Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanında Porsche'ye rakip olan efsanevi BMW 6 serisinin dönüşü

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bu Bmw 6 serisi olmakta :) alet piskopat yaa... Ayrıca önümüzdeki nisana Amerika Bulaşık Devletleri'nde çıkacakmış...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

M6yı görene kadar bekle :) V10, 550 hp....
gazıyosun basıyo :-) [hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de karizma :-)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
LevieMaxilack, 10 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki:
fereşsiz herifler yaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Bu araba tekrar Porsche'ye rakip olabilir (tabii yüksek performans modelleri)
2. Aslında Lüx büyük coupé segmentinden pay almak için çıkartıyor BMW bunu bkz. Mercedes CL...
3. Yani şimdiki Amaç direk Porsche deil ama yüksek performans modelleri rahatlıkla baş edebilir bi porsche ile..
4. Kaldı ki Audi'nin RS4'ü (stationdur kendisi) düz 911'e kafa tutabiliyor... Hatta ıslak yolda daha iyi gidiyor...
5. Bundan sonrası Artık paraya, kullanış stiline ve dizayn beğenisine kalıyor...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 10 July 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en ideal performans arabası porsche'dir abi.. aa olur mu öle şey, ferraridir vesairedir fln demeyin mantıklı düşünmeden.. bmw 6 serisi iyidir, hoştur severim. babam sayesinde çok çeşitli amaçlara yönelik marka/model otomobil kullandım şimdiye kadar. ve porsche en iyisi performans için.. bi çok insan gibi bende buna inanır söylerim yani =)

ayrıca basılcak yol çok yani. öle yok mok demeyin. izmir-çeşme otobanı var direk aklıma gelen.. konya otobanı var.. drag race için genelde istanbullular edirne otoyoluna çıkar. vesaire yani..[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...