Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yok mu bu kartı bana bulabilecek birisi ? İstanbul'da nerde kaça satılır ? Neden türk sitelerde listelerde yoktur ? PCI express versionu zibildir ama pci-express versionu ile agp versionu arasındaki performans farkı %5 i geçmez ? PCI express versionu nu almak için cpu ve anakarta ekstradan para vermek gerekir ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cpunu degistirmene gerek yok ancak anakartini degistirmen gerekecek ,fiyat araligi ise 160-230 dolar arasi degismekte ve internet sitelerinde olmadigi pek dogru degil (direk link veremeyecegim ..) www.hepsiburada.com www.mavibilgisayar.com www.gigatek.com www.ideefixe.com www.gittigidiyor.com www.webdenal.com www.weblebi.com www.pcgold.com(yazmak zorundaydim sanki :))[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende var mesela bu kart. 128MB DDR3 Geforce 6600GT AGP 8x Markası da Palit. Ankara'da bile buldum valla, çıkıp biraz dolaşsana İstanbul'u. Orada herşeyi bulursun maşallah. PCGold felan var en basitinden[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sana yeni bir fikir. 6800LE!! bir kaç dolar daha pahalıdır. Performansı aynıdır fakat 6800gpu kullanıldığı için yazılımsal olarak kapatılmış 8 pipeline var. Bunların 4 veya 8i açılıp performans coşturulabilir. En az 4 tanesinin açılabileceğine ben kesin gözüyle bakıyorum... Kesinlikle 6600gt den daha iy bir alternatif.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yok genelde herşeyi orginal bırakırım bilgisayar konusunda. 6600 GT AGP'ye göz koydum alacam :D Ayrıca PCI express anakart almak zorunda kalırsam zaten kafadan -AMD ATHLON 64(Winchester) 3200 2000MHZ Soket 939 -ASUS A8V-E Deluxe VIA K8T890 Socket 939 alacam. Ama PCI-E den kaçabildiğim kadar kaçarım. Performans sıfır. Oh be, karar verilmiştir: -Leadtek Winfast 128MB Winfast A6600GT TDH (Geforce 6600GT) 201 $ Mavi bilgisayarda. Eğer yanlış değilse bunu alacam çünkü gold'da asus'un agp si 293 dolar dior. Tek derdim asus 9600XT'me digiturk bağlayıp seyrediodum ne güzel. Bu salak nvidia da VIVO olayı yok :( [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 19 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben olsam agp almazdım bu zamandan sonra.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yoo, bişi farketmio pci express'te. geforce 6600 gt nin pci-e ile agp versionu arasında doom3 te 3 fps fark var. Yani şu an tamamen gereksiz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet yeni bilgisayar alıyorsanız kesin PCIe alın, ama mevcut ekran kartını değiştiriyorsanız bir de PCIe upgrade'e hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 O ekran kartıyla Vampire the Masquerade: Bloodlines oynanmıyor!! Hani belki dedim onun için alıyorsundur benim gibi salaklık yapma. Alacaksan da Leadtek derim. Eğer acil değilse sipariş ver adamlara yoksa cidden çok gezersin.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Agp ile pci arasında performans farkı var diye demedim zaten. İlerde o karttan kurtulmak isteyince satamazsın. En güzeli yeni ekran kartı almak yerine pci express sisteme upgrade yapmak. Ama illa agp kart alacağım diyorsan bunu* al, hem ucuz hem de 6600GT ile arasında pek performans farkı yok. Bir de bu** var, şimdi gördüm donanımhaber'de. Gerçekten çok uygun fiyat. *ATI 9800PRO **nVidia 5900XT [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 19 Ağustos 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bir kere ne 5900 serisi ne 9800 serisi, 6600GT'den iyi değiller. Eğer orjinal bırakacaksan bile 6800LEnin 256bit bellek arabirimi kendini yüksek çözünürlük ve yüksek AA , AF ile göstermeye başlıyor. Performanslar 640*480de başa başken, bu değerler her artırıldığında 6800LE fark atmaya başlıyor. Zaten bu kart 6600GTye olan talep karşılanamadığı için üretildi.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Benim ne demek istediğimi anlamadın galiba.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 5900XT ye gözüm takılmıştı zamanında ama 9600XT den sonra pek radikal deil. 9800 pro ise eskidi artık. 6600GT ye yakın ama işin içine 4AA&8ANISO girince çaresiz kalıo. Asus Radeon 9600XT yi'de 210 dolara almıştım zamanında. VIVO özelliği var ve video editing chip var üstünde. 6600GT'de 208 dolar civarında. 6600GT alırsam tek üzüleceğim nokta VIVO özelliğinin olmaması. Çünkü digiturk'u bağlayıp tv seyrediorum bilgisayarda :D Radeon 9600XT aldığım zamanlarda tomshardware'in testlerinde ortalarda yer alıodu. Fiyat/Performans'ı en iyi karttı. 6600GT şu an tomshardware'in en son AGP testinde orta ve orta üst sıralarda yer alıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar