Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da en iyi bar, cafe ve diskolar

Bone

Öne çıkan mesajlar

a friends &trends i unutmuşum.birde Ivy falan gibi yerler var.

a bide gece için cuma-cumartesi Pub uygundur.atakule karşısı.hatta oradan çıkınca hemen aşağı yürünüp beykozda çorba içtikten sonra arabaya binilir eve gidilir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy yi bi turlu sevemedim

piyasa olmayan yerle gitmekden zevk alıyorum ama arada gidiyoruz piyasa olan yerlere (arklar isteyince)

bu arada bahçeli Borsa hiç Güzel Deil[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Sosyal ağlarda paylaş

dun bi ilkokul arkadasimla biraver e gittik.
kizilaydaysaniz, hemen suracikta biseyler icelim kasmayalim gibi bi ruh haline sahipseniz, tavsiye olunur hakkatten :)
garsonun gazina gelip de dana gibi (15mil. liklerden) bira soyleyip, iki kisi bitirmeyin tabii hehe, ozellikle de karniniz acken :)

ps. fistik verme olayini kaldirmis adamlar, kotu olmus...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Sosyal ağlarda paylaş

Zodiac ı nasıl unuturum güzel içkileri olan fiyatları makul olan eski rock lardan çalan sürekli, minik ama çok sevdiğim mekan
tunus caddesinin kızılaya yakın taraflarında yeri[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 05 September 2003 19:45 tarihinde demiş ki:
aynen bende ivy sevmiyorum.
neden bilmiyorum ama sevmiyorum.

ha çin yemeği isteyenlere 312 var.üst katıda spy.müzik falan oluyo akşam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

312 kpandı diye biliyorum

qwreck vardı oda kapandı orası en sevdiğim mekandı[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki:

"mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim"
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi mekan bizim evin balkonu icki olarak fazla alternatif sunamasamda yine bira votka raki gibi seylerle idare edersiniz. :) muzik olarak her tur var abi. canli olarak arada ben soyluyorum yoksa mp 3 list 1200 parca . her tarz var arabesk te dahil :)
Adres Umitkoy postanesinin arkadasindaki Mutlu Sitesi. buyrun manzaralidir ayrica. gelen olursa yazsin gelecegini fiyatta indirim yapariz :)[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

kizilaydaki mado'nun yaninda "shadow bar" war bu bar cok baba bi yerdir bonecrusher tam aradigin kizamda.Sonra SSK carsisimi ne war onun icinde "gölge" var orasida dans edilen turden rock yeri[ayni adamin muhtemelen].sonra oturup muhabbet edilecek guzel seyler dinlenecek "north shield" var tunalinin ustunde bi yerde , techno calan "FACES" var o taa eski H&D donercinin orda bi yerde ankaranin en ii tekno bari fln orasi.baska duzgun yer mnhtn fln var ama oralar caz bar gibin oldu artik.[hline]Mors certa et hora certa
Sosyal ağlarda paylaş

böyle melankolik bunalım falan bi moddaysanda kendini unutturmak istiyosan keyif var
black metal ağırlıklı çalar
ufak tefek bi yerdir
ama yerini tarif edemiyorum hehe
dur bi deniim
şimdi aba piknik var ya, bunlardan 2 tane var hani.işte 2. sinin olduğu caddeden tatlıses lahmacuna doğru gidiyosun
bi üst geçit çıkıyo karşına
daha o üst geçit karşına çıkmadan soldaki binalardan birinde işte
alt katta
Sosyal ağlarda paylaş

ahah onu biliyorum 17. sokakda her görüşümde kopuyorum zaten (3.cd bittiği yer)

o sokakda ilk geyik açıldı ve patlama yaptı hergun fulldu

şimdide full ama bi sürü yeni cafe açtılar orda[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki:

"mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Konur sokakta Rock Station Cafe var . Konu sokaktaki son bina(beğendiğe doğru çıkarken) 2.kat Blue'nun yanıda. Fiyatlar iyi ve Ankara'da bulabileceğin en iyi makarnayı bunlar satıyor. Ayrıca metal cd ve t-shirtleri de satıyorlar. Duvarlar metal albümlerinin kapaklarıyla süslenmiş. bence şehrimizin en iyi yerlerinden biri .Yaş sınırı da yok.[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.''
Kedi Tom

[Bu mesaj GERGE tarafından 06 September 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
*sniff*. rock station'ın kapanması cok kötü oldu ya yemekleri filanda süperdi :([signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me

[Bu mesaj Aegean tarafından 22 Ağustos 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...