Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir süreliğine elveda arkadaşlar..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Evet büyük gün geldi.. Yarın 7.00 de hastaneye gidiyoruz 9.00 9.30 civarı ameliyata gireceğim.. genel anestezi vericekler.. Narkoz dan sonra uyanınca insanda garip birşeyler oluyor ya gülerek uyanıyormuşsunuz yada ağlayarak eheh .. bakıcaz bakalım biz nasıl çıkacaz.. :) hadi bakalım..
*!El sallar bütün userlara..*
Geri döneceğim..[hline]KinGpiN the striked sazan
UO:Kingpin
Fps Türleri:susturucu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 08 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun
Laptop unu getirin!

Ya paticik olarak hastaneden yada başka bi yerden mesajlaşmak isteyenler için para toplayıp laptop alalım yav:)[hline]Make it Easy

super fikir. supper fikir. suuuper fikir. Her hava kosulunda forum iletisimi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin umarım..

yeni farkettim başlığı yahu amma kalabalıklaştı konu dışı[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 19 June 2003 03:13 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 08 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun
Laptop unu getirin!

Ya paticik olarak hastaneden yada başka bi yerden mesajlaşmak isteyenler için para toplayıp laptop alalım yav:)[hline]Make it Easy

super fikir. supper fikir. suuuper fikir. Her hava kosulunda forum iletisimi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

Supercal[hline]Now Whould you like to live whit mee?
I'm lazy as man can beee!
Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy
Aaaa AAA don't you want to save meeee?

Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar şu an evdeyim hastaneden yeni taburcu oldum.. yaklaşık 10 cm uzunluğunda yumru çıkardılar.. emin olun zar zor yazıyorum hatta bırakın yazmayı ne gülmek ne hapşurmak nede öksürmek yasak çünkü yaptığım her hareket ameliyat bölemin ağrımasına sebebiyet veriyor :) neyse şu an yemek yiyeceğim 1.5 gündür serumlan beslendim zaten midem kazınıyor. sağolun herkese[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 20 June 2003 12:54 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaşlar şu an evdeyim hastaneden yeni taburcu oldum.. yaklaşık 10 cm uzunluğunda yumru çıkardılar.. emin olun zar zor yazıyorum hatta bırakın yazmayı ne gülmek ne hapşurmak nede öksürmek yasak çünkü yaptığım her hareket ameliyat bölemin ağrımasına sebebiyet veriyor :) neyse şu an yemek yiyeceğim 1.5 gündür serumlan beslendim zaten midem kazınıyor. sağolun herkese[hline]KinGpiN the striked sazan

hmm geçmiş olsun sağlıklısın en azından..[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...