Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben başlıyorum: ömrümde kutladığım tek doğum günü olan 18.doğum günüm.. Hesapta 10-12 kişi gelecek güzel muhabbet ortamı yaratacaktık.çok kişiyiz diye gittim en büyüğünden 2 pasta aldım gittim kutlanacak yere..doğum günüme sadece 3 kişi gelmişti.Günü evdeki 4 kişi 2 pasta ve 5 litre kolayı televizyondaki 'Tarkan-Marsın Kılıcı' eşliğinde bi kelime etmeden bitirerek geçirdik..Adamlar bi hediye bile almamışlar..Yıllardır içim kan ağlar.:) sizinde elbet böyle anılarınız vardır..merak ettim..kötü diil ilginç,komik,olmaması gereken olaylar da olabilir.. [signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... [Bu mesaj Darkblade tarafından 20 Ağustos 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Çok acı bir şey aslında. Hani böyle de söylenmez insanın yüzüne ama gerçekte ben yaşamak istemezdim. dostlarını tanımış oldun bence. iyi belle.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ulan o bişimi bana bikere 1kişi gelmişti sadece[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 başlık orkid reklamı gibi olmuş O_o[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet ya bende farkettim ama geç oldu biraz..:lol:[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bende tam tersi.Doğum günü bahanesiyle okula gitmem maksat kafa dinlemek oh bütün gün yatıcam, akşamda ufak bi pasta keseriz derim, bizimkiler bütün sülaleyi çağırır.Ev tıka basa dolar.Yani 1-2 kere deil her sene böyle oluo:D Bide bikere kimya sınavı diye deli gibi çalışmıştım 2 gün boyunca, sonra o günde fizik sınavı olduğunu öğrenmiştim:D Direkt dumur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bugün işte, tercih sonucları geldi, hesapta bi yerlere çıkacaktık. bikaç satıcı yüzünden evde oturuoz mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sünnetim deprem zamanına gelmişti hiçbi bok yapamamıştım:) birkaç yıldır doğumgünümüde hatırlıyan yok pek. pasta falan keserdik eskiden.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 deprem hangi yıl olmuştu? chem kaç yaşındasın? KAÇ YAŞINDA SÜNNET OLDUN :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 99 da oldu 2005 teyiz 6 yıl 6 yaşında sünnet olsa 12 yaşında e 2 yıl önce kayırlı olmuş. iyi iyi genç başlamış bu işlere :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 chemical 1988 doğumlu..10 yaşında sünnet olmuş.[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benim de ailem bi keresinde doğum günümü unutmuştu çok kötü olmuştum... :'([signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gerçek dostların o 3'üymüş demek ki.. ya da harbiden işi çıkanlar olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yil 98 dogum gunum ve annem babam beni aslinda ortada olmayan bir fen bilgisi odeviyle butun gun boyunca odamdan cikarmadilar... dogum gunlerine fasla onem vermiyordum ama bu cok icime oturmustu ne kadar amaan sende denecek bi olay olsa bile benim en kotu gunlerimden biridir..[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 BUGÜN!!! hep istediğim gibi ingilizce eğitim veren bir okulun işletme isterdim ama iktisatını kazandım hem de anadolu yakasında (annemler daha tercih eder bu yakayı) tebrik etmek yerine ne salaklığım kaldı ne kafasız olmam ne asla iş bulamıcak olmam && anladım ki en sevdiğim taptığım insan atıla bile anneme babama bile yani hiç kimseye ekonomik açıdan bağımlı olmamak gerek sen onların malıymışsın gibi davranıyorlar sonra bi süre sonra o kadar yıpranıyo ki ilişkiler görmesem daha hayırlı diyorsun... gece gece saçmalıyorum belki ama bıktım artık :([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @twistedemo: valla yerden göğe kadar haklısın..tamam klasik tabirle bizim iyiliğimizi istiyolar ama kaş yaparken göz çıkarmak böyle olsa gerek.Birşeyler başarınca bizden çok sevinen ama en ufak bir başarısızlıkta en büyük tekmeyi vuran aile mantığından tiksindim bende..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi kız arkadaşımla buluşmaya 1 saat geç kalmıştım da yemediğim küfür kalmamıştı[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 e 1 saat geç gelsen benden de yemediğin küfür kalmaz :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1 saat iyi beklemiş yine..ben beklemezdim..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şu ana kadar öyle bi anım olmadı veya ben hatırlamıyorum:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 doğumgünlerim hatırlanmaz benim , ben de bi şey beklemiyorum artık sorun olmuyo. :9 bu seneki yılbaşı rezaletti , tek başıma sokaklarda dolandım durdum , ağladım filan...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kız arkadaşımla beraberliğimizin yıldönümü vede üstüne cok olaylı gecen öss maratonunun sonucu tercih sonuclarında kendimizi parcalayıp beklediğimiz sonucun gelmesine rahmen kutlayamadık :([signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: thelegbra, 20 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: başlık orkid reklamı gibi olmuş O_o hauahahua[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: thelegbra, 20 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: başlık orkid reklamı gibi olmuş O_o haha sewdm bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: twistedemo, 20 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ...bıktım artık :( [signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar