paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor nasıl çözerim bu problemi[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tam bir fikir yok su anda aklimda da,hazir aklima gelmisken bu programi da bilmeyenlere gostereyim dedim,task managerden daha kullanislidir :) http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." [Bu mesaj Leath tarafından 21 Ağustos 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ewt bazı virüsler task managerda da gözükmüyor belki işe yarar.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eğer tahmin ettiğim şey ise sorun interactive logon policy. Güvenlik açısından yönetici (administrator) ya da bu yetkiye sahip kullanıcı bu özelliği devreye sokabiliyor. Bu bir policy ayarı. Eğer kendi evinde kullandığın bilgisayarın bu policy ayarı değişmiş ise aynı şekilde devre dışı bırakman lazım. Yok eğer bir şirket, okul ya da kalabalık bir networkde kullandığın bir terminalde bu sorunu yaşıyorsan yöneticiden bunu senin için devre dışı bırakmasını isteyebilirsin. Ancak genelde bu olaya sıcak bakmazlar. Dedim ya güvenlik söz konusu. Ha bu ayar nerede dersen, (tam Türkçe'lerini bilmiyorum yakın ifadeleri yakalamaya çalış) kontrol paneli -> yönetici araçları -> yerel güvenlik kuralları (gibi birşey) açıyorsun. Burada soldaki menüden yerel kurallar -> güvenlik ayarları (opsiyonları)'nı seçiyorsun. Sağ tarafa bir yığın kural gelecek. Bunların içinden interaktif giriş: CTRL+ALT+DEL'e ihtiyaç duyma'yı bulacaksın ve onun özelliklerinden devre dışı bırak'a getireceksin. Tekrar ediyorum bu ayarları değiştirebilmek için administrator ya da eş değer seviyede kullanıcı hakkına sahip olman gerekiyor. Eğer sorun bu ise çözecektir. Yok değilse dayan virüs trojan spyware savaşçılarına. Bol şans.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 acilmayan task manager icin; 1-ctrl+shift+esc (direk yada baslat/calistirdan da yapabilirsin) 2-taskbara sag tiklayip gorev yoneticisi de gene ayni islev[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar