Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friday's..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir aralar bir dedikodu vardı fridayste ketçaptan aidsli kan çıkmış ve 3 kişi aidse yakalanmıştı falan diye bir haver vardı . Epey kişide arkasındaydı bunun ki ben her ne kdadar çamurlama olduğunu düşünsemde...

Bunun sonucunda neler oldu falan bilen varmı ? yalan haber olduğu kesinleştimi ? Bi istanbul efsanesi gibi birşeydide ...[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk
bıragh ya
www.andoria.gen.tr
Mesaj tarihi:
kadıköyde şimdi kfc nin bulunduğıu yerde mc vardı..orda olmuştu sanırım..daha sonra mekan kapanmış kfc açılmıştı...alla alla gariptir doğru 0olabilir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
KucukHusamettin, 21 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
keyçabı neresine sokmuş acaba?

kan içinde olunca yiyince bulaşmıştır diye düşündüm hehe[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk
bıragh ya
www.andoria.gen.tr
Mesaj tarihi:
oha bunlar cozutmuş harbi :)

Cinsel Organı Boş Yok Olan Ketçap (ne çıkacağı şansınıza)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama o cinsel organ değildi.. ketçap küflenmişti ve o şekilde bişe olmuştu içinde :) sonradan çaktılar manzarayı :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
Ketçap sonuçta tek tek üretilmiyo ya. 1-2 kişiye bulaşması enteresan. Kolpa geldi bana. Bulaşsa herkese bulaşırdı..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
hyr şöyle 1 şişeye karışmış nasıl karışmış belli değil üretici değilde satıcıda birşey var sanırım , neyse o ketçabı kullananlar aidse yakalanmış[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk
bıragh ya
www.andoria.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
HIV is transmitted through penetrative (anal or vaginal) and oral sex; blood transfusion; the sharing of contaminated needles in health care settings and through drug injection; and, between mother and infant, during pregnancy, childbirth and breastfeeding.

Ketçapla bulaşır yazıyomu orda bi bakın.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...