Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ustunde bu kadar durulması beni de şaşırttı....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Üstünde bukadar durulması aslında avukatın ismini duyurma cabasından baska bırsey degıl benım gozumde. Savunmasını ılgınc bı konu uzerıne yaparak kadınında guzellıgınden faydalanmıs ıste. Öğretmen ablamız güzel o ayrı... Ha bu arada daha once koyuldumu bılmıyorum ama ben suna bi ROFLMAO çekmek istiyorum izninizlen[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.[Bu mesaj BlaCk tarafından 22 Temmuz 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çocuğu neye göre seçmiş hoca, resmi varmı çocuğun?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım. NERDE O ŞANS :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kim şikayet etmiş ki ya? yani çocuk gidip annesine "anne benim süper güzel hocam bana haytımda tatmadıım zevkler yaşattı" mı demiş? demişse eğer nası bi salaklık örneğidir?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 O kadın hocam olcak başka bir şey istemem.Ya orta okulu 1 milyar kez okurum genede hocam o olsun " Hocam güzel bir yalama stili öğrendim " " dersimden geçtin "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: schaker777, 21 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki: aaaaa aaaaa kedicik kediligini bil otur yerine aa :P saka maka bence cezasini cekmeli de 30 sene fazla degilmi bea, ama bence mutlaka ceza almali yoksa bunun onune nasil gecerler bilemem. Ulan öyle hocaya can kurban[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Dwn hemen cıkıyosun bi arkadasından borc para alıyosun Bulundugun ilin en yakın genel evine kapagı atıyosun. Bundan sorada Foruma bu tür yazılar yazmıyosun. Yazdıklarına göre yapman gereken budur. Durumun fena.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok fena çook.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 rofl :lol:[signature][hline]California Here We Come.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Dwn, 23 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: B abxkjb dxğfkhğkgnboğbknbü* ellerim titriyor hala 14 yaşındaki çocuga verdiğini duyunca. Olm o çocugu yakalarsam dayak manyagı ederim. Çocuk karı sker biz abazlık rLz. Varmı ya böyle bişey.Boşuna dememişler abd'nin topragı pardon hocaları altındandır diye.ya ben o cocuk yerinde olacam o kadın 35'ine gelene kadar yatardım hiç usanmadan.Ulan abazalık boyumu aştı kuduruyorum evde . Kız desen nereye kadar tr'de . Eve atsan vermez . Ulan ULAN hala kuduruyorum varya kafam gitti bu işe. Hay ben o cocugun gerizekalılıgına 1 HAY BEN BÖYLE HOCANIN 2 . ULAN NE ERKEKLER VAR GELSENE BANA forum burası bilmem farkında mısın[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Dwn, 23 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: B abxkjb dxğfkhğkgnboğbknbü* ellerim titriyor hala 14 yaşındaki çocuga verdiğini duyunca. Olm o çocugu yakalarsam dayak manyagı ederim. Çocuk karı sker biz abazlık rLz. Varmı ya böyle bişey.Boşuna dememişler abd'nin topragı pardon hocaları altındandır diye.ya ben o cocuk yerinde olacam o kadın 35'ine gelene kadar yatardım hiç usanmadan.Ulan abazalık boyumu aştı kuduruyorum evde . Kız desen nereye kadar tr'de . Eve atsan vermez . Ulan ULAN hala kuduruyorum varya kafam gitti bu işe. Hay ben o cocugun gerizekalılıgına 1 HAY BEN BÖYLE HOCANIN 2 . ULAN NE ERKEKLER VAR GELSENE BANA soyledik, soyleyecegiz bıkmadık, i BAN the.. fake YOU.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dwn mı fake? hiç sanmam. yani onceki mesajları oyle demiyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şikayet tuşunu kullanın, ben kullandım[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hep derler ya Eğitim-Öğretim. Öğretimi diğer hocalar hallederken Bu ablamızda genci eğitmiş. Haa nasıl eğitim bu derseniz yorum meselesi saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Raistin, 23 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: i BAN the.. fake YOU.... Gelene geçene feyk deyip durma sen de artık Raist.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ah böle hocamız yokki.böle hoca olsa karnemde zayıf getirirsem kafama sıksınlar şans işte ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kadin cirkin olsaydi acaba avukat nasil bir mekanizma olusturacakti buda aslinda basli basina bir haksizlik ;yani guzellik dogustan gelen bir kavram anasinin babasinin genetigi saglamsa baska sansi yok zaten ..sapkınlık ise sonrada kazanilan yasanarak gelisen bir olgu ,elbette surunsun hapiste demiyorum ancak belirli bir ceza almasi gerekir (simdi yasida gencmis oda genc kız sayılır ,uzuluyo insan )[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 allalla çocuk istemiştir kime ne ya ben de resmini gördüm burda ben de baştan çıktım şimdi dava mı açayım aptal millet türkiyede olabilir mi böle bişi 14 yaşındaki çocuu tecavüzden tımarhaneye koyarlardı.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 amerikada genclerin cinsel iliskiye girme yaslari 11 turkiyede bu belki 22 -25 falandir (ortalamadan bahsediyorum,sazana yer yok!)ancak yasalar herkes icinse son derece adil bir bicimde uygulanmasi gerekir ,ister amerikada olsun ister isvecte olsun hatta abart bunu turkiyede olsun olay degismez direk subyanciliga girer ;ister karsindaki bir p.rno yildizi olsun istersen dunyani tescilli en guzel afeti olsun ...yaş haddi ,siniri,yasal sorumluluk gibi kavramlar kanunlarda bosu bosuna yerlerini almiyolar[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Valeron, 21 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: abi alan memnun satan memnun kime ne ya ? +99999999999 :D[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben gireyim hapse, ama iki hafta ozel calculus kursu versin bana razıyım.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım. +28395723 yeah...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Böyle bir kadın neden 14 yaşında bi çocukla ilişkiye giriyor ya vardır bir yamuğu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Subyancılık derin bi felsefi tartısma konusu zaten. Hmm genetiktir belki?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar