Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Evet alıcam dedim aldım kesinleşti 2,5 aylık falan husky yavrusu aldık siyah-beyaz renklerde mavi gözlü erkek ismi ise ııı sonra :) şimdi yarın akşam geliyor bu konuda ne önerirsiniz tanışma eğitim alışma yani bazı tavsiye ve öğütler birde bildiğiniz köpek siteleri varsa ;)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 mıncıklama fazla huskyler pek sevmio bildiğim:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sırtından sobayı, başından güneşi eksik etmeyecen :D[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sıcak sevmez yahu o[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bravo.[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dalga geçmiyormu bu baksana :) hmm zaten ankde hastalanmış zavallım normal aşıları yanında burnunda bir hastalık çıkmış 1 hafta olucak hergün aşı :( neyse daha detay bilmiyorum fazla gelsin hele :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sıcağa yaklaştırma diyim:) -50 ye dayanıyo ama sıcakda cıvıyo:) ehehe tüyelerini çok uzun tutmasak olmiomu :) Ya bu husky senin ördekle çakışmasın?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 evet biraz olacak neyse yavru bu :) yavru oldugu için sanırım çok tüylü olmaz gibime geliyor yani umarım resimlerde öyleydi birkaç sitedede diğer küçük ev hayvanlarıyla anlaşabilir yazıyordu ama deniyicez zaten vermeyi düşünüyorum ördekleri :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bi husky almamışdı babam zamanında bende yılan aldım[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ciddi yılanmı aldın cinsi ne ıyy iğrenirim bak :([hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ben de çıyan besliyordum böyle vıcır vıcır.[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 su yılanı canım çok şeker süper sevimli:) çok tatlı bişi Bi sn abi çıyan ne oluyodu? [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 12 July 2003 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi sevgiyle yaklaş ürkütme hayvanı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hadi ordan be trt1 de seyrettim geçen gün sahiplerini yiyiyordu ne cinsdi resim varmı ;) çiyanmı hmm zehirli değilmi girdide bizim eve birkere karşı komşunun sokağa bırakması üzere ıyyk onun resmi varmı :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Beinm de bi köpeğim var (Terrier) inanılmaz tembel bir yaratık 8-9 yaşında falan çok az koşuyo bütün gün yatıyo :) sakın öyle yetiştirme köpeği günde 20 saat koştursun[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bizim yazlıkda bi köpek var irişka diye siyah kremlin suratlı köpekler varya heh ondan işte:) kucaman gözlü süper bişçi ve 9 10 yaşlarında yaşlandığı için tüyleri ak ak çıkmaya başlamış:) Vallahi sahibi ile hergün sitenin etrafındaki 800 700m lik mesafeyi yürüyolar:) hatta irişka geride kalınca duruyo böle dinlenio sonra piyt piyt piyt bi koşuşu var yarılırsınız görseniz:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 adını şey koysana roti benim eski köpeğimin adı :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hayvan dediniz aklıma yine kamili getirdiniz :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Hemen tuvalet eğitimi vermen lazım yoksa evi batırır[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Chemical, 12 July 2003 03:03 tarihinde demiş ki: su yılanı canım çok şeker süper sevimli:) çok tatlı bişi Bi sn abi çıyan ne oluyodu? [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 12 July 2003 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] ablanla gül gibi geçiniyolardır hehalde ehaheha. çiyan zehirli/x5 boylu kırkayak, fena sokar, şişirir, tehlikelidir yani su çiyanlarının ortasına tükürünce 2 ye arıldıgına dair soylentiler vardır ama nekadar gercek bilemicem. heahe[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 fena diilmiş hani:) bu arada babamın işyerindeyim klavye karton gibi zor yazılıo birazda çıkcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne biçim soru (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ayk reks meks kop gibi kısa isimler koymanı öneririm. Daha önceden bir Golden görmüştük, büyük, onu alcaktık. Adı ayk idi. Herhalde onlar Ike (ayk) diyorlardı. Ama alamadık onu. Gittik bu şebeği aldık işte 2 aylık. O yüzden Ayk koyduk. Hem kısa hem fazla kulağı tırmalamıyor. Aslında Hey desen yeter köpeğe. Ünlem olarak kullanıyorsun yani ismini. Ork koyabilirsin bak iyi olur. Bu arada kulağıyla fazla oynamayın. Yatıyor sonra kulağı. Eve kuru mama alın onla besleyin. Düzenli ve sağlıklı beslenmesi için şart. Ev içinde besliycekseniz bir yere gazte kağıtları serin, köpek orda yatsın. Kakası gelince felan ona yapsın. Bahçede besliycekseniz habire kakasını temizlemeniz gerekicek. İlk başlarda fazla dışarıyla temasta olmasın çok çabuk hastalanıyor. 4-5 aydan sonra deli gibi dışarda dolaştıracaksınız zaten. Aldığınız zaman mutlaka haber ver gelip sevmek istiyorum şu salağı. Hatta büyüyünce bizim salakla tanıştırırız..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 roti iyi roti roti gel lem buraya[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 pepe (pepelek) rıpliy (ripley) grem (gremlin) meks (algida max) vasti (wastiee) güzel isimler.. Bingo koy eehehe kahraman köpek[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar