Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsubasa'yı 1000 pokemona değişmem!

eldebaren

Öne çıkan mesajlar

ya eskiden ne güzeldi be çizgifilmler süper konular kendine çizimler şimdi bakıyorum bi ton yeni artistik çizgifilm var hiçbiri takip edilmiyo her bölüm 10.000 tane karakter çıkıyohiçbirine sevecek kadar alışamıyoruz insan çizgifilm karakteriyle bi bağ kurar ister istemez bak tsubasa'ya kalbimizde taht kurdu bi nesil onunla büyüdü ailecek severek izledik ama şimdi öyle diil herşey yüzeysel birbirinin kopyası tüketime yönelik saçma şeyler hesapta fantastik iki tırt çızimle birkaç bilgisayar efektiyle doğru dürüst bişey çıkmaz ki yada ben yaşlanıyorum galiba huysuz herifin teki oldum lan hiç bişey beğenmiyomuyum artık nedir oysaki yugi-oh'u taktir ediyorum yani(yiğidi öldür hakkını yeme) neyse bu yazı iyice iç hesaplaşmaya döndü eeEEH
YAŞASIN TSUBASA ULAAAN!
Sosyal ağlarda paylaş

Pokemonun bizde gösterilen bölümlerini beğeniyodum. Ben de onları 10000 Tsubasa'ya deişmem. Ama o bölümlerden biraz sonraki bölümlerde işi cıvıttılar. 23895716259102758345 tane pokemon çıktı, eski pokemonlar yok oldu. Şu an yayınlanmakta olan bölümlerden 129812750159282523 tanesini de eski Tsubasa'ya deişmem.
Aslında çoğu anime bi süre sonra iyice sapıtıyo. Sapıtmayanlar da zaten herkesin en sevdikleri oluyo.[signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!
Sosyal ağlarda paylaş

ya tsubasa büyüdü ama çizimler hala aynı o kadar senede bir gıdım gelişmezmi. Bu sırada tsubasanın saçmalığını kimse geçemez maçın son 15 dk 3 bölüm sürdüğünü bilirim şaç baş yoldurtcak cinste. Pokemon gelince çizim olarak tsubasaya 1000 basar 1 kere. 2. para kaynağı olarak tsubasaya 1.000.000 basar (nintendoyu o kurtardı desek yeridir). Ha naruto animeler arasında ne kadar iyidir dersen en iyi ilk 200 animede ya sondan 2. yada 3. dü animenfo'da yani gerçek anlamda anime izliyorsan anlamışssındır. Kimsenin pokemonu anime katagorisine pek yakıştırdığı yok sonuç olarak sırf para kazanmak için yapılmış (gundamda bunun için yapılmış ama turn a gundam ile seed izleyince aradaki çizim farkını anlıyorsun adamlar kafa yormuş)... Yani ikisini karşılaştırırsak bence biraz pokemon ağır basar. Ha 2 sininde manyağı değilim söyleyeyim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj SenariouS tarafından 18 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 18 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
iyi guzelde arkadasim pokemon ve tsubasa cok farkli turde iki anime.
hadi digimon'u/yu-gi-oh!'yu/beyblade'i/ pokemon'a degismem, veya tsubasa'yi shoot/striker'a degismem desen anlicam da...bi spor animesiyle fantasy/action konuyu karsilastirmak cok saglam degil. bence tabi..

buda ayrı bir mesele zaten ya neyse..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Zevkler ve renkler tartışılmaz

o kadar sen tsubasayı sevebılırsın ama burda tsubasanın DVD sını yerde gorse cope atıcak adamda var ben mısal kenshın ın OVA sını hıcbır anımeye degısmem 563634 tane elfen lıed olsa kenshın remınısence a tercıh etmem yanı
ama baska bır adamda kenshın gaydır (kı bu dogru) bence kenshın en kötü anıme (ki bu görecelidir) dıyebılır

ınsan olmanında guzel yanı budur zaten sızle aynı dusunceye sahıp bır klon daha bulamassınız en yakın dusunceye sahıp oldugunuz adamla bıle aranzıda yuzlerce gorus ayrılıgı vardır

o yuzden ben tsubasayı 32432 pokemona degişmem demek kalaslıktır provakasyondur hodrımeydancılıktır yıyosa benle kapışıncılıktır
bır daha aynı hataya dusmıyelım lutfen yoksa burasıda tarıh bolumu gıbı pokemoncular tsubasacılar ve sailor mooncular dıye bolunur tarıhtekı gıbı ınsanalr bırbırının çig etini yer[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

bak victor ben bu yazıyıkimse gelsin beni haklısın abi yürü diye gaz versin diye yazmadım senin gibi ukala zihniyet gelsin laf soksun diyede yazmadım amacım kendi çocukluğumda izlediğim çizgifilmlerden daha fazla keyif aldığımı anlatmaktı yoksa anime gurusu diilim yazdığım yazıyı daha dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın çünkü sen KALAS deilsin...''tsubasa'yı 10.000 pokemona deişmem'' geyik amaçlı bir başlıktır tsubasa ve pokemon burda farklı şeyleri tanımlar,metafordur

bu arada üslubun üzerine de biraz düşün koçum forumda yazı yazmak geçir geçirebildiğine demek diil...
Sosyal ağlarda paylaş

rengını bellı etmek dıye buna derler heralde

dusenemedıgın şu

ualan ben degişmiyorum 1000 tane pokemona ama ya burda pokemonu seven bırılerı varsa ya o adamda sınırlenırse dıye

ac bak ornek verdıgı mtarıh bolumunu ınsanlar bırbırını canlı canlı verdıgım sebepten yıyor
faşist komunsıt görüş igrenc lanet olası solcular yuzunden cıktı butun bu kotulukler dıyor solcuda cevap verip veriştiriyor kan govdeyı goturuyor tıpkı 80 lerde oldugu gıbı

ukalalık yapmak ıstesem cok guzel bır cevap verırdım mısal
en guzelı

bıze ne senın degişmedigin cizgifilimlerdenisoran oldumu,bu kadarmı onemlı bır ınsansın herkesın senın sevdıgın degerlerden haberdar olması gerek,tsubasanda sende gozumde bır shinn asuka etmiyorsunuz fılan (sonuncu cok agır oldu ıdare et)

ama sunu unutma ınsan oalrak bır deger olsanda bu forumalrdakı dıger kullanıclar ıcın sen bırlerden ve sıfırlardan oluşan birşeysin o yuzden dıkkat et nasıl konustugunda nasıl bır cevrede eytıstıgını bılemeyız ama burdakı ınsanlar ıcın daha tanısıp kaynasmadan senın dusuncelerının hıcbır degerı yok buna kı laubalılık derız mısal ben her ılgılı postumda kenshın gaydır (kı dogru:P) derım himurakenshin nickli arkadaşımız delıye doner bana saydırır kenshın sole erkek bole erkek dıye ama ben hımura yı kac zamandır tanırım ve tanıdıgım ıcın yaparım bunu kı ınsan sevdıgıne yapar bunu

kaldıkı hıc tanımadıgın bır ınsanlar kocum aslanım vs vs dıye konusmak en basta gorgu kurallarına uymaz sokakta kullandıgımız lehceyı burda kullansak forum okunmaz kepeze bır yer olurdu kı burdanda anlıyoruz dunyanın senın etrafında dondugunu dusunen bırı oldugunu. burdakı ınsnaalr da senı ngıbı yanı fıkırlerını paylasmak ıcın gelıyorlar ve hıckımse senınle yanı dusunceye sahıp olmak zorunda degılkı asıl problem burda yatıyor

asıl dusuncenın belkıde dur sunu acıyım herkes haklısın baba oo tsubasa haxxors poke fılan olabılır baska ne olsun cunkı boyle bır abslıga ya bu sekılde atılır mesaj yada pokemon useven bırı kızıp tsubasa haxxors yazar kıyamet bundan kopar

bunun ıcın topıc acmak kalaslıktır ılk hatan dıye sana kalas dıyen yok fark ettıysen o post uyarı maksadıyla yazılmıstırkı cok daha sert seyler yazabılırım her gun 2-3 tane olum tehtıdı alıyorum zaten tarıhte yazdıklarımdan o yuzden bılıyorum ınsanalrın nasıl damarına basıcagımı merak etme tecrubelı olduk o konuda

buda bır uyarıdır zaten cekı duzen vermen ıcın kendıne efendı adam haklısın abı dıyıp kabul eder ozur dıler bızde zamanında cok fırca yedık ozur dılemek kımseyı alcaltmaz aksıne ınsanın degerını yuceltır

ama uyarı ıcın yapılan bır mesaja you suxxxx gerızekalı pıs herif faşistt pıs komunısttt lanet olası kapıtalıst dıye cevap vermek (gene tarıhe kaydım puff idare edin :P) asıl sevıyenın nasıl dusuk oldugunu ve daha tartısmanın ne demek oldugunu ve ozur dıelrım kelımesının ne kadar yuce bır kelıme oldugunu bılmedıgını gosterır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

işte istediğim zaten bu viktor sakin bir eleştiri...paticikte tek derdim paylaşımdı asabiyet deil argo konusuna gelince argo bana göre iltifat kadar normal bişey sokak lehçesi bi samimiyet göstergesi bi boy ölçüşme diilki.önce sitedeki diğer kişilerle samimiyet kurmamı söylüyorsun aranızda bi hiyerarşi olduğunu sanmıyorum sonuç olarak fikirleri farklı bile olsa ilgi alanları aynı olan kişileriz,sen yenisin otur oturduğun yerde demek ne kadar doğru? özür dilemenin büyük bi erdem olduğuna katılıyorum ama aramızdaki tartışmada kimsenin özür diliyecek bişey yaptığını düşünmüyorum yani en azından benim bakış açımdan olay böyle görünüyor yine de farkına varamadığım bir olay varsa senden ve nickini hatırlayamadığım(işte bunun için gerçekten özür dilemeliyim) diğer arkadaştan özür dilerim umarım problemimizi halletmişizdir.

not:birkaç sert cümle için kimseyi ölümle tehtit etmişliğim yok bu güne kadar:)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sertleşmeye gerek yok diyorum. Herkesin kendi düşüncesi var bu konuda. Ben her Sailor Moon rezalet diyene karşılık vermiyorsam sizde farklı düşüncelere saygılı olmalısınız. Bana göre xxx rullaz şeklinde topicler açmak buraya uymaz diye düşünüyorum.
Edit: Ben yazarken düzelttiniz galiba... iyi:)
[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 19 Ağustos 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 19 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
Bana göre xxx rullaz şeklinde topicler açmak buraya uymaz diye düşünüyorum.

budur işte zevklerle renkler tartışılmaz cunkı buda cerceve olsun

pekı viktor neden bu konuda bu kadar hassas

cunkı yabancı forumalrda gordum shinn kirayı keser
kenshın jubeiden kotudur
efendım
elfen lıed evangelıon a bın basar
dragon ball saılor moon u dover fılan

onsan sonra karşı tarafı seven adam cıkıyor ne dıyosun sen dıye kan govdeyı goturuyor ben patıcıgın en temız bolumu olan cızgı dunyasının o tıp yerlere benzemesını ıstemıyorum

o yuzden bır anımeyı sevıyorsak o anımeyle ılgılı topıge yazıcaz bunu ama benım babam senın babanı dover tarzı ılkokul modunda yenı konu acmıycaz cunkı tsubasayı sevmıyen adam zaten ne dıye gırsın tsubasa başlıgına

ama ayrıca ek başlık acmak meydan okumak gıbı gelır ınsanalra olayın ozetı budur
herkes anımenın kendı topıgınde dıeldıgı gıbı tahrık etmeden gorsunu sunmakta ozgurdur ama ozgurlukler cakışınca kan kıyamet koptugu ıcın ne yazdıgımızı ıkı defa okumamız lazım

tsubasa bolumune eskıler soyledı yazabılırsın mısal ama bu sekılde yazarsan kavga cıkar konu kıtlenır cızgı dunyasının sanına leke surulur
bılmem anlatabıldımmı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

rull kural anlamına geliyor.
rullaz sokak ağzında en üstün, tek hakim(insan babında değil takım olarak düşün misal)
xxx rullaz derken Birşey diğerlerinden daha iyidir şeklinde topic açımından hoşlanmadığımı belirtmeye çalıştım. Forumlarda çok kullandığımızdan, kullanımına dikkat etmiyordum özür dilerim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız tsubasa da olurya hane top bi ileri bi geri bııcmde gıder kaleciyi şaşırtır ben onu valeybol topuyla smaç atarak yapabılıom vurduktan sonra dırek cekcen elini ama cok hızlı bır bıcımde ciddi ciddi top bi ileri bi geri gıdıo gıbı gozukuo:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 21 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
yalnız tsubasa da olurya hane top bi ileri bi geri bııcmde gıder kaleciyi şaşırtır ben onu valeybol topuyla smaç atarak yapabılıom vurduktan sonra dırek cekcen elini ama cok hızlı bır bıcımde ciddi ciddi top bi ileri bi geri gıdıo gıbı gozukuo:D

helal olsun valla...[signature][hline]a.k.a. kurtadam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...