karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Omuzdan Tutun Beni omuzdan tutun beni halaya katın beni düşersem bu kavgada oy dosta anlatın beni hıncım sevdamın hıncı sevdam mavzerde sancı alnında al güneşle oy düşen yigit kaçıncı sevdam sevdana karşı sevdam dünyaya karşı gel şahanım dağlara oy dosta düşmana karşı fedoo geliverde soyliyek şunu beraber, sensiz gitmio walla :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Selam millet, tekrar ben... Bu allahın unuttuğu Derebucak'tan nete ilk bağlanışım. Burada net cafe var ama her şey olduğu gibi burasıda bize yasak. Bende yasağı .iğnemenin zevkini yaşıyorum şu an :-) Bu ilçe olduğu iddia edilen köyde her şeyden bir tane var hatta kasap gibi çok lüks şeylerden hiç yok :-P Buraya et ve yoğurt haftada bir geliyor, gazete öğleden sonra. Neyse ben çok uzatmadan birliğime hemen geri döneyim yoksa beni mokoko yapmasınlar. Zaten bütün çatlakları bir araya toplamışlar rütbeklisinden erine. En son tam deli bir askeri yolladılar başımıza bela, hepimizden deli. Durumu açıklamak babında ben karakoldaki en normal insanlardan biriyim, hali siz düşününün :-) İnşallah Ağustosda izin alıp istanbula dönücem yoksa burada delirmek işten değil, hiç bir şey yok sadece eğitim var :-) Günlük en önemli aktivite spor :-) Dağlar arasında iki sokakdan oluian yaş ortalaması 60 olan salak bir yer...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 puhauah yazık fedaykin e ya... allah kurtarsın ne diyim :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 internet cafedemi yasak ne kötü bişi allah kıurtarsın :([hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 fedaykin allah sabır versin güç versin ne diyelim:9 dayan bitecek hazır askerdeyken ii vücut yap gelince piyasa yaaprsın ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ahıhıhaa.. fedaykin, hayırlı tezkereler. inşallah işkenceye mağruz kalmadan atlatırsın. ;) nese hade sen birliğine geri dön! walla seni yakalarlarsa cafe'de bu sefer bingöl'ün ayak basılmamış dağlarına sürerler euhe. :) hade eywallah. bol şans.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 oy derebucak derebucak s..tin beni köşe bucak nerede deli var buraya yolluyorlar kardeşim 3 asker daha geldi biri normal ikisi tam mal. Bundan önce yolladıklarından biriside firar etti dün geri yakalandı, malın askerliğinin bitmesine 1 ay kalmıştı... Hep aynı yüzler aynı suratlar aynı mallar sıkıldım gayri buradan ama şafak demiş 57 ötesi yokkk :-) Bekle beni istanbul ben dönüyorum :-D Dönücem dönmicem Dönücem dönmicem Dönücem dönmicem Dönücem dönmicem Dönücem dönmicem diliililiiiii düllü lülülüüüüüü *! Bu tanrının unuttuğu ve malların sürgüne yollandığı yerde sıyırmıştır*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kahraman general!!! atın yerine takın deseydi şimdi şırnak ötesindeydi....auhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Benim hesapladığımdan daha fazlaymış kalan süre, ama yine de kurtulamayacağın kadar çok değil. =P Bir daha kavga mavga etmede dön bir an önce, yeter artık. Hala öğretemediler mi bağırarak koşmayı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 özledik yav seni :( bak amerikada bi sürü kıllık yapıyo nerde senin o propagandaların :) hiç çekilmiyo sensiz bu tip konuları konuşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ulan 57 kalmış bitermi askerlik beeee. Adam mı öldürdün orda? :) hehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Şafakk 50...... Valla amerikalılar benim yokluğumu fırsat bilip trip üstüne trip yapıyolar farkındayım ama elimde bir kaleş olduğunun her an farkına varabilirler :-P Bu tanrının unuttuğu yerden bir tek amerikalı geçmiyorki günümü hoş geçirtsin :-) Valla derlerdi şafak azaldıkça günler daha zor geçermiş diye de inanmazdım, cidden öyleymiş. Değil gün artık saatleri saymaya başladım. Birde burada benim devrem diye geçen 82/2 devrelerim onların bir ay fazla kısaldığından benden erken çıkacaklar, konuşacak pek elemanda kalmayacak ona da canım sıkılıyor zaten, elemanlarının gidipde senin kalman daha bir kötü koyuyor insana[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Şu yukarıdaki Türkçeye bak, zaten bozuk olan türkçem burada iyice bozuldu. Sırf sürgünlerden oluşan bir yerde, nokta yerine am.na k.y.m kullanılan bir yerde aslında az bile deforme oldum. Şuradan bir kurtulayım bir ay kendimi bakım onarıma alacağım, kendime terapi uygulayıp normale döneceğim.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 her sabah kalkıyorum darbe olacak diye. darbe bekliyoruz her sabah neredesiniz dfgdygdf[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Allah kurtarsın bu ne lam? :-) Dayan az kalmış.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Geçer geçer 50 gün neki. Son 3 güne kadar geçer ama son 3 gün geçmez valla. Yapacak iş olmaz, uyuyacak hal kalmaz, gezecek yer bitmiştir, saat artk ilerlemez olur, dostlar erken çıkar en sonunda doğan şafak gelir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 lan şimdiden tırstırdınız askerden ha :([hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tam kırıkların arasına düştüm yaw... Adamın teskeresine 20 gün kalmış firar etti manyak... 48 saat ayakta kaldım dümbüğün yüzünden. Bunun 24 saati adamı aramak için yol kesmek, kamyon kasalarına tırmanmakla filan geçti. La havle diyorum ve kalan son 41 günün geçmesi için ya sabır çekip duruyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hadi çoğu gitti azı kaldı, dayan biraz daha.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: fedaykin, 08 August 2003 11:01 tarihinde demiş ki: tam kırıkların arasına düştüm yaw... Adamın teskeresine 20 gün kalmış firar etti manyak... 48 saat ayakta kaldım dümbüğün yüzünden. Bunun 24 saati adamı aramak için yol kesmek, kamyon kasalarına tırmanmakla filan geçti. La havle diyorum ve kalan son 41 günün geçmesi için ya sabır çekip duruyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ abi tam bi macera oldu bu askerlik sana dayan az kaldı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Geçer...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Oldu da bitti maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 fedaykin senle paticik gibi karizmayı 0layan bi domaine geçmemizden sonra darbe yapcaktık ben hazırlıkları tamamladım sen ele bi dön www.fedaykinrulz.com www.darbeciler.com www.amerikasux.com domainlerinden birni alıcaz.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Gelio gelio buyuk general gelioo...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yakaladınızmı kaçağı? Kim bilir niye kaçtı??[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar