-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben ikidebir merdivenden düştüğümü görüyorum. O düşme, havada kalma hissini yaşıyorum çok garip oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya bende son zamanlar gerçek gibi rüyalar görmeye başladım. Geçenlerde arkadaşla bizi mafia çekiyor silahla vuruyor önce çağatayı sonra beni o acıyı resmen iliklerime kadar hissettim korktum yavaş yavaş rüyamda gözlerim kararmaya başladı yani resmen ölüyor gbiydim sonra kan ter içinde uyandım. sonra bir kerede binadan düşüyordum rüyamda tam yere çarpıcam(o heyecanı ama aynen yaşıyorsun!) bödönk dedi gümbürt die kendimi yerde buldum meğer yataktan düşüyormuşum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 rüyayı kontrol edince zaten uyanmak üzere oluosun.. yani en fazla 1 saat daha takılırsın kızlarla.. o diilde karabasanlar var oturuo üstüne rüya içinde rüya filan.. hmm onlar çk heyecanlı[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla ben edebıldım sonunda ...:)..Karabasanı bılmemde bır kere ruyam aynı gercek gıbıydı bogazımı goremedıgım bır sey sıkıyordu..Ellerımle kurtulmaya calısıyordum nefes alamıyordum..Bırden sonra yok oldu ohh dıyıp uyanmıstım :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şöyle bir topic açmıştım zamanında bakınız isterseniz. bundan farklı değildir gerçi. tık[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lucid dreaming'in zararlarını anlatıp sizi rüyadan uyandırmak bana mı düşüyor yani? elbette güzel şey her istediğinizi yapmak, hiç efor sarfetmeden bir şeyler kazanmak, hayallerinizi tam manasıyla olmasa da yaşamak. Tam manasıyla değil işte. lucid dreaming'in bug'ı burda patlak veriyor arkadaşlar. Gerçekte öyle bir şey olmadığı için sizi sürekli uykuya bağlayan bir etkeniniz oluşmaya başlıyor hayatınızda. Bilinçaltı tembeldir ve her zaman kendi eğlencesi peşindedir. Ego buna yenik düşerse tembel ve üşengeç bir insan çıkar ortaya. Bir tür bağımlılık kazanıyorsunuz. Bu bağımlılık ne yazık ki bildiğiniz etrafınızda gördüğünüz sigara, içkiden çok eroin, kokain bağımlılığı halini alıyor çok geçmeden. Sonu mu? 3serilik bir film çekildi bu konu hakkında. Neden Neo filmin başında uyuyordu dersiniz?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Oh guzel nokta :)....[signature][hline]../asdasdsdfsdfsfs../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ilginç bi bakış açısı ahah.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ederiz ama benim soyle bir sorunum var . ruya gordugumu anlayince nedense uyarniyorum . bazilari uyanmiyor super-hero gibi takiliyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çok nadir oluyo. bi de onun bi rüya olduğunu anladığın zaman uyanma vaktin yakın demekmiş.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaw eskiden padişahlar bile gördükleri rüyaları bilginlere(ya da herkimse) anlatırlarmış ve ona göre karar verirlermiş yanlış hatırlamıyosam. Unutmadan lucid dream görürken bazen uyurgezerlikte olabiliyo. Kendinizi kontrol etmesini bilmelisiniz..[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 astral seyahat konusuna biras deginsek :) bilen varmı?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Astral turizm sunar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Not Found :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dur olm yeni atıyom siteye =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben bi astral tura katılıp geliom =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nedense ben her uyanmaya yakın olduğumda rüyamda uykum gelmeye başlıyo gözlerim kapanıyo ağırlaşıyorum koşamıyorum hooopp gittik derken uyanıyorum... rezzkill gibi bu ne böle ya[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evet edebiliyorsun ama max 3 sn ondan sonra rüyalıktan cıkıyor[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar