HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aşk olmaz da , sevişme filan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya kimseyle cikmiosundur o kizlada muhabbet koyulasinca kendini asik sanion o kadar :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ünlü düşünür melissa p nin dedigi gibi asksiz sex olur ama sexsiz aşk olmaz da o karinin lafiyla iş yapilmayacagindan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne kadar gerçek bilmiyorum ama öyle bi durum şu anda yaşıyorum zaten o ankarada 1,5 aydır görüşüyoruz cıkıyoruz fln ne kadar doğru bilemicem ama cok fazla kaptırma kendini...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 konuyla tam alakası yok ama. kız aşık olduysa sıçtın ya, kızların aşkı bi manyak oluyor[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaşanabilir , mümkündür[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Olabilir tabii ama zor ve birazcık saçma bence...Ya şimdi karşındakini tanımıosun fln nası güvencen???Bi de ne biliim cidden böyle insan birlikte zmn geçirmek fln ister ama hiç bişe yapamıosun fln...Kötü olur bence.Bi de insan aşık olduuu sanıo ama aslınd olmamıs oluo bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 nasil yani kiza aşik olduysan ? erkeklere mi aşik olsun yada gidip agaca ota falan mi aşik olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sorun olmaz buluşma ihtimaliniz varsa. Ama ben yinede pek güvenme derim.. Kim bile kaç kişiyle öyle...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oneway sen yine de güvenme o melisaya sıkıntı çekersiniz, ne kadar güven duygusu yüksek olsa da bir yerden sonra aradaki mesafe insanı birbirinden uzaklaştırır, en sonunda başka birisi girer araya[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 işte o araya giren insanları öldürmek içinde kiralık katil olarak iş yapıyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bırakın abiler şu sanal alemi yaw!! bi gidin yaw!! bize somut şeyler lazım somut :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 olmaz saçma çünki ne anlamı kalır aşkın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Antimodes52, 01 Ağustos 2005 05:22 tarihinde demiş ki: Aşk dokunmak ister. en iyi cevap ilk basta gelmis...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi biraz önce msnden tanıştıgım bi kız bana ilanı aşk etti bu olayın üstüne geldi iimi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 huyunu suyunu hıssetmeden yakın olmadan a$ık olamazsın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Açıkçası msn de böyle bişey yaşamak bana imkansız geliyordu ama bi bakımdan damantıklı şimdi. Baya bi konuşuyosun herşeyini anlatıyosun nasılsa bişi olmaz diye. gerçek düşüncelerini açıklıyosun, kafa yapılarınızı çözüyosunuz düşüncelerinizi fln. ne biliyim iyi tanıyosun baa karşındakini belki bitür yakınlaşma olabilir ama banada aşk uzak geliyor doğrusu[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben bı kere patlamıstım bole, ne kadar webcamde olsa gercektekı gıbı cıkmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya olmaz öyle şey msndeymiş ırctaymış..anca eğlence maksatlı olur.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 onu bırak sen benım arkadasım kızı istemeye bile gitti kız belçikadandı türk tü turkiyeye geldiklerinde arkadaş istemeye gitti ama ailesi karşı çıktı arkadaşım ne kadar acı çekti anlatamam.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sanaldan cacık olmaz salata belki[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Olur. Öyle bir olur ki farkettiğinde feleğini şaşırır cin çarpmışa dönersin. Bazen güzel de olur be! BİLEN BİLİR[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: insight, 01 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Sorun olmaz buluşma ihtimaliniz varsa. Ama ben yinede pek güvenme derim.. Kim bile kaç kişiyle öyle... Zamanında demişim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 internetten ilişki kurmak mı çok kötü ya kızın kesin bi garipliği vardır kesin bişeyleri eksiktir deformasyon vardır :P hehehe bizim bi arkadaş internetten bi kızla çıkmıştı kız motor çıktı. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bide kızın msnini nerden buldun bi arkdan mı aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar