Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehehe lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OAHHAHAA kopardı beni süfer ya ehehheahhahfeaı:D[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Mesaj tarihi:
Eheheh süpermiş

O gül dudaklarınııı
Şubuoo şubuoo şubu oooo.. ??
[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
güzelmiş hoş
SPOILER
ben gerçi tahmin etmiştim de yanlış çıktı biraz tahminim. ben erkek ama takım aşağıda saklanmış falan sanmıştım :)
olsun erkeğin başka yeri çıktı. heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
hah yemezler gülüm yemezleeeeerrrrrrrr:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Mesaj tarihi:
Ben Bilmiyodum offff one yaa kanlı kanlı bi nası dikatli bakıodum offfffff harbi çok korktum[hline]Şu imzaları kaldırın yaw

bide çöpü kapıcıya verin !!!
Mesaj tarihi:
bende sıçtım abi harbi
tırstım yani :-)[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
abi sersemledim off o nedir yaaa bende okuduğum sayı nasıl yanlış çıkar diye bakıyorum saf saf[hline]Şu imzaları kaldırın yaw

bide çöpü kapıcıya verin !!!
Mesaj tarihi:
azuha sondan bir önce 13 gibi gördün demi ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
hoş ve güzel bi düşünce artık tasarlayan kimse yarılmıştır insanlarına haline allah neler yaratıyor :D[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
Mesaj tarihi:
ya ben nie bisi görmedim sadece sacma bi müzik vede ayıp bisiler gördüm :P acaba yannıs link mi tıkladım..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim?

Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Mesaj tarihi:
orda gerisini görmen lazım :) diğer linklerede bakın ehe[hline]KinGpiN the striked sazan
  • Yeni Oluştur...