forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kaynak.. said: Küçük yaştaki erkek öğrencisini baştan çıkarmaktan yargılanan Debra LaFaveın avukatı, Hapse konulmak için fazla güzel bir kadın; diye savundu. ABDnin Florida Eyaletinde, 14 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişki kuran sarışın öğretmen Debra LaFaveın, Küçük bir çocuğu baştan çıkarma suçundan 30 yıl hapsi isteniyor. Hakkında dört ayrı suçlama açılan 23 yaşındaki LaFave'ın savunmasını üstlenen avukat John Fitzgibbons, Böylesine güzel bir kadını hapishaneye kapatmanın kediye ciğer teslim etmekten farksız olduğunu söyledi. Avukat: Hapse girmemeli 5 Aralıkta başlaması planlanan duruşmalar öncesinde hakimler mahkeme tarafından atanacak psikologlardan LaFave'ın psikolojisi hakkında görüş istedi. LaFave'ın psikolojik sorunları olduğuna işaret ederek müvekkilinin doğruyla yanlışı ayıramayacak durumda olduğunu söylemesi beklenen avukatı düzenlediği basın toplantısında. Güzel sarışın kadınların hapse girmemesi gerektiğini belirtti, müvekkilinin ağır bir depresyon geçirdiğini sözlerine ekledi. Bir zamanlar mankenlik de yapan Debra LaFave kendini Delirmiştim diyerek savunuyor. Sınıf dahil pekçok yerde öğrencisiyle ilişkiye girdiği belirlenen LaFave, buna rağmen, çekici ve güzel yüzüyle halkın sempatisini kazandı. Eski eşi: Bilinçli yapıyor Halk tarafından;Daha önce suç işlememiş, eğitimli, dindar ve iyi aileden gelen; sıfatlarıyla tanımlanan Debra LaFave'ın eski eşi ise onun deli olmadığını ve her şeyi bilinçli bir şekilde yaptığını öne sürüyor. [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sınıftaki öğrenciler bayram etmiştir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muahuah bu amerikalıların hepsi sapık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 pis sübyancı gircek tabii[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Öle öğretmen Bizim eski sınıfa gircek, Tahrik etmesine gerek yok direk Saldırır bizimkiler eue...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kadın o kadar da güzel değil ki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi alan memnun satan memnun kime ne ya ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ahah öğretmen kavramını değiştirmiş manken&oyuncu manken&şarkıcı vardıda manken&öğretmen bu olsa gerek bizim bi ingliz hocamız vardı goodrun mu ne öle bişidi soyadı abartı güzeldi kızıl saçlı fln 175 boyunda çok taltı yüüz vardı piercing vardı birde burnunda ehe herkes asılıyodu hocaya bütün dersleri 1 olan cocuk bile durmadan soru sorardı yanına gidip ehu derse ilgi duymaya başlamıştı herkes ehehe kızlar feci kıskanıyordu fln[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hocam banada verin, hocam hocam. parmak kaldırıyorum, kaldırıyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben 14 yaşındayken böyle bir öğretmenim olsaydı bu gün burda olmazdım. :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 21 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hocayla çocuk anlaşmıştır. Hoca demiştir beni yap ama mahkemeye şikayet edicen, gerçi ben olsam yapar yapar hocam bi kere daha yaa derim de neyse ahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o zaman butun kadinlar saclarini sariya boyatsin, paris hiltonda gidip ... alla alla var mi oyle sey girecek tabii[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Spastik_Serce, 21 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: hocam banada verin, hocam hocam. parmak kaldırıyorum, kaldırıyorum. muhahahahah :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bütün kadınlar böyle olsa daha ne ister insanoğlu :) Savaş falan kalmaz dünyada.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çok tatlı ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çocukta ballıymış, bızım böyle hocamız olmadıki. ingilizce hocamız vardı, şişmandı :( hiç yaramazlık yapmam böyle hocamız olsaydı. derslere yönelmesini sağlar çocukların.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gecen gece teknoloji televizyonunda (kapanis sayfasinda) okumustu serkan abi, tam hatirlamiyorum ama soyleydi adam tanriya sorar: -Tanrim kadinlari neden bu kadar guzel yarattin -Asik olabileseniz diye. -Peki tanrim kadinlari neden bu kadar aptal yarattin. -Onlarda size asik olabilsin diye. bu olaya uygun bir yazi yazmak istedim. Duyunca harbiden kopmustum edit: yaptin yazmisim yarattin yazcagima[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar [Bu mesaj schaker777 tarafından 21 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 avukat haklı. hapisde kimbilir neler yapalar şimdi ona. ceza olarak benim eve göndersinler, odaya kapatıp cezası neyse veririm. napalım çekeriz cefamızı, herşey vatan için. kara "and justice for all " kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaw kim şikayet etmiştki onu?hani örenci olsam hayyatta etmem ama amerkalı dır kalkmaz diyerekten savuşlturuyorum =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım. hakikaten ya o kadının tacizine uğramak vardı..:)[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @kedi Yeter ya adminsin diye bütün cezaları senmi verecen ? Oynamıyorum ya..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kadının bıyıkları ve kulakları olsa kedi olcakmış?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: karakedi, 21 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki: avukat haklı. hapisde kimbilir neler yapalar şimdi ona. ceza olarak benim eve göndersinler, odaya kapatıp cezası neyse veririm. napalım çekeriz cefamızı, herşey vatan için. kara "and justice for all " kedi aaaaa aaaaa kedicik kediligini bil otur yerine aa :P saka maka bence cezasini cekmeli de 30 sene fazla degilmi bea, ama bence mutlaka ceza almali yoksa bunun onune nasil gecerler bilemem.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Off offf bizim böyle beton hocamız olsaydı... Prof olmuştum ben şimdi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar