Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstediğiniz kişiyi çizin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
boyle programlar var zaten :)
tam olarak adresini bilmiyorum ama..
süpermiş buda..[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ewet bende de var ve türkçe... dos programı tabii... Bu da çok güzel... hehehe abim birini görmüş burda çiziyo falan ben de hah falan oluyorum güzel bişi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu flash baya aşmış ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
bi sp karakteri yapma sitesi biliyodum ama formattan sonra favourites silindi.bi alman sp sitesinden giriliyodu.south park karakteri yapıyodunuz aklıma geldi..bulmam lazım.
bu arada bu süper bişey.[hline]get bored..i wish for a real one.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 04 May 2003 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
comedy central ın siteye gidin
games bölümünü aın
South Prk: Create your own character! oyunu
adresi bakmaya üşeniyom
belki fav da vardır bi dk
yokmuş[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ben de inliyorum burda
Mesaj tarihi:
aşşağı indir saç kısmında.
bir sürü uzun saç var valla.
aşşadaki + işaretini yukarı aşşağıya oynatın, seçili kafa kısmının boyutlarını değiştirin.

hiçbir program, insan zekasına yetişemez. Binlerce saç tipi, binlerce burun yapısı vardır. Onların çok azını programa koyabilirsiniz.

Buna rağmen istediğiniz kişinin robot resmini %80-90 benzerlikle çizebilirsiniz..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu burun ne kadar çirkin bi organmış. hangisini koyduysam berbat etti güzelim suratı, hepsini sildim sonra.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
$u south prk yı bulamadım linkini yollayabilen warmı acaba ¿[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
  • Yeni Oluştur...