nvda Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+f1+team+radio+diyaloglari - mike 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. SÜPER :D[signature][hline]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 26. mesajda bize küfür var dalalım mı :-P[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harbi süper.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 -you have the lead raikkonen, there's 25 seconds between you and montoya. -ok. -you can slow down so .. czzzzttt .. bzzt .. he, ha! tamam muhittin abi girmişem ibnelerin frekansa! -tamam apti çekil konuşiuim ben şu gavurla! -who is this? -bak olm rakko, bak izin ver abdullah geçsin yoksa me fak yu tamam mı?! şahin team forevır lan! -tamam abi kızma*.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sagol guselmis[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 -kasanova, kimi 5 saniye gerinde kaldı ha gayret koçum alıcaz 1.liği -feriştahı gelse alamaz artık elimden birinciliği bide şurda elfo koyduk mu bütün kızlar benimdir. -olm kanald den dinliyolar lan bizim tim radyoyu -hass ciddimisin lan -hiç F1 yarış izlemedin mi olm rezil olduk -neyse o zaman şurdan ilanı aşk edim b.... seni seviyorum -olm naptın lan -sus len -kimi yaklaştı -si...m kimiyi bi test edim frenlerini hehe -iyi yaparsın -olm size kaç kere söyledim şu boktan sıvı yerine buz gibi kola koyun diye -müzik dinletim mi lan -şöyle güzel bişey koy -eye of the tiger dım dımdımdım dımdımdım dımdımdıııııım -hehe gaza getirdin beni şimdi uzun düzlükte 400 e koyarım namımız yürüsün. -olm nasıl bi gaza gelmedir lan bi turda 15 saniye fark koydun lan -(son tur 1.lik garantidir)Heyt be nasıl çaktım lan hepinize -(basın toplantısı-kendi dillerinde açıklama yapar)Zaten başından belliydi sonuç. Bunnar çoluk çocuk altımda şahin olsa yine farkı koyardım nerden buldunuz bu yarışçıları falan filan .....
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 HEhheheheh hosmus zaten bu beklenirdi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehehe ingilizce söylüyorlar bunu :) ingilizce'ye nasıl çevirirdik :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheheh supermis[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz. (bkz: strateji) en çok buna güldüm ahaha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - Sizce favori kim Adnan bey ? - Valla kimi raikonen diyor kimi alonso.Bende karasız kaldım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz :) Hepsi güzel ya[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - mike bir sonraki tur pit sto... - ney? - televizyonunun sesini kisar misin mike. - pardon __________________________________________________ ..ara$tir..googletdk sozluguseslisozluk.comwikipediaimdbfoldocartistsalbumssongsacronymfindermobygames no kitty! 123 / 3 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben.[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -emrah koş birinci olmazsan ananı... -tamam abi anladım sus.[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahahhaha.harbiden super olmus ya :D
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kopartan msjları:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
arina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok komiklermiş hehe=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 klon klon klon.... benzerleri çok yapıldı f1 de yeni çıktı ama hep aynı sıkıyor insanı[signature][hline]... that's me in the corner...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -muharrem pite geri dön, yavaş git sakin ol. -niye abi? -çıkma lastik takmışlar... aha bu da benden :-P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Ağustos 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sana girsin geyiğine koptum hehe.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - abi pit stop'dan bi duman çıkıyo, neo yangın mı? + yok senin teknik ekip mangal yapıyo şerefsizler - deme bee yapar yapar abi bizimkilerh ehe[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cidden tam bizimkilere uygun olmuş...:)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aheha süper. 8. viraj rulz..[signature][hline]These open doors...
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -napıyosun olm nereye gidiyosun? -şurda bi kestirme yol buldum*, önüne çıkacam lavukların... hehe... -hay allahim.. -abi üflesene bi hatlarda sorun var galiba -ulan burda da mı be! bide emrah olayına çok güldüm[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Öne çıkan mesajlar