Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU ısısı...

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

iyidir 54, ben 80 bile gördüm yeni bi fan alacam zati.

bi de aşırı alakasız ama CPU ısısı yerine CPU sıcaklığı daha uygun olur, bişiyin ısısı ayrı sıcaklığı ayrı. önemli mi? hayır hiç değil ama yinede söliyim dedim :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 18 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
60 a kadar yolu var sonrası yanık gibi geliyor biraz yuksek geldi acıkcası

Alakası yok. Pentium4lerin hepsinde termal koruma sistemi mevcut. O işlemcilerin yanması gibi bi durum yok.
(tabii ısınarak yanmaktan bahsediyorum, yoksa gaz döküp kibrit çakarsanız tabi yanar :D)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

:D
Reset atmak nası bi koruma sağlayacak? Koptum yine.
Isınma reset atma sebebi değildir. Anakartlarda "şu ısıya gelince kapat" diye bir fonksiyon olabilir bu ayrı. İşlemcinin termal koruması işlemcinin kendini kısa aralıklarla durdurması veya hız kesmesidir. Kullanıcıya performans düşüşü olarak yansır. AthlonXPler de böyle bişey yok tabi onlar ısınırsa yanar. P4 lerde çok gelşmiş termal koruma mevcut. Athlon64lerde de var bişeyler sanrım ama emin değilim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 20 Ağustos 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Whitehaven, 18 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
60 a kadar yolu var sonrası yanık gibi geliyor biraz yuksek geldi acıkcası

Alakası yok. Pentium4lerin hepsinde termal koruma sistemi mevcut. O işlemcilerin yanması gibi bi durum yok.
(tabii ısınarak yanmaktan bahsediyorum, yoksa gaz döküp kibrit çakarsanız tabi yanar :D)

aktif p4 lerde termal koruma sistemi yalan, ben işlemcimi yaktım ordan biliorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nası yaktın bilmiyorum ama ısınmayla yanmaz onu biliyorum. Son zamanlarda yıldırım dülmeleri voltaj problemlerine yol açtı bir çok kişinin donanmıları zarar gördü. Büyük ihtimalle voltaj birden yükselmiş ya da düşmüştür. Eğer kullandığn güç kaynağı 3$lık tenekelerdense zaten her an yanabilir sürprüz değil. Ama P4 ve p3 ısınma sebebiyle yanmazlar. İki kere iki dört![signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...