jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne bu şiddet bu celal[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla benim msnin hacklenmesi zor ülke farklı 250mb yaptım.. ne gizli soruyu, nede cevabını hatırlıoyrum(cevabı "afdagasduıu4598ıutjrkegfr" gibi bişeydi) sağda soldada açık unutmam msn fln. hatta tanımadığım bi cafeye gidince direk ctrl+alt+del den çalışan programlara bakarım tanımadığım bişey varsa kapatırım..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 murtazayı tersledi ya bikaç kere şimdi öc alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yoo kişisel bi durum yok burada. Bana garip gelen bi noktayı belirtiyorum. Herkesin anlamasını da beklemiyorum... Kimseye hakaret de etmiyorum. öç alıcak bi durum yok, çünkü terslemedi. :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 heh boşver okuma gitsin diycemde kolay olmuyor tabi insanın ruh haline bakıyor bu olaylar :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hııı, evet... Yazdıklarım genelde karşı tarafın beynine beynine işler... Sanki kımyık batmış gibi... zor yani...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eki @murtaza ya bu topicdeki herkeş mi komik olur ya beybin ayrı murtaza ayrı riehn ayrı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, lütfen bir süre sonra tekrar deneyin... The person you have called cannot be reached at the moment. please try again later... Dııt dııttt..[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yok yok ülke değiştirip hatırlamamak biraz riskli. gerçi kaç ülke varsa hepsi denenip bulunurda :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yeter.. http://forum.paticik.com/view.php?id=135110[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gusel link begendim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: beybin, 15 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: abi sninki yine iyi.5 senedir kullandıım msn'im hacklendi..hackerımla knuşmam şu şekilde geçti: [spo1=18+ ]-bna göğüslerini göster şifreni weriym -hadi lan ordan -sen bilirsin -abazamsn lan puşt? -evet -peki.bye.[/spo] :lol: hakkatten güzel bi dialogmuş, ne tipler var =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: orc_lord, 14 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki: bu gün gece bilgisayara bakmak için oturacaktım ki halam biraz bakmak istedi. halam msn'ini açtı, biryandanda surf yapıyordu. bir baktı benim adıma başka birisi hesap açtı. "selam" dedi daha sonra çıktı, biraz sonra adam tekrar geri dönüp konuşmaya başladı. ben gerçek orc'dum ve halamın arkasındaydım. anladım ki, msn şeyim gitti. bir süre muhabbete daldık. adam ilk önce; "ben senim, sen bensin" tarzından şeylere girişti, gıcık ettikçe etti. biraz piskopat bir tipi vardı. oldukça uzun süre uğraştım. avatarımı değiştiriyordu. şuan yazlıktayım, ankara'da ki bilgisayarımdan amcamın falan açabileceği aklıma geldi ve aradım oda değildim. adam gıcık etti gerçektende. en sonunda sıkıldığını belirtip, değiştirilmiş şifremi verdi. neyseki ağlama smileyleri ve piskopat moduna girip inandırdım. şifremi alır almaz tüm şifrelerimi değiştirdim. güvenlik sorumu vs.'yi değiştirdim. anladım ki firewall'lar beş para etmiyor. üstelik gidip ücretli nortol alsanız bile :) peki bu mesajı yazan gerçek orc'mu? eh, bu tarz bir şüphe oluşabilir. birincisi mesaj yazma stilim ve smiley aşkım ortaya koyuyor olsa gerek :) bir diğeri icq ve msn'de kullanmış olduğum buddy'e ait resimlerin sadece bende bulunması. salak hacker msn'in satranç şeyini kullanıyordu. gerçektende iyi sıyrıldım bu işten, eğer kurtaramasam ve diğer hesaplarımıda bulmuş olsaydı hacker kötü olurdu. listemdeki kişileri kaybetmem bile büyük kayıptı benim için :( her neyse, paylaşmak istedim. ilginç bir olaydı umarım tekrar olmaz. iyi seninki vicdanlı çıkmış! Benim msni alamadım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla listede 28 kişi falan var. pek ilgi çekmiyo heralde ki dadanan olmadı önemsiz olmanın önemi=)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :) Güzel olaylar ya bide mail bomb gönderip seni hackledim diyenler var [:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 keske msn listeni kaydetseydin[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 allaha şükür msn'imi tekrardan kurtardım, şifrelerimi değiştirdim. liste nereden yedekleniyor bilmiyorum doğrusu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Daha kimse beni hackleyemedi abi nası hackleniyorsanuz anlamıyom ya ben çok güvenlikli davranıyom farkında olmadan yada tüm lamerler sizi buluyo :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: orc_lord, 15 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki: allaha şükür msn'imi tekrardan kurtardım, şifrelerimi değiştirdim. liste nereden yedekleniyor bilmiyorum doğrusu. Msnger PLus yüklersen ondan yedekleniyor.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 al[signature][hline]Tyrande walks on earth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: orc_lord, 15 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki: allaha şükür msn'imi tekrardan kurtardım, şifrelerimi değiştirdim. liste nereden yedekleniyor bilmiyorum doğrusu. Contacts kısmında save contact list opsyonu var ordan yapabilirsin . Bu aralar yine sıklaştı hack olayları bence hemen hallet .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar