Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Ya bende son zamanlar gerçek gibi rüyalar görmeye başladım. Geçenlerde arkadaşla bizi mafia çekiyor silahla vuruyor önce çağatayı sonra beni o acıyı resmen iliklerime kadar hissettim korktum yavaş yavaş rüyamda gözlerim kararmaya başladı yani resmen ölüyor gbiydim sonra kan ter içinde uyandım.

sonra bir kerede binadan düşüyordum rüyamda tam yere çarpıcam(o heyecanı ama aynen yaşıyorsun!) bödönk dedi gümbürt die kendimi yerde buldum meğer yataktan düşüyormuşum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben edebıldım sonunda ...:)..Karabasanı bılmemde bır kere ruyam aynı gercek gıbıydı bogazımı goremedıgım bır sey sıkıyordu..Ellerımle kurtulmaya calısıyordum nefes alamıyordum..Bırden sonra yok oldu ohh dıyıp uyanmıstım :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum
Msn:[email protected]
Büyük mü küçük mü?
Sosyal ağlarda paylaş

lucid dreaming'in zararlarını anlatıp sizi rüyadan uyandırmak bana mı düşüyor yani?
elbette güzel şey her istediğinizi yapmak, hiç efor sarfetmeden bir şeyler kazanmak, hayallerinizi tam manasıyla olmasa da yaşamak.
Tam manasıyla değil işte. lucid dreaming'in bug'ı burda patlak veriyor arkadaşlar. Gerçekte öyle bir şey olmadığı için sizi sürekli uykuya bağlayan bir etkeniniz oluşmaya başlıyor hayatınızda. Bilinçaltı tembeldir ve her zaman kendi eğlencesi peşindedir. Ego buna yenik düşerse tembel ve üşengeç bir insan çıkar ortaya. Bir tür bağımlılık kazanıyorsunuz. Bu bağımlılık ne yazık ki bildiğiniz etrafınızda gördüğünüz sigara, içkiden çok eroin, kokain bağımlılığı halini alıyor çok geçmeden.

Sonu mu? 3serilik bir film çekildi bu konu hakkında. Neden Neo filmin başında uyuyordu dersiniz?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

yaw eskiden padişahlar bile gördükleri rüyaları bilginlere(ya da herkimse) anlatırlarmış ve ona göre karar verirlermiş yanlış hatırlamıyosam.

Unutmadan lucid dream görürken bazen uyurgezerlikte olabiliyo. Kendinizi kontrol etmesini bilmelisiniz..[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...