Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn de aşık olmak? öehh

zydar

Öne çıkan mesajlar

aşk olmaz da , sevişme filan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir tabii ama zor ve birazcık saçma bence...Ya şimdi karşındakini tanımıosun fln nası güvencen???Bi de ne biliim cidden böyle insan birlikte zmn geçirmek fln ister ama hiç bişe yapamıosun fln...Kötü olur bence.Bi de insan aşık olduuu sanıo ama aslınd olmamıs oluo bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun olmaz buluşma ihtimaliniz varsa.
Ama ben yinede pek güvenme derim..
Kim bile kaç kişiyle öyle...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

oneway sen yine de güvenme o melisaya

sıkıntı çekersiniz, ne kadar güven duygusu yüksek olsa da bir yerden sonra aradaki mesafe insanı birbirinden uzaklaştırır, en sonunda başka birisi girer araya[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası msn de böyle bişey yaşamak bana imkansız geliyordu ama bi bakımdan damantıklı şimdi. Baya bi konuşuyosun herşeyini anlatıyosun nasılsa bişi olmaz diye. gerçek düşüncelerini açıklıyosun, kafa yapılarınızı çözüyosunuz düşüncelerinizi fln. ne biliyim iyi tanıyosun baa karşındakini belki bitür yakınlaşma olabilir ama banada aşk uzak geliyor doğrusu[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...