Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızılay - bahçeli(7.cadde) arası polis çevirme mevzusu

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

haftaiçi önemli bir iş munasebetiyle kızılay - 7. cadde arası biri öğlen diğeri akşam saatlerinde(8 gibi) 2 kere gidip gelmem gerekmekte.8 aydır üşendiğimden ehliyet almadım çevirme falan oluyor mu acaba biliyor musunuz?

7.caddede vınn vınn yapmaya gitmiyorum.ayrıca ya kucuk bi çocuğa çarparsan ne olacak gibi dramatik senaryolarla gelmeyin pls.gerçekten önemli bi mevzu olmasa bu kadar zahmete girmezdim yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
üşendiğin için ehliyet almadın ???

istanbulda okuyorum bide ustune yaz okuluna kaldım gidipte sınava girmeye kasamadım valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 21 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
kiza gideceksin di mi serefsiz?! euhe ehliyetsiz cikma yola taksiye bin bisey yap. hapse gidersin bu sansla.

yok valla ciddi iş =P
taksi olmaz abi taşıdığım şeyi bilsen yani ı ıh taksi çok sakat =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodus, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Ya küçük bi.. penguene çarparsan?

ahahaha rofl. iyiydi bu :)

said:
Lopeth, 21 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
üşendiğin için ehliyet almadın ???

öyle deme, bak ben de sınavları mınavları kazanmış olsam da daha gidip ehliyet almadım :)
hoş, zaten kullanmaya hevesim de yok da, biraz da ondan üşeniyorum asıl..[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...