Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Dresq, bende Işık üniversitesi Elektronik Müh'den terkim :D Gerçi sonra yeditepe bilgisayar programcılığı bitirdim şıp diye. Yarım dönem gittim ışık'ta fakulteye. Bi fizik dersi vardı teori, ilk derste bir zaman ve bir uzunluk birimi ile dünyanın güneşe olan uzaklığını öğretti adam. Güneş batarken kumsalda güneş ufuk çizgisine geldiğinde zaman tuuosun sonra yere yatıp güneşin tamamen kaybolmasını izliosun. O geçen süre ve senin gözünden yere kadar olan mesafeden dünyanın güneşe olan uzaklığını buluosun. Sınavda yok yörünge hesapları felan. Fizik lab eğlenceliydi ama onu kabul etmek lazm. Bir matematik teori dersimiz vardı evlere şenlik. İngilizce olcak ya dersler. Adam gelio. Good morning dio. Tahtaya kıçını bi dönüo zil çalana kadar önceden hazırlamış olduu kağıtları tahtaya geçirio. Bizde yazıoz deftere. O kadar. Zil çalıo suratını bize dönüo tekrar bişi demeden çıkıo. Her ders böyle. Matematik Uygulama dersi tam komedi. O dersi seviodum bak. Pakistanlının ingilizcesi türkçesinden güzeldi. Adam kıyamıodu türkçe anlatiim diodu biz noolur ingilizce anlatın diye yalvarıoduk. Bi tek c++ dersim çok iyiydi. Onada c++ compiler'ı yazmış genç bir kadın geliodu. İlk dönem programlama okutulan ilk elektronik müh bölümü o üniverstide vardı herhalde. Dayanamadım varya. Ders kitapları nerdeyse 2 kilo. Hepsi ingilizce. Zaten günde iki çeşit ders oluodu. 2 kitabı taşımak varya ölüm. Bi de o zamanlar arabam yok otobüs felan. Kas yaptım resmen. Neyse çıktım üniversiteden ertesi sene istemeye istemeye girdim üni sınavına. Bi yer kazanamadım sonra ek kontenjandan yeditepeye girdim. Işık Üni'den olan kızgınlıkla bölüm ikincisi bitirdim ahahah. Cins M.I.S. 'ci Vaheed beyin kulaklarını çınlatiim neden C verdi diye. B verse ben bölüm birincisi olcaktım. Zaten bi kazık tabir edilebilecek İstatistik vardı. O da BB geldi zaten. Matematik 1-2 kesmedi beni hahaha 3-4 olsa ondanda geçerdim 4 yıllığa girdiğimde mat okumazdım hiç olmazsa ahahah.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Dresquin, 27 June 2003 04:12 tarihinde demiş ki: Size diodlardan bahsedeyim mi birazcik? Iki adet yariiletken mi Türkcesi neyse artik, o maddeden olusurlar. 4 adet elektornu vardir bunlarin. Isiyi verdin miydi, son zimbirtida duran elektron hemen kopar, baslar ordan oraya akmaya. Al sana akim. Iki adet yariiletkeni yanyana kodunmuydu, difüzyon baslar. Pozitif degerli gerilim verirsen bu babalara, akim artar, negatif verdin miydi akim 0 olur, cünkü doid akimi keser. Cünkü negatif gerilim difüzyonun tersi yöne etki eder. Diodun olayi budur. [hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. bu olay güneş enerjisinden elektrik eldesinde kullanılan yöntem diilmi.silikona fosfor ve boron veriyosun.2 tür diod oluşuyo falan.tam benlikmiş senin bölüm.hangi bölüm o?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Dresquin, 28 June 2003 01:06 tarihinde demiş ki: Ben 1000 kisilik amfide profu 1000 kisiyle beraber aliyorum matematik dersimi. Mikrofonla konusuyor herif, tepegöze yaziyor yazicaklarini. Her ders 6 yaprak yaziyoruz.. 90 dakika oha , anliyabiliyorsan helal walla[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Girebilirsem gerisi kolay, okula girdikten sonra bitirmesi kolaydır.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bilkent bilgisayar / endüstri / elektronik burssuz'un yeni sisteme göre tahmini taban puanlarını bilen varmı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ya fizban, abi 1 mat 1 fen yanlışı demişsin de, tr ve sosyal ne oluo? onlar ne kadar olacak? pek bilgim yok bu konuda ama neyse...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ya Qui idealist insanlar için para önemli değildir diyosun ama her idealist zengin çocuğu flnmı olmak zorunda? Belki maddi durumun iyidir bu yüzden kendini idealist doktor olarak diğerlerinden soyutluyorsun ama unutma ki fakir idealistler de var ve ayda 800 milyona aile geçindiremezler. Bu arada bende K.has elektronikteyim Işık üniversitesiyle bi ortaklıkları fln war galba bizim okulun bilemiyorum sürekli duvarlarda afişlerini görüyorum Işık üniversitesinin Bizim bölümde oradaki gibi olmasın sakın =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: horacegoesskiing, 27 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Rahatsız bir insansın arcaneo dediğim laf tek kişiye ki kendisi birşey demediğine göre rahatsız olmamış bu durumda atladığın için sen rahatsız oluyorsun[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 abooow ben liseye yeni başladım ne b.k yiycem şimdi ehueeeÜÜÜ[hline]A:La allah belanı versin bütün ameliyat parasını at yarışınamı yatırdın patlayasıca!! B:Lan iyide kimse ameliyat olmayacakki. C:Ha....Doğru. Tuttumu Altılı............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Gerçi sınav sistemi değişmiş artık aynı şekilde girilemiyormuş ama, İşletme İktisat Maliye Ekonometri Çalışma Ekomosi ve End. İlişkiler türündeki bölümler birbirleriyle çok karıştırılır. Danışman hocalar da "zaten hepsi aynı kapıya çıkıyor" anlamında cümleler kullanırlar. Birbirine ilk sınıfta çok yakın bölümler olsada sonradan tamamaen ayrı noktalara dönen bölümlerdir. Piyasa işleyisi olarak birbirne yakın görünse de işletme ve iktisatı genelde bir tutmaktadırlar. Genel anlam olarak İşletme: Bir şirketi yönetmek için gerekenleri verir. İktisat: Bir ülkeyi yönetmek için gerekenleri verir. Aynı gibi davranılsa da aslında çok farklıdır yani. Tabii sadece temel şeyleri alacaksınız. Fakat yine burda daha sonradan ne yapacağınız çok önemli. Yani gelecekteki mesleğinize göre bir şeçim yapmanız çok önemli. Sözgelimi bankacı(müfettiş ya da uzman yardımcılığı) ya da borsacı olacaksanız iktisat okumanız sizin için daha uygun olacaktır. Eğer özel sektöre kendimi bir fabrika ya da holding bünyesinde satın alma, pazarlama, muhasebe finasman departmanlarına atıcam ya da bankada memur olarak çalışıcam gibi bir düşünceniz varsa o zman işletmeyi tercih etmelisiniz. Ama bu iki bölümde bilmenin gereken başka bir şey de sözel ağırlıklı bölümler olmasıdır. Benim gibi liseden FM bölümünden mezunken, mühendislik diye düşünürken borsacı olcam ben diyip işletmeye gireseniz sözellerde biraz zorlanabilirsiniz. Bütün okul sayısallarda kan ağlarken siz geçer sözellerde ise diğerlerinin aldığı yüksek notlara hayran hayran bakabilir kensdi kendinize küfredebilirsiniz. Gelelim ekonometriye. eğer ekonometri istiyorsanız gerçekten çok sağlam bir matemetik temeliniz ve sayısal zekanız olmalı. Eğer bunun yerine sözel yetenekleriniz mevcutsa o zman diplomanızı hiç göremeyebilirsiniz. Çünkü çok yüksek matematik netleriyle giren insanların bile ekonometride bir taraflarından kan damladığını çok gördüm. Açıkcası bu bölümler arasında en zor bölümdür. Geçenlerde bir öğretim görevlisin söylediğine göre her sene 200 kişi alan (eğer değişmediyse eskiden öyleydi) DEU eknometri bölümü hersene 20 mezunlarda gezermiş. Çalışma Ekonomisi ise ekonometrinin tam tersi yetenekler isteyen bir bölüm. Çalışma hayatındaki düzeni sağlamaya yönelik bir bölümdür ve tam bir sözel hafıza gerektirir. Çoğunlukla dersleri hukuk ağırlıklıdır. Şirketlerde sendikaların ayağı nasıl kaydırılır, işçinin hakları nelerdir, işveren hakları nelerdir, işçilerin ihtiyaçları ve tüm bunların dengelenmesini sağlamak sizin göreviniz olacaktır. Maliye ise iktisada daha yakın bir bölümdür. Yine iktisadi kuramların yanında ağırlıklı olarak maliye kuramları okutulur. Sözel yeteneklerin daha kuvvetli olması tavsiye edilirken işletme iktisat tercihleri yapanlara o iki tercihten sonra (ya da hangisini secerlerse) ilave etmelerinin mantıklı olacağı kanısındayım. Biraz karışık anlatmış da olabilirim eğer sorunuz var ise o zman daha açık da yanıtlar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ghaldszar Edebiyat Editör Walla editörlüğünü yaptığın konuya çok yakışmışsın :PP Şaka bi yana iktisat ve işletme neden okunur bilemiyorum okadar çok okuyan ve okadar çok mezun varki herkese yeticek kadar iş varmı ki bu sektörde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Vodan, 29 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: ghaldszar Edebiyat Editör Walla editörlüğünü yaptığın konuya çok yakışmışsın :PP Şaka bi yana iktisat ve işletme neden okunur bilemiyorum okadar çok okuyan ve okadar çok mezun varki herkese yeticek kadar iş varmı ki bu sektörde?? önümüzdeki bi kaç sene içinde bana kalırsa aynı durum mühendisliklerde olucak çünkü bu mantıkla herkes mühendis olmaya başladı çevremdeki çoğu kişi mühendislik okuyo...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 İşletme veya iktisat okunması gereken bir bölüm olduğu için okunuyor. Yani yakın bir zamanda herkesin işletme ve iktisat üzerine olan dersler konusunda bilgi sahibi olması gewrektiğini anladığında ne olacak çok merak ediyorum. Şu anki Türkiye şartlarında işletme ve iktisat gibi bir bölüm bitirmek mecburi ama yeterli değil. O yüzden de iktisadi idari bilimlerin yüksek lisans sınıfları mühendislik mezunlarından geçilmiyor. Diğer taraftan 1990' lı yılların başlarında mühendislik fakültelerine inanıomaz bir ilgi vardı fakat mühendiser asgari ücretlere bile iş bulamıyorlardı. Bu sefer 90' ların sonunda bu iktisadi idari bilimlerde yaşanmaya başladı. Mühendisler ise iyi para kazanmaya başladı. Yakında tekrar terse dönecektir bu her zaman olur ve dengeye oturması biraz zaman alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: arcane, 28 June 2003 06:27 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 27 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Rahatsız bir insansın arcaneo dediğim laf tek kişiye ki kendisi birşey demediğine göre rahatsız olmamış bu durumda atladığın için sen rahatsız oluyorsun valla de... o lafı kime söylediin önemli diil de söylemiş olman rahatsızlığını pekala gösteriyo arcane can. bu bir. kendisinin cevap vermemiş olması seni ... ee ... iplemediğinin göstergesi de olabilir. bu iki. madem lafın sadece ona özel mesaj atıver kardiş. bu da üç.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: ghaldszar, 29 June 2003 16:02 tarihinde demiş ki: İşletme veya iktisat okunması gereken bir bölüm olduğu için okunuyor. Yani yakın bir zamanda herkesin işletme ve iktisat üzerine olan dersler konusunda bilgi sahibi olması gewrektiğini anladığında ne olacak çok merak ediyorum. Şu anki Türkiye şartlarında işletme ve iktisat gibi bir bölüm bitirmek mecburi ama yeterli değil. O yüzden de iktisadi idari bilimlerin yüksek lisans sınıfları mühendislik mezunlarından geçilmiyor. Diğer taraftan 1990' lı yılların başlarında mühendislik fakültelerine inanıomaz bir ilgi vardı fakat mühendiser asgari ücretlere bile iş bulamıyorlardı. Bu sefer 90' ların sonunda bu iktisadi idari bilimlerde yaşanmaya başladı. Mühendisler ise iyi para kazanmaya başladı. Yakında tekrar terse dönecektir bu her zaman olur ve dengeye oturması biraz zaman alacaktır. Bilmem bence yanılıyosun unutmaki mühendislik sadece uzay mühendisliğinden yada gıda mühendisliğinden ibaret değil hiç duymadım görmedim işsiz bilgisayar, elektronik, elektrik, makine mühendisi.. işsiz olan tabiki farklı alanlara yönelir. İşletmeyi bilmem ama ekonomi ve hukuk bilgisinin mühendislikte zaten yeri vardır ki özellikle ekonomi ders olarakta okutulur zaten Açıkçası hiçbir zorunluluk olarak görmüyorum kendim için işletme yada iktisat okumayı çünkü öyle değil zaten gerekli olan üniversitede ders olarak mevcut o alanlardakilerinki kanımca kuzguna yavrusu şahin gözükür hesabı... Yaptıkları işte çoğunlukla muhasebecilikten ibaret.. Ha bolkeseden bilip bilmeden salladığımıda düşünme annem bankada müdür muavinliği vs yapmış birisi yıllardır bana aktardıkları bunlar.. [Bu mesaj Vodan tarafından 29 June 2003 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 tıp aslında çocuk sahibi olup onlara iyi bir gelecek vermek isteyen kişiler için birebir iyi bi yerlere gelirseniz(başhekim/başhekim yardımcılığı mesela) ilaç/tıbbi donanım firmaları felan onları seçmeniz için laptop gibi hediyeler verebiliyor ehehe :D ayrıca trafikte polisler doktorlara kıyak geçiyor bu da bi gerçek :) grafik tasarım okuyacam büyük bi ihtimalle ama bu bölüme sadece yetenek sınavıyla mı girilebiliyor biri beni bilgilendirebilirse çok sevinirim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet uzay mühendisliği örnei biraz uçuk olmuş ama çevre mühendisleri gıda mühendislerinin iş bulması zor Yada bizim okuldaki deri mühendisliği gibi 3 tane öğrencisi war diye kapatıldı mesela bu bölümlerin mezunları tabiki başka alanlara yönelicek ama genelleme yapmak yanlış.. Bilgi üniversitesinde Grafik tasarım diye bir bölüm vardı yanılmıyorsam ayrıca Yeditepede de olabilir Web sitelerini kontrol edersen oradanda bilgi alabilirsin sanırım. [Bu mesaj Vodan tarafından 29 June 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 İnanıp inanmamak size kalmış sonuçta ben liseden mezun olduğumda (1989) Elektronik ve Makina mühendisleri aç dolaşıyordu. İnşaat mühendisleri ise Doğulu müteahhitlerin yanında asgari ücretlere çalışıyordu. Bu hiçbiri girdi demek değil. Sadece çok çok ufak bir kısım iş bulabiliyordu diğerleri ise işsiz yada farklı işler yaptılar. O zmanlar çoğu mühendis bankacı oldu. Çünkü işletymeye rağbet o dönemlerde başladı. Şu an gazetelerde sırf mühendilere iş var. Onun dışında sadece direk satış ki bunun için de zaten işletme mezunu olmayı da aramıyorlar çok fazla. Şu an iktisadi idari bilimlerden mezun çok fazla işsiz var ortalıkta. Bankalar kapanıyor ve ortalıkta kalıyorlar. Holdingler kapanıyor ortalıkta kalıyorlar. İşletmeyi muhasebe veya banka diye sınırlamayın. Aslında herkesin görmesi gereken temel şeyler var. O yüzden de şu anda işletme yüksek lisansında nerdeyse sadece mühendislik mezunları kaplamış durumda. Artık mühendisler de yükselmek yönetime katılmak istiyorlar. Bunun yanında işverenler de teknik bilginin yanında yönetim bilgi ve becerisi de arıyorlar. Şu an için mühendislerin altın çağı ama mühendisliklere de yüklenme çok fazlalaştı. Mesela şu anda öğretmenliğin de altın çağı o yüzden eskiden kimsenin takmadığı öğretmenlik bölümlerine inanılmaz bir rağbet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 June 2003 21:10 tarihinde demiş ki: valla de... o lafı kime söylediin önemli diil de söylemiş olman rahatsızlığını pekala gösteriyo arcane can. bu bir. kendisinin cevap vermemiş olması seni ... ee ... iplemediğinin göstergesi de olabilir. bu iki. madem lafın sadece ona özel mesaj atıver kardiş. bu da üç.sana ne yahu kime söylediysem söyledim asayiş misin haddini bil kim beni ipliyor kim iplemiyor seni ilgilendirmez ayrıca sırf şu laf sokma ihtiyacını köreltmek için söyleyeyim o kişi ile konuştum güzel bi şekilde konu ile alakası olduğu sürece pm kullanmak zorunda değilim forum kurallarını bana öğretme sen iyi alışmışsın garbage da takılmaya bi yüzünü yıka kendine gel ota boka karışma[hline]fizban, 29 June 2003 04:55 tarihinde demiş ki: paticik klima çıkarsın .. 19 enseme 20 gooobeeeme 21 ayakuçlarıma diyim .. sora paticik gelsin, şı-mar-ma fiz-ban desin. hatta r leri söyleyemesin. şı-mav-ma fiz-ban desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 harran universitesi tarım işletme yeterli bence..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Tabiki ben şu an için konuşuyorum zaten geçmiş hakkında konuşmaya haddim yok bilmediğim zamanlar hakkında konuşamam haklısın ama sonuçta teknoloji ilerliyor artık ve teknoloji alanında çalışan kişilerin sırtlarının yere geleceğine yada işsiz kalacaklarını pek sanmıyorum. Herneyse uzatmaya gerek yok geçmişi karıştırmaya da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ha bu arada tarım işletme yi bilemicemde artık combo yapıyolar örneğin bizim okulda Turizim işletmeciliği war turizm sektöründe ve normal işletme mezunu gibi çalışma alanları warmış threadin topiğe uygun olarak buda tercih edilebilir EA için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Boğaziçi li mühendis o kadarda tercih edilen bir durum değil. Boğaziçinin sadece adı olduğunu, öğretim üyelerinin kaçtığını sağır sultan biliyor. Gidenler bize bişi öğretmiyorlar gelmeyin diye yakarıyorlar. Ayrıca dikkat edilirse çoğu proje ve bilirkişi durumlarında firmalar boğaziçinin kapısını dahi çalmaz. Ancak boğaziçi nin işletme ve iktisatı kuvvetli. Mühendislik dedin mi odtü, itü de duracaksın. Odtü yü bilemem ama itü bazı hallerde kastırıyor ama programlı adama işlemez bile. Sosyal durumu itü nün zayıf, odtü yü bilemem. iü de mühendislik dedin mi koşarak kaç. Tıp ve ea puanı durumuna göre işletme. Fenci adama işletme o kadar kolay geliyor ki inanamazsınız. Bir kere derslerine(maliyet muhasebesi 3.sınıf dersi) girdim en son yanımdaki adam bana soru soruyordu şu maliyet nereden çıktı? niye böyle yazdı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Teknik üniversite zaten itü tr nin en iyisi o durumda ayrıca yakında acredited olucak diplomaları (dünya çapında kabul gören) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Vodan, 11 July 2003 23:13 tarihinde demiş ki: Teknik üniversite zaten itü tr nin en iyisi o durumda ayrıca yakında acredited olucak diplomaları (dünya çapında kabul gören) Sorma dehşet kasıyoruz şu akredite olayı için, her dersten min. 6 ödev çekilmiyor walla, ama en iyi yanı hocalara not vermek:) Not: Geçen bahar döneminde çoğu bölüm akredite olacaktı. Irak Savaşı yüzünden yunanistanın doğusuna amerikan vatandaşlarının girişi engellendi heyet gelemedi. Gerçi heyetin bu durumu bilerek tarih verdiği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar