babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eger böle bişi olduysa ve o kartın bir kenarda çürümeye bıraktıysanız kartı kurtarıp üzerindeki kodu bana özel mesaj atarsanız cok sevinirim :) Şimdiden tesekkürler...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilmediğim bişi değil ama gönderiyim istersen? RO Oynamayı düşünmüyorum[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 insanlara ilk önce onun ne işe yaradığnı söyleyip daha sonra istesen daha mantıklı olur ve kesinlikle bir kaç kişiden alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ragnarok online için 1 aylık oyun süresi içeren bir kart sanırım[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Dunyada en cok official user'a sahip online oyunu yanı öleydi bi ara sanırın hala öle. Tatlı oyundur ya gidip alıyım bi lvl onıyım veya almıyım bone sen bana yolla[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Oynamayacak olan varsa bana da yollayabilir özel mesajdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ragnarok Online isimli tek aşık oldugum bir oyun için 30 saatlik oyun süresi veriyor eger oynamıyorsanız lutfen ö.m. atın gercekten cok işime yarar =). Saolun... :) edik şeysi:Ya arkadaslar ben açtım topici yanlız ayıp oluyo herkes istemiş =([signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! [Bu mesaj babayigit tarafından 22 Ağustos 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 up!(oha bi anda post cosması olmus =P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar