nvda Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+f1+team+radio+diyaloglari - mike 8. viraj varya. - evet? - sana girsin. SÜPER :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 26. mesajda bize küfür var dalalım mı :-P[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harbi süper.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 -you have the lead raikkonen, there's 25 seconds between you and montoya. -ok. -you can slow down so .. czzzzttt .. bzzt .. he, ha! tamam muhittin abi girmişem ibnelerin frekansa! -tamam apti çekil konuşiuim ben şu gavurla! -who is this? -bak olm rakko, bak izin ver abdullah geçsin yoksa me fak yu tamam mı?! şahin team forevır lan! -tamam abi kızma*.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sagol guselmis[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 -kasanova, kimi 5 saniye gerinde kaldı ha gayret koçum alıcaz 1.liği -feriştahı gelse alamaz artık elimden birinciliği bide şurda elfo koyduk mu bütün kızlar benimdir. -olm kanald den dinliyolar lan bizim tim radyoyu -hass ciddimisin lan -hiç F1 yarış izlemedin mi olm rezil olduk -neyse o zaman şurdan ilanı aşk edim b.... seni seviyorum -olm naptın lan -sus len -kimi yaklaştı -si...m kimiyi bi test edim frenlerini hehe -iyi yaparsın -olm size kaç kere söyledim şu boktan sıvı yerine buz gibi kola koyun diye -müzik dinletim mi lan -şöyle güzel bişey koy -eye of the tiger dım dımdımdım dımdımdım dımdımdıııııım -hehe gaza getirdin beni şimdi uzun düzlükte 400 e koyarım namımız yürüsün. -olm nasıl bi gaza gelmedir lan bi turda 15 saniye fark koydun lan -(son tur 1.lik garantidir)Heyt be nasıl çaktım lan hepinize -(basın toplantısı-kendi dillerinde açıklama yapar)Zaten başından belliydi sonuç. Bunnar çoluk çocuk altımda şahin olsa yine farkı koyardım nerden buldunuz bu yarışçıları falan filan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 HEhheheheh hosmus zaten bu beklenirdi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehehe ingilizce söylüyorlar bunu :) ingilizce'ye nasıl çevirirdik :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheheh supermis[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz. (bkz: strateji) en çok buna güldüm ahaha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - Sizce favori kim Adnan bey ? - Valla kimi raikonen diyor kimi alonso.Bende karasız kaldım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haha super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - abi benzin bitiyor pite gireyim mi? - tribünlere yaklaş bidonu atıyoruz :) Hepsi güzel ya[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - mike bir sonraki tur pit sto... - ney? - televizyonunun sesini kisar misin mike. - pardon __________________________________________________ ..ara$tir..googletdk sozluguseslisozluk.comwikipediaimdbfoldocartistsalbumssongsacronymfindermobygames no kitty! 123 / 3 - hüso? - söyle canım? - komiteye söyledin mi şampanya olayını? - şampanya yerine rakı sofrası kurdurmayı mı? - heee. - evet söyledim. - ne dediler? - türksün di mi? dediler. - bak şimdi, ne şevk kaldı ne motivasyon. çekiyom pite ben.[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -emrah koş birinci olmazsan ananı... -tamam abi anladım sus.[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahahhaha.harbiden super olmus ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kopartan msjları:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok komiklermiş hehe=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 klon klon klon.... benzerleri çok yapıldı f1 de yeni çıktı ama hep aynı sıkıyor insanı[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -muharrem pite geri dön, yavaş git sakin ol. -niye abi? -çıkma lastik takmışlar... aha bu da benden :-P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Ağustos 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sana girsin geyiğine koptum hehe.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 - abi pit stop'dan bi duman çıkıyo, neo yangın mı? + yok senin teknik ekip mangal yapıyo şerefsizler - deme bee yapar yapar abi bizimkilerh ehe[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cidden tam bizimkilere uygun olmuş...:)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aheha süper. 8. viraj rulz..[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 -napıyosun olm nereye gidiyosun? -şurda bi kestirme yol buldum*, önüne çıkacam lavukların... hehe... -hay allahim.. -abi üflesene bi hatlarda sorun var galiba -ulan burda da mı be! bide emrah olayına çok güldüm[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar