Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 haftaiçi önemli bir iş munasebetiyle kızılay - 7. cadde arası biri öğlen diğeri akşam saatlerinde(8 gibi) 2 kere gidip gelmem gerekmekte.8 aydır üşendiğimden ehliyet almadım çevirme falan oluyor mu acaba biliyor musunuz? 7.caddede vınn vınn yapmaya gitmiyorum.ayrıca ya kucuk bi çocuğa çarparsan ne olacak gibi dramatik senaryolarla gelmeyin pls.gerçekten önemli bi mevzu olmasa bu kadar zahmete girmezdim yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 üşendiğin için ehliyet almadın ???[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya küçük bi.. penguene çarparsan? Taksiye atla bence ehliyetsiz araba nerde kullanırsan kullan risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Lopeth, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki: üşendiğin için ehliyet almadın ??? istanbulda okuyorum bide ustune yaz okuluna kaldım gidipte sınava girmeye kasamadım valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kiza gideceksin di mi serefsiz?! euhe ehliyetsiz cikma yola taksiye bin bisey yap. hapse gidersin bu sansla.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hata yapmassan ufak falan da görünmüyosan hiç bişi olmaz kızılayda tonla araba var bi seni mi çevircekler[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Dela, 21 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki: kiza gideceksin di mi serefsiz?! euhe ehliyetsiz cikma yola taksiye bin bisey yap. hapse gidersin bu sansla. yok valla ciddi iş =P taksi olmaz abi taşıdığım şeyi bilsen yani ı ıh taksi çok sakat =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eh benim ehliyetim var ama yine de taksiyi tercih ediyorum Hız yapma kemerlere dikkat et, palakaların yerinde olsun, kırmızıya sinyale falan dikkat et, durup dururken polis çevirmez zaten[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aslında 7.caddedeki olası bi çevirmeyi atlatmak için 4.caddeyi mi kullansam diyorum ustten kaçıveririm.hmm[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hadi bi koşup ehliyet al gel:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Exodus, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Ya küçük bi.. penguene çarparsan? ahahaha rofl. iyiydi bu :) said: Lopeth, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki: üşendiğin için ehliyet almadın ??? öyle deme, bak ben de sınavları mınavları kazanmış olsam da daha gidip ehliyet almadım :) hoş, zaten kullanmaya hevesim de yok da, biraz da ondan üşeniyorum asıl..[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar