karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 pizza hut olaya girmiş ya hani sınırsız pizza olayı. şiş göbek arkidişler olarak olaya bi el atalım batırlaım pizza hutı diye giriverdik. off binbir cesit pizza dilimini mideye indirdim. göbek yarıçapım genişledi. geberiom resmen midem berbat oldu bide igrenc gazı olmayan şekerli su pepsi veriolar iyicene mideme etti. ama ii pizza yedim eehuhe. kahrolsun pizza hut :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 galeria pizza hutta kaç yıldır sınırsız pizza olayı var bu sene ilk dönem her hafta gidiyoduk arklarla 72 kilodan 80 e cıktım 3 ayda:) içecegi pizaz hut tan deil dışarıdan al çantana flan koy git sınırsız pizza menusunden al doldur tabagı çık dışarı orda ye oh mis gibide ice tea ni iç böle 2-3 kutu al:P pizzanin dış kısmını yeme hamuru kes koy kenara öle öle 2 saat kalkmadan ye 13 dilim yetiyodu bana max da 14 yedigimi hatırlarım ama eve zor gitmiştim :) birde pizza yedikten sorna midede iice şişiyo fenalık geçiriyosun haliyle:P akşama maden suyu stoku yapman gerek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Pizza hut a söleyin abi Marmaris'te şube açsınlar, bizde parasız kalalım sora :)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 zaten pizzahuta girerken klasik geyiktr hadi pizzahutı batıralım bu arada pizzahut pepsinindi ama izmir carrefour da pizzahut cocacola company ürünleri satıyor içecek olarak?[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 istanbula gittiğimde akmerkezde KFC ile Pizza Hut arasında takıldık hangisi olsun diye sonra karar verdim KFC'de yedim :) Orda yeseydim otobüste büyük ihtimal çıkarırdım yedikelrimi :).[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Arkadaşım söylemişti bana bunu bi Pizza Ritüelinden sonra ve haklılığına şapka çıkarmak gerekiyo; "Pizza Hut'ı s.ksen kazıklayamazsın" Kazıklayamazsınız arkadaşlar kasmayın.Haa gidip rekor kırcam diyosanız o başka ama kazıklayayım derseniz ı-ıh[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bir keresinde yılbaşında Tharkasla pizza yeme yarışması yapmıştık o 13 ben 14 dilim yemiştik. Kolasızlıgı keşfettikten sonra baya bir acı çekmiştik ama.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 pizzahut içecekten kazanıyorki pizzadan değil.o kadar yiyorsunki ister istemez deli gibi içyorsun.piiza hut dedğin gibi asteroth kassan kazıklayamazsın adamlar kazanıyorki tüm dünyada fastfood zincri kurmuşlar[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 işte millet gidip kasıo bi sürü, o sayede kazanıyorlar zaten. kesin pizza hutın kendisi çıkarmıştır, bu gidelim batıralım olayını hatta :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 geçmiş olsun[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 afiyet şeker olsun... imrendirdin yaa... olcak da yiyecem şimdi 2 büyük.. . ohhzz... yumm... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Biz de arkadaşlarla gidip 15 - 20 dilim yiyoduk hep. Aynı olay biz de oluyordu. Sonra bi 1 saat geziyoduk ama.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yaklaşık olarak ben lise 2 de falanken pizzahuta gitmiştim ata kulenin altında vardı birtane hani reklamlarında pamela falan çıkaraken :) şimdi arklarla gittik hemen atladım 4 pemmi penmi neyse pizza diye hop olm yarılırız dediler ortaya bir pizza söylediler ben doymıyacaz dedim bir pizza geldi hayatım boyunca gördügüm en büyük pizzaydı yeye bitmiyor geberdik birde hanzo gibi garnütür doldurmuştuk :) eve göbegim benden önce vardı :) tabi cüzdanda somalili çocuklar gibi kaldı :lol: ama deydi yani sonuçta pamelayla aynı pizzayı yedik he he :tebrikz: [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 May 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 batırılmıo biz de denedik :) bi adamın rekoru 32 dilimmiş yannız. Oha ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: karakedi, 29 May 2003 20:42 tarihinde demiş ki: pizza hut olaya girmiş ya hani sınırsız pizza olayı. şiş göbek arkidişler olarak olaya bi el atalım batırlaım pizza hutı diye giriverdik. off binbir cesit pizza dilimini mideye indirdim. göbek yarıçapım genişledi. geberiom resmen midem berbat oldu bide igrenc gazı olmayan şekerli su pepsi veriolar iyicene mideme etti. ama ii pizza yedim eehuhe. kahrolsun pizza hut :P[hline] Bestiae sumus, ut non bestiae simus... çatla inşallah. ben burda açlıktan kırvanıyorum[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Helal olsun yahu...Ben anca 8 yiyebiliyom[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yuh adam catlıyıncaya kadar yemıs ahh ahh belescı genclık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Beleş mezar olsa gidip utanmadan yatıcak tip bunlar ! -Pizza Hut a bir ara bizde haftada 3 kez okul çıkışı gidiyorduk. Ama bayağı kalabalık. Bazen bomboş oluyordu. Patlayana kadar yiyorduk. Galleria da hala devam ediyormu? Uzun zamandır gitmiyorum.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 arkadaslarla bi gün kasmıştık ben kolayla beraber yediğim için 20. dilimde kalmıştım, arkadaş 30 dilime yakın yedi, sonra öğrendik adamın rekorunun 32 dilim olduğunu, orda çatlama pahasına yedirirdik arkadaşa aksi takdirde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 dominos güzel mi ya? bir arkadaşım gittik iğrençti falan dedi. kimisi de pizza hut'tan güzel diyor?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Galleria'daki devam ediyo bildiim kadarıyla[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Dominos süperdir ama zevkine bakar tabiki. Bahartı daha fazladır ve hamuru daha ince. Pizza hut cok lezzetli olmasına rağmen hamur yediğimi hissediyorum, ve thin'i cok sevemedim. Little Ceaser'da şu knear! kenar! + susam olayına hastayım onun dısında dominos ownnzz![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Domino's iğrenç be! Ben kadıköyde yemiştim mide fesatı geçiriyordum vallah. Aksarayda bide Pizzajı diye bir yer var gidin yiyin ne pizza hut ta var nede italya da böyle bir pizza var. Eşi benzeri yok. Ha bu arada Pizza nın hikayesini anlatayım. -Osmanlılar Venediğe gelmişler. Gemilerle venedikte limana demir atmışlar. Osmanlılardan biri limanda oturuyormuş yemek yiyormuş. İtalyan bir adam gelmiş. Ona ne yedğini sormuş Bizim osman -Pide pide ! demiş. Ağzı dolu olduğu için konuşurken -piza piza diye çıkıyormuş. İtalyanda -Olaya italyan olduğu için pizza anlamış. Tarifini almış Olmuşmu sana pizza? efsaneler.com da yazıyordu hepsi aklımda kalmadı :) Özet yaptım fazlamı olmuş?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya kedi ya sus:)canım çekti şimdi,ye ye bitmez şimdi o pizzalarda birdahaki sefere bizede haber verde bizde gelelim:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 blackchaos süpermiş hikaye ya. haha. ne yaratıcı milletiz.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar