Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayi bıraktim!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanlar hayatta sigaray, bırakmak yada baslamak icin hep bi olaylar baheneler beklerler mutluyken bırakip uzulurken baslamayi fln..... zaten dibe vurduk hayatta hiçbiseye aslinda bagimli olmadigimizi anladim bu meledide bıraktim Bundan sonra Töbees... ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
helal valla. ama büyük konuşma bence..[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
hayırlısı olsunda
bi bir iki ay geçtikten sonra yazsaydın.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
Helal olsun.. Sigarayı bırakmak zaten illa bi bahanesi olmazki,irade meselesidir bu,bırakıcam lan bu meleti dersin bırakırsın .. Zaten kendinizi zehirlemekten başka ne işe yarıyorki .. Tekrardan kutlarım seni ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
en iisini yapmışsın:)herkese örnek olsun ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Keşke herkes seni örnek alsa...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun sigarasız günlerinn..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
neye.. elinde kaldıysa bana yollarsın artık bende senin lotr haritana testerlık yaparım :P
şaka bi yana geçmiş olsun.. umarım yerini doldurcak bişi buursun..[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
bundan sonrasi hiç de gusel olmayacak kendini hep eksik hissedeceksin bir boslukta olacaksin gereksiz sinirlenip elindekileri kaybedeceksin... daha neler neler..

bence sigara iç ... butun bu yukarda yazdiklarim gerceklesmesin...

ehehhe..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
  • Yeni Oluştur...