Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görünmez olsaydınız... :)

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

Kadınlar hamamı :) direk dalardım içeri[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol_Vampir, 20 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Kadınlar hamamı :) direk dalardım içeri

Ama unuttum kadınlar girebiliyo die diil sadece..Beleşe girecem çünkü :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol_Vampir, 20 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
said:
Arndiol_Vampir, 20 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Kadınlar hamamı :) direk dalardım içeri

Ama unuttum kadınlar girebiliyo die diil sadece..Beleşe girecem çünkü :)

Çevir kazı yanmasın :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi biz erkekler olarak işe yarıcak bi halt yapmayız yaf..Yuh bize..Mesela ben görünmez olsaydım George Push'u öldürürdüm :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol_Vampir, 20 Ağustos 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Abi biz erkekler olarak işe yarıcak bi halt yapmayız yaf..Yuh bize..Mesela ben görünmez olsaydım George Push'u öldürürdüm :)

gayet iyi bisey yapmıs olurdun[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin,
elveda vakti geldi teletabilerin
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela du bakayım...Güzel sanatcılar var mesela çek kenara :-) ee ne diyecek ? gölge bana tecavüz etti manyak sanırlar, devammm[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü yemek çalıp hepsini yerdim![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...