Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarlı web tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün hızla geçip giderken gördüğüm tabelada yazıyordu. hala dumurdayim. mümkünse en kıza sürede oraya gidip resmini çekicem. böyle bişi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla bizim Mehmet Usta var kalem kağıtla web tasarımı yapıyor... Sonra scan ediyo web sayfası oluyor ama hiç bir yerinde link olmuyor tabii... Sırf resim var.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
bilgisayarsızı nasil oluyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Ahaha çok güldüm buna ya :) Süpermiş :) Oraya girip sorsaydın bilgisayarsız nası oluo fln die :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Valla tatil dönüşü ben de, camdan ayağını uzatarak süren bir kamyon şoförü gördüm, keşke fotoğrafını çekebilseydim. Hayatımın dumuruydu.[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
öle demeyin 6 ay web sitesi yapıoz diyip derslere haftada 1-2 gün girmedikten sonra bize hadi gösterin siteyi dediklerinde kağıt üstüne çizip gösterdik sonra yaptık okulda zamanında...
ama güsel olmuştu..[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...