Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Errant

Mix

Öne çıkan mesajlar

erquem Mortis irc y eçevirmeyin burayı özel emsaj ya da msn, işcq falandan muhabbetinizi edin lütfen

Knight Errant ı dinlemedim ama
Candle in the Night hayatımda dinlediğim güzel balladlardan biri[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Fii tarihinde, taa 98in sonlarında irc'e takıldığım vakitler, hem #mpal, hem #dragonlance kanalında gördüğüm bi arkadaş vardı, Okulu tarafından şişman deniz felan derlermiş..
Neyse, Arkadaş bana Knight Errant'tan felan bahsederdi çok güzel çok hoş işte Konserine gittim vs vs tarzında.
Tabii o sıralar ben Macarena ve Coco Jambo döneminden yeni çıkmış, Number One'daki Top 10 listesi dinleyen birisiydim, Metalle felan ne işim olcak yani..

Knight Errant çok hoşuma gitti birkaç şarkısı var işte elimde. Özellikle On The Green çok hoş. 3 gündür arka arkaya sürekli aynı şarkıyı dinliyorum feci zevkli şarkı.

Almora denedim dün gece. Ama pek Knight Errant havası göremedim.
Metal-archives.com a göre zaten KE Power/Heavy metal yaparken, Almora Power/Classic Metal yapıyormuş. Zaten grup üyeleri felan farklı.

Ama Knight Errant çok hoş. Coşkulu söylüyorlar ama İstanbul-FRP-Gameshow üçgenini hatırlatıyor[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Knight Erant hoş gruptu ama vokalini rezilötesi bulurdum ben...Sonra iki kardeş Almora'yı kurdu sanırım , daha iyi oldu...Sözleri de gülünçtü hatırladığım kadarıyla şarkılarının...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
var cd si bende vardı.hayriden almıstım.rock store vardı belki orda bulursun rockstation cafe de cd falan satıyolardı bide dopru hatırlıyosam.hatta iğrenç bi sloganları vardı rock store un. "aramadan bulunamaz,fakat bulanlarda arayanlardır"[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...