cenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İstanbulu iyi bildiğimden aradığım verleri kolayca buluyorum ama diğer şehirler hakkında bir bilgim yok öenmli yerlerin koordinasyonlarını öğrenebileceğim bir site vb. var mı?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben izmirde wc yerlerini öğrenmek istiyom :-P [Bu mesaj Brigand tarafından 22 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben bu google earthı çalıştıramadım ki zaten. bi de eve kadar görcekmişiz. alsancakta limanı anca görüyorum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok bilinen yerleri bulabiliosun google.com da "coordinates of .........." yazdığın zaman şansın varsa koordinatlar geliyo[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: PrudenT, 22 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: ben bu google earthı çalıştıramadım ki zaten. bi de eve kadar görcekmişiz. alsancakta limanı anca görüyorum :) Bizim orda sadece palandöken dağları var :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi arama yerine tokyo japan yazın arabaların markasını bile anlarsınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar