Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu aptal cevrimdışı gözükme şeyi geçti ama zaman zaman oluyo!nesse bencede en iyisi ben 6 ya geçiyim tekrar[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bende 6.2 kullanıyorum. 7 hiç hoşuma gitmedi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gelip gelip titretiyorlar 7.0 da ben direk sildim ya o ne bililililili diye . Of .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Lithium, 19 Ağustos 2005 11:36 tarihinde demiş ki: dün gece bi arkadaşla msn de konuşuyoduk sonra bi baktım online listesinde yok cıktı herelde dedim ama mesaj atmaya devam ediyodu yaklaşık 2-3 saat konuştuk ve hep çevrimdışıydı! daha önce yaşıyan var mı? veya sebebini bilen? Bu bir program.offline görünüosun istediginle konusuosun..SÜper bişi[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Program falan gerekmiyo, çevrimdışı gösterebiliyosun kendini çevrimiçiyken...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ahhh ahhh... *!İCQ'yu özler*[signature][hline]İki Paralel Doğrunun Kesiştiği NOKTA | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Jester, 19 Ağustos 2005 11:37 tarihinde demiş ki: thanatos dombilisi bana hep offlinesın diyor, millete soruyorum onlinesın diyor, adam screenshot çekip yolluyor offlineım. ama ben offlinesam screenshotı nasıl bana yolluyor ben de anlamadım. olur öyle yani, başta ben de korktum, geçti sonra. offlijne deelsın arkadasım windows mesenger dan acılıyor fakat senın acıldıgından haberın olmuyor :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Asteroth, 19 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Program falan gerekmiyo, çevrimdışı gösterebiliyosun kendini çevrimiçiyken... program fılan gerekıo cunku msn de kendını cevrımdısı gosterınce baskalarına mesaj atamıosun tmm?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dmsn e felan gerek yok.. normal msn messenger için patch ler mevcut... onlar da bir cok fonksiyon da var.. karsi tarafin avatarini calmak dahil daha bir cok sey...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 plus + stuffplug kullanıyorum. Engelledi mi adama offline görünüyorum ama yazdıkları geliyor, tabi haberi yok :) be nde yazabiliyorum[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mutos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 msn discovery :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 muhtemelen msn plus eklentilerinden biridir.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet msn de değişik bir olay × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Jester, 19 Ağustos 2005 11:37 tarihinde demiş ki: thanatos dombilisi bana hep offlinesın diyor, millete soruyorum onlinesın diyor, adam screenshot çekip yolluyor offlineım. ama ben offlinesam screenshotı nasıl bana yolluyor ben de anlamadım. olur öyle yani, başta ben de korktum, geçti sonra. offlijne deelsın arkadasım windows mesenger dan acılıyor fakat senın acıldıgından haberın olmuyor :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Asteroth, 19 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Program falan gerekmiyo, çevrimdışı gösterebiliyosun kendini çevrimiçiyken... program fılan gerekıo cunku msn de kendını cevrımdısı gosterınce baskalarına mesaj atamıosun tmm?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dmsn e felan gerek yok.. normal msn messenger için patch ler mevcut... onlar da bir cok fonksiyon da var.. karsi tarafin avatarini calmak dahil daha bir cok sey...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 plus + stuffplug kullanıyorum. Engelledi mi adama offline görünüyorum ama yazdıkları geliyor, tabi haberi yok :) be nde yazabiliyorum[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 msn discovery :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 muhtemelen msn plus eklentilerinden biridir.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar