DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 [spo1=yorumsuz][/spo][Bu mesaj DonCorleone tarafından 22 Ağustos 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o adam şimdi Türk mü oluyomuş?! O_o[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aa benim resmim lan o ne işi var orda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haha bende nerden tanıdık diodum =)[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yanliz saka maka baya lezzetli.. burda staj yaptigim fabrikanin mudurunun evine gittim gecenlerde aksam yemegine adamin en sevdigi yogurt buymus acti yedirdi bana zorla "ye bak ye özlemisindir memleketini die" ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Türk yoğurdu başkadır :P[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Şimdi bol pudaralı bi kanlıca yogourt u olsa da yesek olm istte oturan varsa kargoyla gondersin bana =)[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu arada avrupada yoghurt dedinmi tatlı acaip iirenç bişi getiriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hemen =)[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Caglar35, 22 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: bu arada avrupada yoghurt dedinmi tatlı acaip iirenç bişi getiriolar. eee türk damağı kadar güsel bi damak tadı varmı . türk mutfağı dünyada ilk 3te diye biliyorum ben[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Caglar35, 22 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: bu arada avrupada yoghurt dedinmi tatlı acaip iirenç bişi getiriolar. evt.. genelde bunlarin yogurt anlayisi aromali.. cesit cesit yogurt var.. genelde aldiktan sonra pisman oluyorum burda.. en son kahveli yogurt denedim o gene bi derece iidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ilk 3 olurmu. türk mutfaanı haksız rekabet yarattığı için listeden çıkardılar geçenlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aheauha haksız rekabet ne alaka[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Anubis nerde kaldı yogurdum bekliyorum olm hade .P abi bişi yemedim daha sigara nescafe bi deri bi kemik kaldık =)[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben poğça yiyorum heheh[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yahu adamlarin viking ve pagan kani akiyor damarlarinda O yüzden öle bi resim koymalari cok normal : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 de bazı ülkelerde türkleri öyle sanıyorlar hala[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eki eki eki. Öyleyiz zati :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o kadar değiliz çayırlıklarda yaşamıyoruz , şehirleşme var yani aheuah[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu arada isweç bayrağı diilmi o? En azından arap gibi diil resim:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Maxuth, 22 Ağustos 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Bu arada isweç bayrağı diilmi o? En azından arap gibi diil resim:D evt isvec bayragi.. sanirsam orda yapilior.. finlandiyaya ital ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iyyyyy.. hepsi meyveli yogurt yiyo genelde avrupalilarin.. bizim bebelerimiz bile meyveli yemiyo be :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence türk mutfağını açık ara 1. olması lazım.gerçi diğer dünya mutfaklarını hiç tatmadım ama...[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 türkleri kıllı ve geri gösteren,aşağılatıcı birseyler sezen varmı? bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çüş bunlar türkleri ne sanıyolar böyle ya:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar