Mix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 winds of doom ve bikac parcasını daha arıyorum ama kazaa da falan hiç çıkmıyor. elinde olan varsa msnden ulasabilir mi bana? [email protected][signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 offical sitelerinde olması lazım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 google da arama yaptım ama kapanmıs siteleri acılmadı[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet bende arattım google 'dan bulamadım.. winds of doom güzel..Bütün şarkıları güzel...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Gereksiz bi grup bence hiç arama..Keman sesinden gitarLarı anLamıosun..Bence bosuna ugrasıolar.. >([signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bence çok sağlam grup.Özellikle canlı performansları süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 knight errant öldü.. gruptan ayrılanlarla grup bitti. ayrılanlar ne mi yapıyor... almora[signature][hline]I'm everdying, I'm everlost... Watch me all in flames!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 evet almorayı knight errantın gitaristi kurdu. almoranın albümler güzel ama knight errantın yaptığı albüm efsaneydi bence yani en azından türk metali için. adamlar wacken'a çıkan ilk türk grubu, bunu da unutmayın onlara kötü fln deyip komik duruma düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahaha emir ortamın yılanı olmuşsun yok küçük düşmeyin falna filan ayakları, YÜRÜ BE Opeth gelecek ona gidecez zaten di mi! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ahahah heralde olm abi sen ne barrak adamsın nie sıktın opeth kolpasını yine kaldı kursağımda yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 erquem Mortis irc y eçevirmeyin burayı özel emsaj ya da msn, işcq falandan muhabbetinizi edin lütfen Knight Errant ı dinlemedim ama Candle in the Night hayatımda dinlediğim güzel balladlardan biri[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben buldum sonunda parcayı bi arkadaş yolladı sağolsun isteyene yollayabilirim msnden. ilk mesajda yazdım maili[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Fii tarihinde, taa 98in sonlarında irc'e takıldığım vakitler, hem #mpal, hem #dragonlance kanalında gördüğüm bi arkadaş vardı, Okulu tarafından şişman deniz felan derlermiş.. Neyse, Arkadaş bana Knight Errant'tan felan bahsederdi çok güzel çok hoş işte Konserine gittim vs vs tarzında. Tabii o sıralar ben Macarena ve Coco Jambo döneminden yeni çıkmış, Number One'daki Top 10 listesi dinleyen birisiydim, Metalle felan ne işim olcak yani.. Knight Errant çok hoşuma gitti birkaç şarkısı var işte elimde. Özellikle On The Green çok hoş. 3 gündür arka arkaya sürekli aynı şarkıyı dinliyorum feci zevkli şarkı. Almora denedim dün gece. Ama pek Knight Errant havası göremedim. Metal-archives.com a göre zaten KE Power/Heavy metal yaparken, Almora Power/Classic Metal yapıyormuş. Zaten grup üyeleri felan farklı. Ama Knight Errant çok hoş. Coşkulu söylüyorlar ama İstanbul-FRP-Gameshow üçgenini hatırlatıyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Knight Erant hoş gruptu ama vokalini rezilötesi bulurdum ben...Sonra iki kardeş Almora'yı kurdu sanırım , daha iyi oldu...Sözleri de gülünçtü hatırladığım kadarıyla şarkılarının...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 knight errant'ın albümlerini ankarada bulamadım. acaba var mıdır bir yerde? emule'de felan da yok gördüğüm kadarıyla. almora'yı da pek sevmedim zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Cd şeklinde albümleri yok zaten adamların, herhalde hayriye falan baktın. Oralarda en fazla kasetlerini bulabilirsin; ha bende mp3 olarak baya varlar bilmem tercih edersen vermeye çalışırım bir şekilde.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 var cd si bende vardı.hayriden almıstım.rock store vardı belki orda bulursun rockstation cafe de cd falan satıyolardı bide dopru hatırlıyosam.hatta iğrenç bi sloganları vardı rock store un. "aramadan bulunamaz,fakat bulanlarda arayanlardır"[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar