Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oynayan oldu mu? etraftan duyduum kadariyla oyun dunyasinda yeni bi cag aciyomus, grafikler superlik derecesini acmis (ki reklamlarindan falan belli oluyodu) oyun sistemi de cok gelismis. almayi dusunuyodum ama bide size soriym dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 resident evil 4 diye bir oyun cikmadi bildigim kadariyla Resident evil 1 , 2 , 3 , code veronica , outbreak , outbreak file 2 ana oyunlari bi tane sadece game cube icin cikmisti ki o eski bir iki tanede sadece shooter var esski cursor ile vurmaca o kadar[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 game cube icin cikti. da Turkiye'ye gelmedi galiba henuz. =/ hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 11/14/2005 tarihinde ps2 de çıkması planlanıyor zamanında çıkarsa çıkacak gibide gözüküyor ps2 lerimiz gene şenlenecek.ScreenShot'ları:E3 trailer[2005]:http://www.gametrailers.com/player.php?id=6028&type=wmv[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee.eric the cartman[Bu mesaj Dux tarafından 15 Temmuz 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nolur outbreak gibi olmasın .. outbreak serisini almam la çöpe atmam bir oldu bu kadar batırılamaz bir oyun o nasıl saçma şeydir öyle zombiyi öldür yere düşünce yok olsun arcade oyun mu bu , kapıya 2 tekme vur açılsın vs vs ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet outbreak biraz bayikti[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bilmiyorum, oynayan bi kac kisiden duydum super dediler falan. bende Resident Evil serilerini cok severim, ama pahaliydi once bi dusuniym dedim. diger RE oyunlarindan da farkli deniyo. iyi yonde ama[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yok outbreak gibi değil süper bişi imiş :P hızlı oynanış muhteşem kurgu ehehe :) süper olur bu yaa kesin :D nese 14 kasımda geliyormuş 15 kasım doğum günüm doğum günü hediyesi olarak bana bunu alırlar artık :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 4 ü bilmiyomda outbrake 2 yi oynadım güzel oyun kaptırıyosun biraz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 outbreak gerçekten kötüydü ama http://209.11.151.163/re4/ diyorum bi story'i okuyun.. Zombiden çok değişik varlıklar kullanmışlar.. Bende diodum zombiler nasıl pitchfork kullanır.eminim outbreaktan çoook daha kaliteli[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 @kermit lütfen ya outbreak mi sarıyor ? hiç oynamadın galiba diğer resident evil oyunlarını ,onları oyna bak direkman outbreak'i çöpe atarsın :-)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kingpin +1 Residen Evil 1-2-3 asıl re havası bunlarda.. en sevdiğim re2 ve re3 :D Codename Veronica 'da fena değil. Sonra Survivor Gun çok kötü değil ama re havası vermemiş . Racoon City..orada yaşamak isterdim :P Outbreak'ta neler saçma 1.si amaç sadece kaçmak 2.si çoook yavaş konuşuyor kontroller dierlerine göre zor sonra şey güzel olmuş zombie olma olayı ama gelipte kapı kırmak RE'ye gitmemiş. Asıl RE'de bir kapının anahtarını bulana kadar canının çıkması lazım.Etrafın oynaklıgı güzel olmuş. RE4'ü bekliyorum.görmedim daha fakat şuan benim için en iyi RE2 - RE3 sonrada RE1[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 birde outbreak aldık japonca çıktı bir kudurduk ! hemen ps1 'i kurduk " gel abi re2 yapıoz salla outbreak'ı "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 şu anda resident evil serileri arasında en güzeli grafik ve konu bakımından tartışmasız Resident Evil:Code Veronica'dır bana göre.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 code veronica'nın itemlarını çok beğendim. re1 havası vermişler. yani öle item'i buldun löp die gizli yerinide buldun davası yok . item'i evirip cevirip araştırıyorsun vs. çok iyi.ama bulmacaları vs. baya kolay yapmışlar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hardcore RE ci olarak bende bildiklerimi paylaşmak istedim. Oyun GC de çoktan çıktı we o kadar yüksek notlar aldı ki IGN ve GS gibi büyük sitelerden, herkes oyunun Survival Horror türünde yeni bir çığır açtığını söylüyor. Çeşitli trailerlarda gördüğüm kadarıyla oyun ne kadar "survival" bilemiyorum çünkü karakterin arkasına sabitlenmiş olan kamera oyunu aksiyon yönüne çekiyomuş gibi geldi bana = Konusunu ztn verilen linklerde okumuşsunuzdur. Ama favori karakterim Ada Wong un oyunda yer alacak olması beni acaip cezbediyor :) Bu kasımda Ps2 için çıkıcak versiyonu GCden daha kötü görünecek sanırım, çünkü Ps2 GC kadar kuvvetli hardware kullanmıyor die duymuştum ama ne farkederki :) Bi de bu oyunun yapımına başlandığında baş karakter dışında tamamen farklı bir setting ( yer ve zaman ) düşünülmüş, projenin belli bir noktasında proje tamamen iptal edilip şu anki hali yapılmaya başlanmış. İlk tasarlanan RE4 Leon un yine bir malikanede bi virüsü araştırmasını konu alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 outbreak ve outbreak file 2 ayrı oyunlar mı?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Galiba evet ayrı oyunlar olsa gerek.[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yeter ya dokunmasınlar şu oyuna artık. 1-2-3 yeter bana[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar