Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 a friends &trends i unutmuşum.birde Ivy falan gibi yerler var. a bide gece için cuma-cumartesi Pub uygundur.atakule karşısı.hatta oradan çıkınca hemen aşağı yürünüp beykozda çorba içtikten sonra arabaya binilir eve gidilir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Borsa (herçeşit i) :D Ottimo ve Kafe Kafa idealdir denilebilir... Korunun heryeri güzel ya ank anlatılmaz yaşanır buyrun gelin gezdirelim :D Saygılarımla[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ivy yi bi turlu sevemedim piyasa olmayan yerle gitmekden zevk alıyorum ama arada gidiyoruz piyasa olan yerlere (arklar isteyince) bu arada bahçeli Borsa hiç Güzel Deil[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aynen bende ivy sevmiyorum. neden bilmiyorum ama sevmiyorum. ha çin yemeği isteyenlere 312 var.üst katıda spy.müzik falan oluyo akşam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 dun bi ilkokul arkadasimla biraver e gittik. kizilaydaysaniz, hemen suracikta biseyler icelim kasmayalim gibi bi ruh haline sahipseniz, tavsiye olunur hakkatten :) garsonun gazina gelip de dana gibi (15mil. liklerden) bira soyleyip, iki kisi bitirmeyin tabii hehe, ozellikle de karniniz acken :) ps. fistik verme olayini kaldirmis adamlar, kotu olmus...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Zodiac ı nasıl unuturum güzel içkileri olan fiyatları makul olan eski rock lardan çalan sürekli, minik ama çok sevdiğim mekan tunus caddesinin kızılaya yakın taraflarında yeri[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Ra_d, 05 September 2003 19:45 tarihinde demiş ki: aynen bende ivy sevmiyorum. neden bilmiyorum ama sevmiyorum. ha çin yemeği isteyenlere 312 var.üst katıda spy.müzik falan oluyo akşam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. 312 kpandı diye biliyorum qwreck vardı oda kapandı orası en sevdiğim mekandı[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 En iyi mekan bizim evin balkonu icki olarak fazla alternatif sunamasamda yine bira votka raki gibi seylerle idare edersiniz. :) muzik olarak her tur var abi. canli olarak arada ben soyluyorum yoksa mp 3 list 1200 parca . her tarz var arabesk te dahil :) Adres Umitkoy postanesinin arkadasindaki Mutlu Sitesi. buyrun manzaralidir ayrica. gelen olursa yazsin gelecegini fiyatta indirim yapariz :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kizilaydaki mado'nun yaninda "shadow bar" war bu bar cok baba bi yerdir bonecrusher tam aradigin kizamda.Sonra SSK carsisimi ne war onun icinde "gölge" var orasida dans edilen turden rock yeri[ayni adamin muhtemelen].sonra oturup muhabbet edilecek guzel seyler dinlenecek "north shield" var tunalinin ustunde bi yerde , techno calan "FACES" var o taa eski H&D donercinin orda bi yerde ankaranin en ii tekno bari fln orasi.baska duzgun yer mnhtn fln var ama oralar caz bar gibin oldu artik.[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shift Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sincanda ali kasap ın karsısındaki hulusi bar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 böyle melankolik bunalım falan bi moddaysanda kendini unutturmak istiyosan keyif var black metal ağırlıklı çalar ufak tefek bi yerdir ama yerini tarif edemiyorum hehe dur bi deniim şimdi aba piknik var ya, bunlardan 2 tane var hani.işte 2. sinin olduğu caddeden tatlıses lahmacuna doğru gidiyosun bi üst geçit çıkıyo karşına daha o üst geçit karşına çıkmadan soldaki binalardan birinde işte alt katta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Dun Bahcelıde yenı bır yer kesfettık Cozy Cafe oldukca guzel bır yer hem pıyasa hem de sakin yanı coolıze bır ortam bır bakınız gıdınız derım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Cozy Cafe nerde ? hangi caddede yani[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 abi bahçelide iğrenç bi yer var.çok komik abi. cafe cix. gitmem,gidenede iyi gözle bakmam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ahah onu biliyorum 17. sokakda her görüşümde kopuyorum zaten (3.cd bittiği yer) o sokakda ilk geyik açıldı ve patlama yaptı hergun fulldu şimdide full ama bi sürü yeni cafe açtılar orda[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ahaha raad cidden içerdeki tipler zaten ayrı bi tip o cix de ki[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konur sokakta Rock Station Cafe var . Konu sokaktaki son bina(beğendiğe doğru çıkarken) 2.kat Blue'nun yanıda. Fiyatlar iyi ve Ankara'da bulabileceğin en iyi makarnayı bunlar satıyor. Ayrıca metal cd ve t-shirtleri de satıyorlar. Duvarlar metal albümlerinin kapaklarıyla süslenmiş. bence şehrimizin en iyi yerlerinden biri .Yaş sınırı da yok.[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom [Bu mesaj GERGE tarafından 06 September 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 *sniff*. rock station'ın kapanması cok kötü oldu ya yemekleri filanda süperdi :([signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 22 Ağustos 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ekin cafe ve de gordo var hadi bakalım kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Bone, 04 Eylül 2003 01:22 tarihinde demiş ki: Şöyle klas yerler yazarsanız çok sevinirim. niye sordun mekan adi ? beni mi gotureceksin bone[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kafa diye bi cafe vardı güzeldi, puzzle gibi bişey. bide brothers diye bi bar var güzel orasıda :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 efendim [ankara] diye bir aratin bakalim gezdim tozdumda. kac tane cikacak..[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tamam bone'yi de ortamlara kurban verdik.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bnm en sevdiim yerler locus,corvus,sekans... ameleler olmuo buralarda yada ben denk gelmedim diim. ayrıca güsel mekanlar[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 koruda salata var[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar