knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ctesi gideniniz var mı kadıköy crimson'a her haftasonu gider oldum dinlemek için playlistleri çok güzel, ii de çalıolar falan o kadar işte :-p[signature][hline]paint it black arkadaşım
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok iyi grup bunlar hakkaten, ben de bikaç kez izledim, hatta bizim okulun şenliğine de geldiler. vokalistleri dağhan çok iyi, özellikle muse şarkılarına çok güzel gidiyo sesi. basçıları baya sağlam, genel uyumları baya iyi, deyim yerindeyse çatır çatır çalıyo elemanlar. yalnız placebo söyleyişini beğenmiyorum bi tek dağhanın. bi kere tanışmışlığım var, bi arkadaşımın da kankası ayrıca[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben de oradaydım önde solda :p iyiler hakkaten.ama people are strange i son çalmışlar ben kalamadım o kadar. o bassçı benim çok yakın bi arkadaşımın sevgilisi işte öyle çağırdılar falan.memnun kaldım iiler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 break on through ve these boots are made for walking çalmalarına bayılıyorum en çok =) @sly: arkada taburelere çıkan gördüysen arkadaş ve bendik =P take me out'ta gaz oluyo bizim arkadaş grubu haha =)[signature][hline]paint it black arkadaşım
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gelince beni de götürürsün artık dextra ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkada bi tip wardı tshirtünde sarı renke bi adam we bi inek wardı sewmiştim hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kadıköy de haklı olarak yıldızı parlayan gruplardan birisi , izlemesi zevk veriyo açikçası ... ayrıca basçıları cidden iyi ... genel olarak seyirci ile olan pozitif iletişimleri de göz ardi edilmemeli ...kesinlikle gidip görülmeli[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 hafta yoklarmış :( arkadaşlarla ctesi'den başladık 2 hafta napıcaz diye düşünmeye :P[signature][hline]paint it black arkadaşım [Bu mesaj Dextra tarafından 23 Ağustos 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar