ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yaklaşık 2 yıldır lens kullanıyorumda hep bizim peder alır bu lensleri yıllık ondan bilmediğim bir şeyi sormak istedim. Benim lenslerin kullanım süresi doldu şimdi yeni lens almam gerekiyor. Numarasını söyleyip direk istediğim gibi alabiliyor muyum bunlardan yoksa illaki muayenehaneye gidip gözleri kontrol ettirmek mi gerekiyor? Benim gözlerin numarası 1 ve tekrar muayenehane olaylarıyla uğraşmak istemiyorum. Eğer direk alınıyorsa nereden alacağım vs. bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Benim de annem alıp getiriyor bana da bildiğim kadarıyla bir gözlükçü tükanından ısmarlatıyorsun numaranı söyleyip .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya eski reçetesi duruyorsa onla aynısından yaptırabilirsin, ama yine de yeniden muayene olman tavsiye ediliyor. Artık var mı, gözlerde herhangi bir sorun var mı bakıyorlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yalnız doktora ölçtürünce ben lens takıcam diye belirt mesela ben yıllarca söylemedim gözlük numarasıyla lens taktım salak kafam ondan baya ilerledi lens numarasını gözlükten az veriyorlar aman dikkat et[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fakat ama lakin, uzun süreli lens kullanmaman tavsiyemdir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar