_Atreides_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 geçmiş olsun acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok ya ben oldum fıtık ameliyatı hatta sünnetle berabr oldum.1 ay falan fazla.kasık fıtığı ise kasıkta dikiş oluyo o yrümeni biraz kastırır o kadar.hemen geçer[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet büyük gün geldi.. Yarın 7.00 de hastaneye gidiyoruz 9.00 9.30 civarı ameliyata gireceğim.. genel anestezi vericekler.. Narkoz dan sonra uyanınca insanda garip birşeyler oluyor ya gülerek uyanıyormuşsunuz yada ağlayarak eheh .. bakıcaz bakalım biz nasıl çıkacaz.. :) hadi bakalım.. *!El sallar bütün userlara..* Geri döneceğim..[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 koluna iğne yapacaklar 5 saniye içinde uyuyacan uyanında herşeyi iki görecen başın ağrıyacak ve "dünya bu dünya" diye diye bakınacan etrafda :) geçmiş olsun acil şifalar[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 geçmi$ oLsun[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 dikkat etmemiştim bu topic'e daha önce.. çok geçmiş olsun narkoz olayının tadını çıkarmaya bak,kafa oluyosun malum :p[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 narkozdan sorna ağlıcaz mı gülücez mi belli değil ehehe :)[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Chemical, 08 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun Laptop unu getirin! Ya paticik olarak hastaneden yada başka bi yerden mesajlaşmak isteyenler için para toplayıp laptop alalım yav:)[hline]Make it Easy super fikir. supper fikir. suuuper fikir. Her hava kosulunda forum iletisimi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 geçmiş olsun...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Artık Level Atlamak İstiyum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin umarım.. yeni farkettim başlığı yahu amma kalabalıklaştı konu dışı[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: unity100, 19 June 2003 03:13 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 08 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun Laptop unu getirin! Ya paticik olarak hastaneden yada başka bi yerden mesajlaşmak isteyenler için para toplayıp laptop alalım yav:)[hline]Make it Easy super fikir. supper fikir. suuuper fikir. Her hava kosulunda forum iletisimi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Supercal[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 inşallah başarılı olmuştur ameliyat[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 allah bol şifalar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kardeş inşallah sağlam bi şekilde gelirsin :) Seni seviyoruz :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 geçmil olsun sakat iş :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dikkat et fıtık ameliyatı diye karaciğerini almasınlar :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Merhaba arkadaşlar şu an evdeyim hastaneden yeni taburcu oldum.. yaklaşık 10 cm uzunluğunda yumru çıkardılar.. emin olun zar zor yazıyorum hatta bırakın yazmayı ne gülmek ne hapşurmak nede öksürmek yasak çünkü yaptığım her hareket ameliyat bölemin ağrımasına sebebiyet veriyor :) neyse şu an yemek yiyeceğim 1.5 gündür serumlan beslendim zaten midem kazınıyor. sağolun herkese[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ahah salam olarak gelebildin yani geçmiş olsun :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Geçmiş olsun allah acil şifalar versin.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... [Bu mesaj Bameso tarafından 20 June 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hadı elvada bı daha beklerız[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: theKingpin, 20 June 2003 12:54 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar şu an evdeyim hastaneden yeni taburcu oldum.. yaklaşık 10 cm uzunluğunda yumru çıkardılar.. emin olun zar zor yazıyorum hatta bırakın yazmayı ne gülmek ne hapşurmak nede öksürmek yasak çünkü yaptığım her hareket ameliyat bölemin ağrımasına sebebiyet veriyor :) neyse şu an yemek yiyeceğim 1.5 gündür serumlan beslendim zaten midem kazınıyor. sağolun herkese[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu hmm geçmiş olsun sağlıklısın en azından..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Kingpinlere acı komaz bunu bilesin :-) Neyse 1 haftaya bişeyin kalmaz herhalde geçmiş olsun...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Geçmişler olsun Kingpin usta[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Geçmiş olsun kingpincim. Muz ezmesi yedirirler sana şimdi.. :) Valla anılarını anlat mutlaka. Fıtık çok edepsiz bi ameliyat ne de olsa eheh.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 O_o[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar