knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: elektrot, 17 Ağustos 2005 15:56 tarihinde demiş ki: AB ile müzakerelerin kapısındayız, vs vs... Zaman ve efor harcamamız gereken o kadar çok konu var ki, adamlara "ben senin evrağını kabul etmem, Türkiye yaz öyle gönder " derseniz bi taraflarıyla gülerler. +1. ayrıca dalga geçilmişse geçilmiş bi de ne olacak ki? dalga geçenin hayvanlığı. usturuplu bi laf sokarsın gider. kişisel yapmışsınız olayı.[signature][hline]choose life. [Bu mesaj Dextra tarafından 17 Ağustos 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hindistan diyince hangi birinizin aklına "hindi" lerin yasadıgı bir ülke geliyor?? benim aklıma cok kalabalık ve ucuza iş yapan bir ülke geliyor. akılımın ucundan "hindi" lafı bile geçmiyor işin acıkcası. o yüzden bu işlerle ugrasacagımıza, karsıdaki insanların aklına gelen izlenimi değiştirmekte fayda var. türkiye denince cogunun aklına geri kalmıs, işsizler ordusu, barbarlar geliyorsa, asıl sorun burada "hindi"de degil. [Bu mesaj Ceday tarafından 17 Ağustos 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 saçma olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İsimle alakası yok.Onlar bize turkey diyosa ne olmuş? Biz Türkiye diyoruz o bize yeter.Ayrıca ingilizce de Türkiye nin başka türlü bi yazılışı olabilirmi bilmiyorum. Ayrıca bu nedir? Ülkenizin adından utanacak halemi geldiniz? Desin o "Muahahaha turkey turkey" "Gluluggluglu" diye saysınlar ne farketçek?Bizde Egypt e Mısır diyoruz ama adamlara hiçbir şekilde koçan muamelesi yapmıyoruz. Ha, internette dalga geçen vardır, doğrudur.Her ülkede dallamalar var.Hatta bu dallamalar Türkiye de okadar fazla ki o "Zuahah turkeeey gluglulu" ları söylemekte haklı bile olabilirler.Bi düşünün türkler ne biçim laflar ediyolar ki adamlar bukadar gıcık kapıyo... Şimdi bu tip oyunları oynamamış olanlar anlamıycaktır internetteki dallamaları.Kısaca şöyle söyliyim: bi oyunda türk varsa genelde oynamam direkt kaçarım, ayrıca bu tipleri her görüşümde türklüğümden iğrenirim Hiçbir şeyi tek yönlü görmeyin.Eğer bizim vatandaşlarımız onlara her mekanda puştluk yaparsa, onların vatandaşları da bizi oyunlarından atar, ezik, kro, maganda, lamer, şerefsiz muamelesi yapar, "turkey glugluglululu" da der. Yabancıların söylediklerini göz önüne alın, türklerin dediğini göz önüne alın.Turkey gluglu az bile:D --- ııı nerde kalmıştık... Bence böyle bişey gereksiz.Turkey sek öyle kalalım ne olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: IllidanStormrage, 17 Ağustos 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Şimdi bu tip oyunları oynamamış olanlar anlamıycaktır internetteki dallamaları.Kısaca şöyle söyliyim: bi oyunda türk varsa genelde oynamam direkt kaçarım, ayrıca bu tipleri her görüşümde türklüğümden iğrenirim Türklüğünden iğrenme, o tiplerden iğren.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya o konu ayrıntı işte.İnternette dalga geçiyolar filan denmişte bence bu tiplere az bile.Gerçi siyaseti alet etmek ne kadar doğru bilemem ama bu tipler ciddi aşağılanmalara layık tipler.Eh, maalesef kurunun yanında yaş ta yanıyo(doğru düzgün, oyununu oynamaya gelmiş insanlarda "türkler barbardır lamerdir eziktir" damgası yiyo= İnternet dışında hiçbir alanda Turkey Gluglu şeklinde aşağılanmayız.İnternette aşağılanmamızın nedeni de sadece birtakım vatandaşların beyinlerini kullanma yeteneğinin olmamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim bildiğim biz hindiye hindistandan geldiği için hindi diyoruz, avrupalılarda hindiye bizden geldiği için turkey diyorlar. bence alınmanın hiç bir anlamı yok. saçma.. alınmak yerine böyle büyük puntolarla Made in Turkey yazan hindi satalım avrupaya paketlenmiş dondurulmuş. en bi pahalısı olsun hatta piyasadaki.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dış işleri yetkililerinden böyle bir işe kalkışacak olanlar olsa bile böyle bir durumu bir yılda çözemezsiniz-ki değiştirseniz bile bu değişiklik ancak bürokrasinin elinin uzanabildiği yerlerde olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dışarıdan turkey olarak evrak kabul edilmesin diyosunuz da. şunu unutmayın: bizim ülke IMF ye muhtaç. o adamlar da " iyi turkey isminde evrak kabul etmiyolar, yok bunlara para mara" d ye düşünürse nolacak ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ne kompleks yapıyosunuzkı amerıkaya kaplumbag ıngıltereye karga fransaya kokarca almanyaya domuz ıspanyaya fare ıtalyaya sansar dıyın bıtsın gıtsın işte[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Metakuso o kadar basit değil o iş. Adamlar bu işten para kazanıyorlar. Seni sömürge olarak kullanıyorlar. Sana muhtaçlar. Eşek gibi kabul ederler merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Rahan, 17 Ağustos 2005 17:14 tarihinde demiş ki: benim bildiğim biz hindiye hindistandan geldiği için hindi diyoruz, avrupalılarda hindiye bizden geldiği için turkey diyorlar. hindi amerika kıtasında bulunur.tabii kolomb abimiz hindi hayvanını getirirken ben bunları hindistandan getirdim dediği için öyle kabul ediliyor olabilir.ama hindi amerika kıtasının hayvanı.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çoook çok çok çok uğraşmak gerekir. bence aşar bizi.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: elektrot, 17 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki: 1- Ekonomi 2- İşsizlik 3- AB 4- PKK 5- Ermeni Sorunu 6- Kıbrıs Sorunu 7- Eğitim 8- Sağlık . . . . . . . . 1983561093- Türkiye'ye "Hindi" denmesi. . . . . . Ya bana kalırsa, 1 yıl içinde hallolabilecekse bi deneyelim derim. Yine de zor. super aciklamisin :tup:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Böyle şeylere takılacaksak biz çok işimiz var demektir. Sen Türkiyeyi adam gibi bir ülke yap, dünya devleri arasına sok bak bakalım ozaman adaın tavuk olsa bile kimse senle dalga geçiyor mu. Çözümü yanlış yerde arıyorsunuz bence, geçici değil uzun vadeli ve kalıcı çözümler lazım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 OHA! İŞSİZLİKTE İSİM İŞSİZLİKTE KALİTE[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hindistan şikayet ediyo mu =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 su ermeni soykırımına ( ermeni sorunu vs.. ) bi sözde ekleyin gıcık oluyom yaw :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 17 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: elektrot, 17 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki: 1- Ekonomi 2- İşsizlik 3- AB 4- PKK 5- Ermeni Sorunu 6- Kıbrıs Sorunu 7- Eğitim 8- Sağlık . . . . . . . . 1983561093- Türkiye'ye "Hindi" denmesi. . . . . . +1[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: go2hell, 17 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: su ermeni soykırımına ( ermeni sorunu vs.. ) bi sözde ekleyin gıcık oluyom yaw :( Ona ermeni sorunu adını veren biziz zaten, bizim dışımızda herkes doğrudan "ermeni soykırımı" diyor. Bazıları kıvırtmak için ermeni katliamı diye bi laf bulmuş, ama gönülde yatan aslan önceki, yemezler.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 " ama gönülde yatan aslan önceki, yemezler" sozunden ne anlatmak istediğini anlayamadım ama buna "soykırım" diye hitap edebilicek bir türk genci varsa helal olsun dan ote bi laf solenemez.[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ondan kastım, adamlar "ermeni soykırımı" diyecekler ama diyemiyolar, yumuşakça "katliam" diyolar. Deseler yer yerinden oynar çünkü.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 acık acık diyorlar nası demiyorlar? ben turk halkının demesini kaldıramıyorum sorun morun değil yabancılar tarafından uydurulmus bir "soykırım" veya " sorun" cumlesi. türk insanınında basına "sözde" eklememesi beni rahatsız ediyor o kadar[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ermeni sorunu için aslında ayrı bi topik bulmak lazım. Şu kadarını söyleyeyim, bu sorunun ülkemizin başına çok büyük dertler açacağı çok açık. Geçtiğimiz aylarda bir süre yabancı forumlarda birkaç fanatik ermeni ve onlara inanan avrupalı ile çatıştım. Adamlar olayı kafalarında bitirmişler, ve onun yanında pekçok tarafsızı da taraflarına çekmişler. Ne desem bir cevap buluyorlardı, ne zaman ben bir tez ileri sürsem, yalan diye çamur atıyorlardı. Yapabilecek bir şeyim kalmadığı için peşini bıraktım. Biz yıllarca bu olayı kulak arkası etmişiz, ama adamlar uyumamış (su uyur, düşman uyumaz), tüm dünyayı ikna etmişler ve ediyorlar. Sözde Ermeni Soykırımı'nın Arjantin'de bile kabul edildiğini biliyor muydun? Tüm bunlar dururken biz otumuş Türkiye'ye hindi densin mi, denmesin mi diye tartışıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 başlıgın onemsizliğini anlıyorum fakat avrupalılar türkiyeye hala osmanli gibi yaptırmaya calisiyorlar. nitekim başarıyorlar. Kapitulasyonlar geri gelior gorunuse gore. Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT dedi acın arsivlerinizi bizde actik buyrun gelin neymiş derdiniz. Nerde? Ermeni soykırımını savunanlar? Noldu ermeni politikaci ve tarhcilerine? Ole uzaktan atıp tutmakla olcak iş değil. köpeksiz köy bulup deyneksiz oynamaya benzer. Ha avrupa birliğindeki ulkeler kendilerine baksınlar. mesela bir fransa? mesela bir almaya? ( soykırım yapan yahudileri yaktıranlara noldu ? ) Onlarin söz hakkı bile yok bu konuda cok bilmişlik kendilerinin tarihlerini hiçe sayıp ahkam kesmekten baska birşey değil bu.[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar