Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Blizzard'in olayin ne kadar üstünde durdugunu görmeniz ve olasi girisimlerin engellenmesi icin : ) said: Hello, Thank you for contacting us with this information on illegal servers, as we are committed to making the World of Warcraft experience as enjoyable as possible. We appreciate your help with these matters. I have forwarded this information to our Anti Piracy team. If you encounter this again, we ask that you direct your emails to [email protected]. While I cannot guarantee a response, I can assure you it will be read. If you have any further technical questions or problems, please feel free to contact us at [email protected]. Best Regards Blizzard Entertainment Europe Tony Williams Technical Support http://www.wow-europe.com -----Original Message----- From: [email protected] [email protected] To: [email protected] Sent: 8/17/2005 8:52:21 PM Subject: EN Other / Date :Aug 17, 2005 Last Name: Kaya First Name: Ilke Account: Penthesilea Character: Elandra Realm: Burning Legion (EN/PvP) ----------------------------------------------------------------------------- Configuration OS: Windows XP CPU: 2.6 GHz - 3.0 GHz Memory: 768 Mb Video: Nvidia GeForce 4 Ti 4200 Sound: Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ----------------------------------------------------------------------------- Description: This is my second mail to Blizzard Support, to avoid illegal WoW servers. I gave you the url of a pay-demanding illegal wow site, which gets about 7 euros a month, got a reply that the problem will be fixed. However, the site is still active. www.mix.gen.tr The problem is, we're giving a war against illegal gaming in Turkey. However, as nothing is done against those servers, we just fight for nothing. People must see that illegal gaming is punished. I hope this time it'll be focused. Thanks for attention Ilke Kaya Sabanci University Computer Science and Engineering Undergraduate Student [signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 adresi karalasan da reklam olmasa bari? Ek: karalamak nasıl olacak onu bilemiyorum işte. :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Ağustos 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mix.gen.tr nin server makineleri sabancı center da co-location da, ayrıca dns bilgisayardan yönetiliyor bilmem işe yarar mı[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 lol onlarin reklami olsa nolur, olmasa nolur?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 para istemeyenler iyi olabiliyor aslinda. mesela kel'thuzad in strat icinde olan bir 40man dungeon icinde oldugunu biliyormuydunuz? :) (mpq dosyasi tam degil ama galiba) ya da king of stormwind in nerde oldugunu? :) peki silithus un guneyindeki dungeona girdiniz mi? (bos ama gorunuse bakilirsa mcden daha zor olacak gibi) hehe. bazilarini yapmissinizdir herhalde ama gm olarak oyuna girince daha kolay oluyo ;p bide gm island filan var cok geyik ;p edit: scholo yazmisim strat yerine [Bu mesaj Jadelith tarafından 20 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zuhaha sabanci = mix.gen.tr mi oluo direkt mix i gösterdiniz server olarak :D[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sabanci'yla alakayi cözemedim. Adresi karalamaya gerek de yok, o servera 10 ytl verecek denyo burada takilmaz tahminen[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bu arada, neden tech supporta attin maili ehehe salak diyecekler icin de, sitedeki tüm linkler sonunda oraya variyor, ben de bu hack@... adresini bilmedigimden, forward ederler diye kolay yolu sectim ^^[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Eh blizzardım canım benim, düşünüyordum ki oyuncu mağdur olunca sorun yok ama firma çıkarlarına aykırı olunca aslan kesilirler diye. Eh çifte standart yokmuş en azından helal be Blizzard the "delikanlı" Company[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hepo aynı mail otomatiğe bağlamışlar kopya server dedim 50 defa 50 kere aynı cevap geldi[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 biri world of turku de şikayet edebilir mi[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yahu bırakın uğraşmayın. Zaten yeterince var başımızda,bide bu tavşanlar kapanırda ordaki adamlar buraya akın ederse ayvayı yeriz.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: thelegbra, 20 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki: biri world of turku de şikayet edebilir mi onu tam 2 kere mix i 3 kere ama hala açık...[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hmm güzel bir mail hazırlayıp topluca spamlesek anti piracy departmanlarını? [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 20 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hello, Thank you for contacting us with this information on illegal servers, as we are committed to making the World of Warcraft experience as enjoyable as possible. We appreciate your help with these matters. I have forwarded this information to our Anti Piracy team. If you encounter this again, we ask that you direct your emails to [email protected]. While I cannot guarantee a response, I can assure you it will be read. If you have any further technical questions or problems, please feel free to contact us at [email protected]. Best Regards Blizzard Entertainment Europe Tony Williams Technical Support http://www.wow-europe.com şu cevabı işe yarar olarak görüyorsanız evet işe yarar :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben bu serverın daha testinde 1 gün girmiştim meraktan ilk günde lvl 30 olmuştum çıkmıştım :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Lol direk herkese aynı mesajı copy/paste atıyorlar. Yazık penth de "bakın ne güzel ilgileniyorlar" diye sevinmiş. :P[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: nizsaints, 20 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki: zuhaha sabanci = mix.gen.tr mi oluo direkt mix i gösterdiniz server olarak :D lan niz niz ben mysterio keko mix.gen.tr nin makineleri sabancı center da co-locate de duruo sadece bilgi olsn die dedim belki basarız kıarız dokeriz :pp[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Çok güzelde, şu Türkiye'de verilen savaş? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben kendi capimda veriyorum : P Saka bir yana, birseyler yapilmaya baslandi artik, o sebeple dedim onu. Valla Mirage, öyle bi durum varsa ayip etmisler : ) O zaman anti-piracy departmanini spamleyelim cidden ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi yabanci server asmis bi olay:P arkadas acti bi karakter geyigine oynuyoruz boyle gittik lvl 60 yerine bi lvl 60 kestik 5 kisi tamam mi kac lvl atladik tahmin edin :D 50 lvl atladi abi ve icinden full epic cikti falan :P bi who yaziyorsun 250 mage :d server message geliyo 150+ icin yeni instance acilmistir falan yerlere yatiyor butun cafe :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şikayet ediyoruzda bişi olduğu yok, o mix.gen şeysini ben aylar önce 2-3 yere şikayet ettim, ee hala açık sanırım? sadece önceden ayarlanmış otomatik mail yollanıyor size :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nası kapatsınlar istiyorsunuz anlamadım ben. "mix'i birisi şikayet mi etti? hemen kapatıyım o zaman" diyebilecek biri var da sanki.. dava açmışlardır en iyi ihtimalle. o da türkiye'de açtılarsa 2-3 sene sürer. yurt dışında açtılarsa da kararın postaya gelmesi, makhemeye gitmesi, onaylanması derken o da 1,5 seneyi bulur.. adamlar ne yapsın?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 beyler bnirakin orda oynayan oynasin hicbir zaman orj serverin zevkini alamiycaklar ki kendilerini avutsunlar bosverin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki: nası kapatsınlar istiyorsunuz anlamadım ben. "mix'i birisi şikayet mi etti? hemen kapatıyım o zaman" diyebilecek biri var da sanki.. dava açmışlardır en iyi ihtimalle. o da türkiye'de açtılarsa 2-3 sene sürer. yurt dışında açtılarsa da kararın postaya gelmesi, makhemeye gitmesi, onaylanması derken o da 1,5 seneyi bulur.. adamlar ne yapsın? Bilzz. hiçbir illegal sunucuya dava açmadı. İsmini hatırlayamadım bir türlü ama en büyük iki wow-emu projesine avukatlarını yolladı, diğerleri ile de sadece iletişime geçti. Şimdi hiçbiri yok :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar