vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Fakat toplum anlamıyor yâda vicdan azabı çektiğime inanmıyor. İnsanlar bizim soğukkanlı katiller olduğumuza inanıyor. Bize inansınlar biz vicdansız değiliz. bu ne lan adam sanki marka :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 palavra[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 "tuh ya 3.sü gitti, of ya 4 oldu, allah kahretsin 5.." :D 8 kişinin "istemeden oldu" diye ölmesi,birazcık komik, bu arada ben roportajı yapanı da kesiverir diye düşündüm okurken, tuh diyorum :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Dalga geçmek kolay, uzaktan atıp tutmakta.. Kesinlikle adamın masum olduğu savunmuyorum.. Fakat empati kurun, çoğu serikatil'in psikiyatrik sorunları var. O suçları işlerken o an kendinde değil. Normal bir vatandaş gibi sorguluyorsunuz. Ama adam normal değil ki?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuşmalarıyla kendini acındırmaya çalışıyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hapiste işkence ? türkiyede vakaları görmüomusunuz kışın herkes hapise girmek için can atıyor , sıcak yatak sıcak yemek diye.[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk [ quote ]Serhat Akın, 6 Kasım 2002 23:15 tarihinde demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık 10 istedi zaman yetmedi.[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 8 öldürene seri katil demem ben en az 20 den başlamalı seri katil ünvanları[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: MartinLGore, 21 Ağustos 2005 07:45 tarihinde demiş ki: Dalga geçmek kolay, uzaktan atıp tutmakta.. Kesinlikle adamın masum olduğu savunmuyorum.. Fakat empati kurun, çoğu serikatil'in psikiyatrik sorunları var. O suçları işlerken o an kendinde değil. Normal bir vatandaş gibi sorguluyorsunuz. Ama adam normal değil ki? bu konuya aciklik getirmen cok sacma pskolojik sorunlari olmiyan insan kesinlikle yok az/cok herkezin var bilmiyorum haber dogrumu ama adam kafa yapmis muhabirle :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben adam adına konuşmuyorum, herhangi birisi olabilirdi ve yazılan yazıda, "oh iyiki yaptım daha dursaydım 50 tane daha öldürürdüm" deseydi bile aynı şeyleri söylerdim.. Ve psikolojik sorunlardan bahsetmiyorum psikiyatrik sorunlar, ağır psikiyatrik sorunlardan bahsediyorum.. Discovery Channel'da serikatillerle ilgili bir belgesel vardı. Tekrar çıkarsa izlemenizi salık veririm..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sana kisaca ates dustugu yeri yakar diyorum.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ne alaka? Anlamadım..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Salıyorum bu adamı.Suçsuz.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adam cezada hafiflik için uraşiyor belli. adam öldüreni öldüreceksin bu kadar basit. Bende bir gün birini öldürürsem benide idam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: MartinLGore, 21 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Ne alaka? Anlamadım.. anlatiyim tamam saka maka herkez bisiler yaziyor ama birakin insan canini almayi hergangi bir canlinin canini almanin bence hic bir aciklamasi olamaz ve hic kimse sevdigi birisini bu sekilde kaybedince ya tuh adam sanirim zor bir donemden geciyordu, pskolojik sorunlari vardir ustune fazla gitmiyelim demez herhalde o yuzden bu adamin dalga gecer gibi demec vermesini savunucak birsey yazmamak lazim diye dusunuyorum. not: sen olaya biraz ciddi bir yorum yaptigin icin damardan girdim.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sen benim mesajımı yukarda alıntı yapmışsın fakat içeriğini okumamışsın sanırım.. Tekrar oku, öyle bir tabir yok hatta tam tersi var..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: MartinLGore demiski Dalga geçmek kolay, uzaktan atıp tutmakta.. Kesinlikle adamın masum olduğu savunmuyorum.. Fakat empati kurun, çoğu serikatil'in psikiyatrik sorunları var. O suçları işlerken o an kendinde değil. Normal bir vatandaş gibi sorguluyorsunuz. Ama adam normal değil ki? cok iyi okudum yazdiklarini bende sana diyorumki istedigi kadar sorunu olsun benim canimi alamaz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Alla alla ben alır mı dedim? Kesinlikle masum değil dedim üstüne.. Neyse Discovery'de ki belgeseli izleseydiniz anlardınız. Seri katillerin bir çoğu gerçekten pamuk gibi adam. Seri katillerin psikolojileri üstüne bir bilimsel çalışmayı belgesel yapmışlardı.. Çok şaşırırdınız izleseydiniz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya nerden biliyorsun izlemedigimizi sadece anlatmak istedigim allah gostermesin bole dengesiz birisi yuzunden vahsice oldurulen bir yakinini dusun olaya suanki acidan bakamazdin bence.Kusura bakma ama yadirgiyorum iste yok cogu pamuk gibi insanmis...bosversene[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya bırakın bu psikolojik hasta vs. olaylarını..dünya her yıl türeyen seri katil yüzdesini amerika elinde tutuyor..bırakın amerikanın aşağılık kompleksli sorunlu insanlarını..yesinler birbirlerini..bunların masum yada pişman olduğunu umursamayın bile..bırakın hapiste çürüsünler..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mandoo amerika türkiye'yi döver dicem sana okulda. bu arada acımamak lazım , tez kellesi vurula.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adamların askerleri bile toplumun sorumlu insanlarından oluşurken daha ne düşünüyorsunuz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 osaman fack yu killer lup :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SirAnubis, 21 Ağustos 2005 09:15 tarihinde demiş ki: hapiste işkence ? türkiyede vakaları görmüomusunuz kışın herkes hapise girmek için can atıyor , sıcak yatak sıcak yemek diye. Gazetede çıkmıştı tecavüzden hapse girenlere ne olduğu . Tecavüzden hapse girenleri , aynı suçtan hapse girenlerin yanına mı ne koyuyorlarmış . Olacakları siz düşünün . Kışın hapse girmek isteyenler daha küçük suçlar işliyorlar . Böyle bi memleket işte .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Trept, 20 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu insanların zaten hayattan bi beklentileri yok , ölüm onlar için çıkış yolu yukardaki röportajda görüldüğü üzere . Ebedi hapse mahkum edeceksin ki yaşayacak orda 4 duvar arasında gebere gebere . iyi de o zamanda devletin parası bu adamları beslemek amacıyla boşu boşuna çarçur oluyor. Ayrıca bir başka tehlike de ya bu tip suçlular hapisten kaçarsa ne olacak? Hapse giren bir seri katil bence sıkı denetim altında tutulur . Psikolojisi bozuk olduğu için yemek yerken bile kafasında 3 tane adam bekletmeleri lazım ki kalkıp bi kaç kişiye çatal sokmasın . 2. O zaman hepsini idam edelim ? Zaten kaçabiliyorsa devlet yeterince özen göstermiyordur , parayı başka yerlere çarçur ediyordur .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar