SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://wwws.tr.warnerbros.com/houseofwax/ Kadrosu yeter ya :D[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu topic açıldı! diye kıl ediim mi seni? yok yok etmiim :D edit: ulen dorsia nası atladın 2 sn.de?! [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 09 Temmuz 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 wefasdf :-) ya paris i ve elisha yı aynı flimde görcem topic açmıcam :D Ama çok pardon boş anıma geldi ;)[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 komsu kızı ve yaramz kızımız parıs aynı fılmde demek ehueh... steelbb yrn karga tulumbada olsa gıdecez bu fılme ıvır zıvır ıstemem[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aman tanrım elisha and paris bi insan bi filmden baska ne isterki senaryo onemli degil :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dün tgrt de fragmanını izledim epey etkileyiciydi,ve u mumyalar..brrr gerçekten korkutucu geldi bana[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dün akşam gittim vasat bi filmdi. paris hilton dışında ;)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gereksiz bir film Elisha dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 09 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o mumyalar korkunç cidden[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehehe ömrümde ilk kez sinemada çığlık attım.... 2. yarı özellikle, güzel korkunçtu[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paris Hilton'a sinemada rol verdiler huh? Filmin boşluğunu gözler önüne seren bir işaret olsa gerek bu... Umarım profesyonellerden bir şeyler öğrenmiştir. Önceki filmlerinde çekim teknikleri ışıklar vs. oldukça kötüydü. Bundan sonraki filmlerinde daha iyi oyunculuki görüntü ve ses tertibatı bekleyen yüzlerce genç var dünya üzerinde... önemli olmasa bile,NOT: paris hilton isimli şahıstan zerre hoşlanmam ve haliyle filmine gitmeyeceğim. Skandallarıyla ve baba parasıyla gündeme gelmiş birinin sinema ekranlarını kirletmesini hoş karşılamıyorum.Tabi bunlar sadece ve sadece kişisel görüşlerim olup kimseyi bağlamaz[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben de diyorum bu kadın tanıdık ama nerden diye, pariscigimmiş megersem lol :D bu arada kan gormeyi pek sevmeyen biri olarak filmden midem 80takla olmus bicimde cıktım, hmm korku filmi yapmayı becerememişler, korkunc değil "tıksınç" dı :D izlemeye degmez, cok kasıntı.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Xanatos, 09 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Gereksiz bir film Elisha dışında :) sonuna kadar katılıorm[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Filmi bilmem de Paris ve Elishanın olduğu her yere gitmekte yarar vardırr[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: dasaaa, 09 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki: önemli olmasa bile,NOT: paris hilton isimli şahıstan zerre hoşlanmam ve haliyle filmine gitmeyeceğim. Skandallarıyla ve baba parasıyla gündeme gelmiş birinin sinema ekranlarını kirletmesini hoş karşılamıyorum.Tabi bunlar sadece ve sadece kişisel görüşlerim olup kimseyi bağlamaz :tup:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi benim şeyde midem kalktı fragmanda bole adam canlı canlı dikenli bisi takıo kafasına sonra uzerine sıcak balmumu mu dokuo ne yapıo iğrenç bişi[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 film güzel ya bildiğiniz hack and slash :p klasik korku filmi iğrenç sahnelerde var ancak paris hilton'un ölümü beni çok mutlu etti çok güzel bi şekilde ölüyor ehaha (spoiler değil bu, heralde filmde paris hilton'un yaşayacağını düşünen bir insan evladı yoktur :p)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yakışmadı ona öyle ölüm =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yakıştı paris hilton gibi sevimsiz biri için çok tatlı bir ölüm olmuş.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aaa :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ilk yarısını ızleyebıldım sadece ehue sınemadan cıkmamız gerektı acil 2. yariya gidicem bi ara isallah! :P[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya izleyen solesin o adamı canlı canlı mumya yaptıgı sahne yok dimi iğrenç ora :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 var , bide utanmadan gul gibi delikanliya agda yapiyor![signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fragmanda elishayı fazla göremedim ama paris baya gze çarpıyordu :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar