Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku

kermit

Öne çıkan mesajlar

Kırdım sanırım uyumama rekorumu yatıcam bende de kermit senin ciddi baya uykun gelmiş abi heh .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

uyumak mi saglik mi ?

bu kısa dunyada daha ne kadar vaktiniz uykuda gececek ?

yuzyillar boyu yasamayacaksiniz... hayatinizin 8/3 unu uyuyarak gecirmekten vazgecin...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece uyumadım birazdan koyacam kafayı akıllara zarar bir vaziyette uyumayı planlıyorum zaten gözlerin biri Allah'a biri toprağa bakıyor artık yorgunluktan .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bir pad reklami olacakti koltuga nasil cikilir ? sonra koltuktan nasil inilir ? felan seklinde sorular vardi..

anlatiliyordu cevaplari da...

istersen director unu bi ara konus..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

Tatil dönemlerine gece uyumayıp öğlene kadar yatmak güzel oluyorda işgünlerinde gece uyumayıp sabahın köründe koştur koştur sorumluluklarının başına geçmek için kasmak pek fena.

Hatta tatil döneminde 15.00 da arayıpta beni uyndıran arkadaşlara sabahın köründe niye arıyon diyerek dumur vaziyetleri yaşattığım çok olmuştur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...