stirner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Alkollü olarak beyaz şarap,marka önemli değil her çeşidin hastasıyım... Alkolsüz olarak sütlü kahve,yeterli teknoloji olan yerlerde Cafe Latte...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 shalgam seven bi tek benmiyim[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: -Mandrake-, 30 April 2003 20:42 tarihinde demiş ki: çilekli Clearly Canadian soda mmm... karpuz-çilek clearly canadian....hala satılıyo mu onlardan? hiçbiyerde bulamıyorum da... yazın vazgeçemediğim içiceklerdendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Martini Bianco - tek zeytin ve kırılmış buzla servis edilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 SEK Ananas suyu SEK Mango (hala satılıyor mu bilemiyorum) Buz gibi Coca Cola Light Buz gibi Calsberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 sex on the beach[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 TURSU SUYUUUUUUUUU :D heu[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Buzlu absolute vodka.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 freşa kapağını açıyosun pıst ediyor maden suyu gibi vişnelisi çok güseldir cappy karışık link tropik (cappye yakın okulda idare eder) carlsberg son olarakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Gallant, 30 April 2003 16:03 tarihinde demiş ki: cola, ananas aromalı meyve içeceği(SEK in olacak ama) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 efes pilsen 33'lük kutu. duruma göre tuborg olabilir. alkolsüz olarak da coca cola light sanırım. (diet fln yaptıımdan deil tabi ki hehe normali çok tatlı gelio)[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Boza tabiki de.... Hastasıyım :rock:[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Wacky, 01 May 2003 01:05 tarihinde demiş ki: Olmeca(Tequila)+Portakal+Şeker ha bi de Sex on The Beach :-)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! birader helal olsun ağzının tadını biliyorsun(olmeca en baba tequilalardan biridir)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Fistan, 30 April 2003 16:56 tarihinde demiş ki: Schweppes limondur..[hline]Slam City Jam...[b]ICQ :3500388I love this game![/b] şiveps istiyorum nerde bunlar ya satılmıyo artık her yerde?![hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: GregowicH, 02 May 2003 18:17 tarihinde demiş ki: said: -Mandrake-, 30 April 2003 20:42 tarihinde demiş ki: çilekli Clearly Canadian soda mmm... karpuz-çilek clearly canadian....hala satılıyo mu onlardan? hiçbiyerde bulamıyorum da... yazın vazgeçemediğim içiceklerdendi... migrosta bi ara görmüştüm sanırım carousel de afm nin sinemasına gidince içiyodum orda satılıyodu[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 şiveps aaarhhh[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Alkollü : Absolut + sıkma portakal suyu Alkolsüz : Süt (pastorize yada değil fark etmez sadece soğuk olsun ve şekersiz yeterli) Afiyet olsun efendim. :) (Yarasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 alkollü: tequila, cardinal melon alkolsüz: cola, ice-tea, ayran, çay[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 efes dark :)[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 çay abi, ucuz, doğal mumkun mertebe katkisiz, kola gibi icinde ne idugu belirsiz maddeler olmayan.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 İçki: Jack Daniels Kokteyl: B-52 (yanarak gelişini sevdiğiminin içkisi ya) İç ve öl içkisi: Vat69 (belediye zehiri olarak kullanılıyormuş zuhau) İçecek: Kola (pepsi diil ama)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Alkolsuz bı ıcıcek sıze: Muzlu ballı sut....ıcın duz duvara tırmanın :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 üzerinde efes yazan herşey[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 [Bu mesaj Invulon tarafından 05 May 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar