Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konunun yeri neresi bir saattir düşünüyorum ama bulamadım. gezdim tozdum da olabilir, internet'de olabilir konu dışıda... Uygun değilse bir yere gönderirler zaten. :) Varan Turizm zaten Türkiye'nin en iyi otobüs firması ancak bu adamlar hakikaten dur durak bilmiyorlar. Şu anda İstanbul-Ankara arasında bir yerde otobüsle geliyorum ve laptopdan wireless ile internete bağlanabiliyorum. MSN de arkadaşlarla konuşup, dl bile yapabiliyorum ve tüüm otobüs bana garip garip bakıyor. Efsane bişi bu otobüsde internet devri valla artoık yolculuklar daha bi eğlenceli olucak :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bolu'nun karlı eteklerinde internet'i nereden buluyorlar?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oha acaba orduya gitsemmi :D 12 saat yok çekilmez diye gitmiyordum :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nası ya yarın ankaraya gidicem varanla nasıl yaptın soylermisin[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 izmir-ankara arası varmıymıs sorsana bi:) online oyunda oynanırsa sormayın keyfime:D[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hadi be? süper kac k internet?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Biletler ne kadar?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sızdı yolda arkadaş:D[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 :) sızdı dedi ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 puahha sızdı demiş kim o[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 wow inanamıyorum daha fazla detay pls[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İstanbul-Ankara arasında servise sunulan çift katlı BISTRO otobüsleri teknolojinin ulaştığı en ileri düzeydeki yol güvenliğinin yanı sıra 16 kişilik (4x4) lüks restaurant şeklinde dekore edilmiş olan alt "BISTRO" katında konuklarına nefis alakart mönüler ile bambaşka bir ortam sunmaktadır.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Daha sızmadım :D Biletler gidiş dönüş 99 YTL Sanırım DeLuxe seferlerinde mevcut şimdilik Varan'ın. İyi bir hız testi bilen varsa link atsın onu deniyimnv. Bir de bir yetkili IP'yi yazabilir mi merak ettişm :D[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi yoldamısın yaw,auha.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 @taka: sanırım bistrolarda henüz yok. Bu tek katlı 2 ve tek koltukj sıralı olan Deluxe'lerde mevcut ama tabi binmeden hatta bilet almadan artık soracağım sorulardan biri... "Ağbi otobüste internet var mı ağbiii"[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 biras pahalı geldi bana. ne zamana yaygınlaşır acep? boss da da var mıdır ki?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi nasıl ya ben annamadım uyduyla mı yapmışlar acep?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sorucam da muavine adam "abi yanlışlık olmuş kapatıym hemen" falan diycek diye tırsıyorum. Bide uydudur sanırım ama... kesilmiyor yaw.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Smoke, 18 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki:Bir de bir yetkili IP'yi yazabilir mi merak ettişm :D www.ipadresimne.com[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ülke UNITED KINGDOM Servis Sağlayıcı EU-ZZ Host Adresi 86.108.217.149 Tarayıcı FIREFOX 1.0. Proxy Proxy Testi UK? hayırdır işallah :d[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bismillah noluoz be? :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bistrolurda deil sadece deluxelerde de var.ayrıca tum seferlerde yok 30 kere bindim en az ankara istanbul hattına 1 tanesinde vardı.zaten wireless kartım yok babayı almıştım=/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dolmuşlarada gelcekmiş artık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 taksiden baglanıyorum[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ilk ben yaptım espriyi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar