RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 tam romantizm havası, şarap aperatif eşliğinde çok güzel meşk edilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 la puerta dolu mu la bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Fistan said: alkolikler toplanın toplandik yarin da toplancaz. kiz mevzusu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 NolaxThensbane said: senko said: Biranin tanesi olmus 10tl Bıraktım ben icmeyi Yesil cay iciyorum :) evdeyap ortamlarda sanayi birası içemiyorum butik takılıyorum dersin kim bilecek. O da bir secenekte, yorar ugrasmasi. Cay iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Peregrin said: Fistan said: alkolikler toplanın toplandik yarin da toplancaz. kiz mevzusu mu sayılır :D @Madcat, doluydu ama bugun sakin olur pazar neşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 senko said: Biranin tanesi olmus 10tl Bıraktım ben icmeyi Yesil cay iciyorum :) ankara'da bazı mekanlar zamlara inat 8-9 tl'ye satıyo birayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 alkolü eşşek etinden yapıyordur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 senko said: NolaxThensbane said: senko said: Biranin tanesi olmus 10tl Bıraktım ben icmeyi Yesil cay iciyorum :) evdeyap ortamlarda sanayi birası içemiyorum butik takılıyorum dersin kim bilecek. O da bir secenekte, yorar ugrasmasi. Cay iyidir ya Senko ben sende böyle her başlıkta bir untergang görüyorum hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yaşlandık artık, iyice hissettirmeye başladı yaşlılık kendini. yanında çöküşü de getiriyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sayin alkolikler nerede toplaniyorsunuz gelin kadikoy kaset'e falan içek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 kozalak said: alkolü eşşek etinden yapıyordur onlar. bestekarda pub 21'e bekleriz o zaman. şişe 50'lik tuborg 15tl. perşembe günleri 3 iç 2 öde kampanyası var. tanesi 10 tl ye şişe tuborg işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ankara biraz uzak kalıyor ya, ulaşım masrafıyla şişesi 40tl ye falan gelir biranın dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Archangel_ said: kozalak said: alkolü eşşek etinden yapıyordur onlar. bestekarda pub 21'e bekleriz o zaman. şişe 50'lik tuborg 15tl. perşembe günleri 3 iç 2 öde kampanyası var. tanesi 10 tl ye şişe tuborg işte :) doktor kafayı yiyecem ya. doktor 3 kutu antibiyotik verdi alkol yok diyor. resmen dar geliyor hayat. ne yapıcaz? ulan ilk kim çıkarmışsa ( sanırım aslı yok) bu alkol varken antibiyotik almayın demeyi onun ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Artariel said: sayin alkolikler nerede toplaniyorsunuz gelin kadikoy kaset'e falan içek kaset taksimde değil mi ya kadıköyde nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 var var ama taksimdeki gibi değil ortam farklı gelio baya bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 zeplinin baktığı sokakta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar