Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varan ve wireless internet

Smoke

Öne çıkan mesajlar

Konunun yeri neresi bir saattir düşünüyorum ama bulamadım.
gezdim tozdum da olabilir, internet'de olabilir konu dışıda...
Uygun değilse bir yere gönderirler zaten. :)

Varan Turizm zaten Türkiye'nin en iyi otobüs firması ancak bu adamlar hakikaten dur durak bilmiyorlar. Şu anda İstanbul-Ankara arasında bir yerde otobüsle geliyorum ve laptopdan wireless ile internete bağlanabiliyorum. MSN de arkadaşlarla konuşup, dl bile yapabiliyorum ve tüüm otobüs bana garip garip bakıyor. Efsane bişi bu otobüsde internet devri valla artoık yolculuklar daha bi eğlenceli olucak :)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul-Ankara arasında servise sunulan çift katlı BISTRO otobüsleri teknolojinin ulaştığı en ileri düzeydeki yol güvenliğinin yanı sıra 16 kişilik (4x4) lüks restaurant şeklinde dekore edilmiş olan alt "BISTRO" katında konuklarına nefis alakart mönüler ile bambaşka bir ortam sunmaktadır.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl ya ben annamadım uyduyla mı yapmışlar acep?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

bismillah noluoz be? :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...