RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bos zamanlarimda ugrastigim bir calisma...benim icin fallen angel kavrami bu... her turlu elestri aciktir...Fallen Angel resmin orjinali[Bu mesaj RipeFlash tarafından 18 Ağustos 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 euah zaten yukarda demissin pardon hoşuma gitmedi desem [Bu mesaj jacabo tarafından 18 Ağustos 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nesi desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eteği, kanatları falan ne ile yaptın. Resme eklediklerin falan güzel durmuş ama Angelina iyi durmamış bence resimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kanatlari candy ile dierlerini cizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 En az bir sene önce aynı resim ile ilgili başka bir topiğin açıldığına o kadar eminim ki.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 harbi öle bişi hatırlamaktayim bende. yazicaktimde yaniliyorumdur demistim.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 guzel olmus... angelina jolie:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 angelina hiç uymamis ve kan1n uzerindeki sargi uyumsuz olmus ama angelina yerie daha uygun bi kadin bulsan (pozu daha elverisli olucak ona angelinada olur tabi poz uyduktan sonra) daha ii olur[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 güzel olmuş.... ya çok hastası olamadım ama - ayakkabılar biraz işi bozmuş(şöyle yunana işi ayağa sarılan ayakkabı falan yapacaktın tam olurdu:)) - elbise askılı olsaydı neden güzel olurdu enufak bir fikrim yok. manyağım ben o_O - kanatlar biraz iki boyutlu gibi geldi bana - biraz daha hırpalasaydın daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemedim - ve en önemlisi... o eldeki nee?! alakasız kaçmış, ayrıca kemikten yapılmış olması hatun kişimize meleklik değil triballik katmış(o yüz makyajıyla birleşincedirek tribal oluyor). hani bunu ekleyerek "azrail de böyle güzel bir melektir" mi demek istiyorsun yoksa "kadınlar azraildir" mi tam çözebilmiş değilim:) seçtiin insanın da angelina jolie olduğunu düşüürsek... neleri sevdim: - angelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - yüz makyajı iyi(biraz ben eklemeyim diye bağırsa da o kadarı da olsun artık) - eteğe yaptığın eklemeler çok başarılı - angelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saç eklemeleri güzel birde öyle yani[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet 1 sene öncesine kadar da ben acmistim..ama o zaman fazla bir sey yoktu...dün gece sıkıntıdan resim arsivimi karistirirken gördüm devam ettim. neden Angelina? Acikcasi oyunculugunu pek sevmiyorum.."orjinal sin" adli filmi Antonio Banderas ile birlesince gayet tatmin ediciydi.Angelinanin sadece fizigi ilgimi cekiyor,bunun disinda baska kadin resimleri kullanabilirdim ama Angelina tam anlamiyla "bitch" die tabir edebilecegimiz bir kisi bence.o yuzden FallenAngel ona uyuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bence olmamış.. Çok özensiz duruyor. Çalışmaya devam, Başarılar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bi aralar wallpaper olarak da kullandığım fallen angel resmi. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .[Bu mesaj axedice tarafından 20 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fallen angel diyince aklıma hırpalanmış bi melekten çok iyi ve doğrudan vazgeçmiş bi melek geliyo o yüzden pek anlamlı gelmedi ama buna bi iş olarak bakarsak bence fena diil[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar