Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

kaynak..

said:
Küçük yaştaki erkek öğrencisini baştan çıkarmaktan yargılanan Debra LaFaveın avukatı, Hapse konulmak için fazla güzel bir kadın; diye savundu.

ABDnin Florida Eyaletinde, 14 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişki kuran sarışın öğretmen Debra LaFaveın, Küçük bir çocuğu baştan çıkarma suçundan 30 yıl hapsi isteniyor. Hakkında dört ayrı suçlama açılan 23 yaşındaki LaFave'ın savunmasını üstlenen avukat John Fitzgibbons, Böylesine güzel bir kadını hapishaneye kapatmanın kediye ciğer teslim etmekten farksız olduğunu söyledi.

Avukat: Hapse girmemeli

5 Aralıkta başlaması planlanan duruşmalar öncesinde hakimler mahkeme tarafından atanacak psikologlardan LaFave'ın psikolojisi hakkında görüş istedi. LaFave'ın psikolojik sorunları olduğuna işaret ederek müvekkilinin doğruyla yanlışı ayıramayacak durumda olduğunu söylemesi beklenen avukatı düzenlediği basın toplantısında. Güzel sarışın kadınların hapse girmemesi gerektiğini belirtti, müvekkilinin ağır bir depresyon geçirdiğini sözlerine ekledi.

Bir zamanlar mankenlik de yapan Debra LaFave kendini Delirmiştim diyerek savunuyor. Sınıf dahil pekçok yerde öğrencisiyle ilişkiye girdiği belirlenen LaFave, buna rağmen, çekici ve güzel yüzüyle halkın sempatisini kazandı.

Eski eşi: Bilinçli yapıyor

Halk tarafından;Daha önce suç işlememiş, eğitimli, dindar ve iyi aileden gelen; sıfatlarıyla tanımlanan Debra LaFave'ın eski eşi ise onun deli olmadığını ve her şeyi bilinçli bir şekilde yaptığını öne sürüyor.

[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

muahuah bu amerikalıların hepsi sapık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kadın o kadar da güzel değil ki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ahah
öğretmen kavramını değiştirmiş
manken&oyuncu
manken&şarkıcı vardıda

manken&öğretmen bu olsa gerek

bizim bi ingliz hocamız vardı
goodrun mu ne öle bişidi soyadı
abartı güzeldi kızıl saçlı fln 175 boyunda çok taltı yüüz vardı piercing vardı birde burnunda ehe
herkes asılıyodu hocaya
bütün dersleri 1 olan cocuk bile durmadan soru sorardı yanına gidip ehu
derse ilgi duymaya başlamıştı herkes ehehe
kızlar feci kıskanıyordu fln[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gece teknoloji televizyonunda (kapanis sayfasinda) okumustu serkan abi, tam hatirlamiyorum ama soyleydi

adam tanriya sorar:
-Tanrim kadinlari neden bu kadar guzel yarattin
-Asik olabileseniz diye.
-Peki tanrim kadinlari neden bu kadar aptal yarattin.
-Onlarda size asik olabilsin diye.

bu olaya uygun bir yazi yazmak istedim. Duyunca harbiden kopmustum

edit: yaptin yazmisim yarattin yazcagima[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar

[Bu mesaj schaker777 tarafından 21 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kim şikayet etmiştki onu?hani örenci olsam hayyatta etmem ama amerkalı dır kalkmaz diyerekten savuşlturuyorum =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 21 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
avukat haklı. hapisde kimbilir neler yapalar şimdi ona. ceza olarak benim eve göndersinler, odaya kapatıp cezası neyse veririm. napalım çekeriz cefamızı, herşey vatan için.

kara "and justice for all " kedi

aaaaa aaaaa kedicik kediligini bil otur yerine aa :P
saka maka bence cezasini cekmeli de 30 sene fazla degilmi bea, ama bence mutlaka ceza almali yoksa bunun onune nasil gecerler bilemem.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...