Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahaha, komik bir haber... (Kaleci pop konserine gitti)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gol atmamıza ızın verdıler,cok ıyıydıler

eeheuehuh super ya..[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
...Jacobs, “İlk yarı 27-0 bitti. Ancak ikinci yarıda toparlandık Yalnızca 23 gol yedik... ahuHUASHA.. :D süpper lan koptum.. :))[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 23 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Kale'ye birini koymamışlar mı?

Ciddi bunlar toptan malmış.. Hadi biri pop konserine gitmiş denyo, e antrenör daha denyoymuş, o da kaleye birini koymayı unutmuş.

Koymadıklarını nerden çıkardın, Jacobs varmış işte yedek kaleci :)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
histeri gecirdim resmen girdim ya öldüm gülmekten, zaten sinirlerim bozuktu dehşet güldüm heryerim ağrıdı kasılmaktan[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
Jacobs, “İlk yarı 27-0 bitti. Ancak ikinci yarıda toparlandık. Yalnızca 23 gol yedik ve sonunda 1 gol atmayı da başardık. Gol atmamıza izin verdiler, çok iyilerdi” diye konuştu.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Mesaj tarihi:
Koydukları yedek kaleci kalede kadın dergisi okumaya daldıysa yedigi goller normaldir tabi.

Bu arada anlyıoruzki belcikada kadınlar futbol yerine konseri tercih ediyor. (Hangi ülkede genelde böyle degildirki zaten?) heh..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...