arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Arkada$lar logitech mx500 ün rahmetli olmasi nedeniyle yeni bir mouse arayi$i icine girdim ve microsoft intelli explorer 3.0 almaya karar verdim. ( resmi burada ) eger ankarada bu mousetan alabilecegim bir yer biliyorsaniz yazin.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bi süredir kullanıyorum,tavsiye ederim :) ankaralı olmadığım için bi yer söyleyemicem de mouse güzeldir onu şeettim.[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi çık dolaş bu kadar da üşengeç olma. başlığı görünce şok geçirdim.. Kızılay'ı biliyorsundur umarım. Kızılay'a git, Meşrutiyet caddesini. Meşrutiyet caddesinin yukarıya çıkan tarafını önüne al. Sağ tarafaki Konur ve Karanfil Sokaklarına gitçeksin. Metropol ve megapol sokakları. Orda deli bilgisayarcılar var. Elbet bulursun onlardan. Eğer bulamassan onlardan biri mutlaka getirir sana intellimouse explorer'ını. Bir de Real, TeknoSA mağazalarına bakmaya çalış belki oralarda bulursun. Bir Teknosa Mithatpaşada, diğeri izmir caddesinde, başkası hoşderede...[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 teknosa dan almada[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kizilaydaki belli bA$li bilgisayarcilarin %70ini ba$ligi acmadan cok onde gezdim dola$tim , ie 3.0 haric neredeyse tum microsoft mouselari mevcut. bir cogunun o modelden haberi bile olmamasi asil $ok edici durum. tekno sa´da ayni $ekilde olmak uzere.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 mx500 den sonra rahatsiz olursun, ben mx 700 den sonra wireless desktop a gectim kesinlikle zorlandim oyun oynarken[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sanerixx e yardım lazım olduda bizmi etmedik ayıpsın. Kızılay da Menekşe 2 sokak da bir bilgisayarcı var. sahibi Münir abi. Git ordan al hem yardımcı olurlar, hem iyi mal satarlar. (Bu arada Ank'da değil İst'de yaşıorum. Verdiğim adres ise gerçekten doğrudur)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya mx500 8 ay kullandim ben ,artik elimle butunle$ti neredeyse. ama logitech driverleri insani kanser yapabilir cidden.ozellikle fps oynarken.o yüzden yeniden logitech almaktan cekiniyorum. tahminimce microsoft da driver sorunu olmaz , herhalde adamlar kendi urettikleri i$letim sistemine (windows xpdeki mouse sorunu) uygun driver yapmayi bA$armi$laridir.(gerci sözkonusu microsoft , bunlardan her$ey beklenir)[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 allah allah mouseware 9 mu ne vardi bende hicde sorun cikarmamisti en son surumunu cekmismiydin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 xp'de ne mouse problemi varmış anlamadım. bende tıkır tıkır çalışıyor.. ha, makaralar kirlendiğinden zor çalışıyor mouse, ama çalışıyor xpde yani..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bahsettiği mouselar optic, kir sorunu olduğunu sanmıyorum driver sorunu demiş aslında mantıken driver sorunu olmaması lazım[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet driver sorunu benim bahsettigim $ey, xp de mouse accerelation kapatildiginda bile cogu oyunda hala aktif kaliyor, logitech driverleri sayesinde ters acc bile saglaniyor (mouse u hizli cevirince yava$ gitmesi durumu , arkanda adam var ani bi hareketle donemiyosun .) birsürü eziyet[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 valla ben bunun programında en çok "restore defaults" diye bi tuş var onu seviyorum süper bişe[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Bonecrusher, 11 July 2003 00:36 tarihinde demiş ki: xp'de ne mouse problemi varmış anlamadım. bende tıkır tıkır çalışıyor.. ha, makaralar kirlendiğinden zor çalışıyor mouse, ama çalışıyor xpde yani said: arcane, 11 July 2003 01:03 tarihinde demiş ki: bahsettiği mouselar optic, kir sorunu olduğunu sanmıyorum driver sorunu demiş aslında mantıken driver sorunu olmaması lazım anlatamadım herhalde.. bende xp var 1 bende a4 tech toplu mouse var 2 bu toplu mouseun içi kirlendiği için bazen sorun yaşıyorum 3 xpde mouse çalışıyor 4 xp'de, mousun kirlenme sorunu dışında hiç bir yavaşlama görmedim 5 neden sizde var da bende yok garip 6 umarım madde madde söylüyünce üstteki mesajımı anlatabilmişimdir. valla anlatma problemi var bende.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sakallı_abi'nin bilgisayar hastanesi var esat'ta. normal satış da yapıyolar. 418 18 90'dan ara (adı oytun) böle böle paticiktenim ben felan de, versin sana mouse'u hesaplısından.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 *! confused*[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben de confused oldum aslında[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bakin mouse u aldiniz o kadar para verip 800dpi olmasi ozelligi bu mouse, yani ne demek siz mouse u sallasanizda kayma veya gitmeme yapmiyo nereye gotururseniz oraya gidiyo veya fps oynarken cat diye arkana bakmaya kalktiginda tutukluk etmiyo veya cogu optikteki gibi yere bakip firildamiyo, bunlarin olmasi icinde mouse u usb den baglamaniz lazim, 2 driverlarini yuklemeniz lazim, tam verimle mouse kullanmak yani normal mouse gibi tak oyna olasydi bu kadar para verilmezdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Hemen bende bi soru sorayım. topsuz bir A4 mouse almıştım ama laptop decking ile çalışmadı acaba MSinki çalışır mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Evet infected'in dediği gibi fırıl fırıl dönme ve Mouse'u yukarı kaldırıp tekrar aşağı indirdikten sonra sapıtma olayları yok 3.0'da. Ayrıca saniyede 6000 kare çekio. Yanlız biraz büyükmüş. Ben 2.0'ların 1.0'lardan küçük olduğunu zannediodum. Eğer öylese 3.0'da biraz büyütmüşlermi ebatları ? Bende 1.0 var çok ağır ya. FPS oynanmıodu. 10 milyona almıştım zamanında Tekirdağ'dan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar