlen
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 22 Temmuz 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 21 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
aaaaa aaaaa kedicik kediligini bil otur yerine aa :P
saka maka bence cezasini cekmeli de 30 sene fazla degilmi bea, ama bence mutlaka ceza almali yoksa bunun onune nasil gecerler bilemem.

Ulan öyle hocaya can kurban[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Dwn hemen cıkıyosun bi arkadasından borc para alıyosun
Bulundugun ilin en yakın genel evine kapagı atıyosun.
Bundan sorada Foruma bu tür yazılar yazmıyosun.

Yazdıklarına göre yapman gereken budur. Durumun fena.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwn, 23 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
B abxkjb
dxğfkhğkgnboğbknbü* ellerim titriyor hala 14 yaşındaki çocuga verdiğini duyunca. Olm o çocugu yakalarsam dayak manyagı ederim. Çocuk karı sker biz abazlık rLz. Varmı ya böyle bişey.Boşuna dememişler abd'nin topragı pardon hocaları altındandır diye.ya ben o cocuk yerinde olacam o kadın 35'ine gelene kadar yatardım hiç usanmadan.Ulan abazalık boyumu aştı kuduruyorum evde . Kız desen nereye kadar tr'de . Eve atsan vermez . Ulan ULAN hala kuduruyorum varya kafam gitti bu işe. Hay ben o cocugun gerizekalılıgına 1 HAY BEN BÖYLE HOCANIN 2 . ULAN NE ERKEKLER VAR GELSENE BANA

forum burası bilmem farkında mısın[signature][hline]Live In Flames..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwn, 23 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
B abxkjb
dxğfkhğkgnboğbknbü* ellerim titriyor hala 14 yaşındaki çocuga verdiğini duyunca. Olm o çocugu yakalarsam dayak manyagı ederim. Çocuk karı sker biz abazlık rLz. Varmı ya böyle bişey.Boşuna dememişler abd'nin topragı pardon hocaları altındandır diye.ya ben o cocuk yerinde olacam o kadın 35'ine gelene kadar yatardım hiç usanmadan.Ulan abazalık boyumu aştı kuduruyorum evde . Kız desen nereye kadar tr'de . Eve atsan vermez . Ulan ULAN hala kuduruyorum varya kafam gitti bu işe. Hay ben o cocugun gerizekalılıgına 1 HAY BEN BÖYLE HOCANIN 2 . ULAN NE ERKEKLER VAR GELSENE BANA

soyledik, soyleyecegiz bıkmadık, i BAN the.. fake YOU....
Sosyal ağlarda paylaş

kadin cirkin olsaydi acaba avukat nasil bir mekanizma olusturacakti buda aslinda basli basina bir haksizlik ;yani guzellik dogustan gelen bir kavram anasinin babasinin genetigi saglamsa baska sansi yok zaten ..sapkınlık ise sonrada kazanilan yasanarak gelisen bir olgu ,elbette surunsun hapiste demiyorum ancak belirli bir ceza almasi gerekir (simdi yasida gencmis oda genc kız sayılır ,uzuluyo insan )[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada genclerin cinsel iliskiye girme yaslari 11 turkiyede bu belki 22 -25 falandir (ortalamadan bahsediyorum,sazana yer yok!)ancak yasalar herkes icinse son derece adil bir bicimde uygulanmasi gerekir ,ister amerikada olsun ister isvecte olsun hatta abart bunu turkiyede olsun olay degismez direk subyanciliga girer ;ister karsindaki bir p.rno yildizi olsun istersen dunyani tescilli en guzel afeti olsun ...yaş haddi ,siniri,yasal sorumluluk gibi kavramlar kanunlarda bosu bosuna yerlerini almiyolar[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
said:
Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım.

+28395723 yeah...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...