Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet arkadaslar dun bizim guilde bi adam girdi hic instance görmemis hayatinda guilde de girmemis hic itemleri falan da rezalet. Nasil bir olay bu ya :) Türk hem de sosyal olmasi lazim yani :D[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Aha söylüyorum o adama oyunu oynamayı öğretin serverın en iyisi olur.Abi adam o haliyle lvl60 olmuş helal yani.Deli sabır vardır bunda kesin.Tabi birde charı satın almışta olabilir...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 5 ayda lvl 60 olmus[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben ilk charımla lwl 16 yken action için undead mekanına girmiştim hala gülüom halime:D arkadasıda cok tebrik ettim bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben buna örnek tanıdım bir oyuncuyu sölemek isterim sabır yönüyle zulkarneyn adam lvl 60 rogue u Nasıl öle bi dagger yapmışsa helal olsun yani biz 35 dpslik daggerla yapamıyortuz adam 25 dpslik daggerla 60 oldu sabır :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 5 ay :-o[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Neden MMORPG oynuyor ki o arkadas?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 5 ayda level 60 olmaya neden şaşıyorsunuz onu anlamadım. Matematiğim pek iyi değildir ama ufak bir hesap yapayım. Şimdi karakterim level 49 ve 7 gün 12 saat falan played time var. Öyle çok hızlı bir level atlama sayılmaz. Level 60'a kadar olur bu 12 falan. 12 gün played time nedir? 288 saat. Günde 1 saat oynayan biri olsa 288 gün. Bu da 9,5 ay falan eder. Arkadaşın daha yavaş level atladığını ve günde 2 saat oynadığını falan düşünsek 5 ayda level 60 olmasında bence bir gariplik yok. Herkes illa günde en az 4-5 saat wow oynayabilecek diye bir şey de yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Neden MMORPG oynuyor ki o arkadas? internet baglantisi bosa gitmesin diye belki de. ama ilginc bi basari,tebrik etmek gerekli :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Mirage, 20 Ağustos 2005 19:02 tarihinde demiş ki: 5 Şimdi karakterim level 49 ve 7 gün 12 saat falan played time var. Öyle çok hızlı bir level atlama sayılmaz. Ühü benim 7 gün game playle sadece 37 level mage im var ve günde 4-5 saat oynadım, öleyim mi ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Wispy hızlı level atlamak marifet diye yazmadım onları. Benden çok daha hızlı atlayanlar da var. 5 ayda level 60 olduğuna çok şaşırmışlar da onu anlayamadım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 49 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya ben zaten adamla olan muhabbetten koptum Bir aydır düzenli oynuyorum günde 5 saat ortalama anca 37 oldum, ben de mi bir gariplik var onu merak ettim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zaman önemli değilki ben 12 gün layd time sonuuc olmuştum mesela ama 2 hafta ara vermiştim sınavlar girdiği için hatta bu ilk 60 lar arasında olmama engel olmuştu zamanında gazdık işte sanki ilk olunca bi halt oluyor, adam oynamamıştır zevkine takılmıştır paso rested bonus almıştır aynen bana olduu gibi rested bonus deli oluyo tak tak 53 54 55 oluyosun heehhe[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 www.ebay.com <- burdan geliyordur belki.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gayet normal bence , 5 ayda level 60 olması.Benden yavas mıs adam.Bende en yavas oynayan benim zannederdim. iş nedeni ile fazla zamanim kalmiyor zaten,şu andaki charı 2 ayda ancak 50 yaptım.bir 60 oluncaya kadar da 1 ay gecse 60 oluruz ancak 3 ayda. zevkini cikarta cikarta oynuyorum. gerci instance ye girip cıkmıslıgımz var da. Guild de de girdik. Yavas oynuyorum zaten. genelde olarak bol bol muhabbet (zevki oyle cikiyor oyunun , acayip muhabbetler dönüyor bazen , milletle tanisiyorum.), bol bol Ah te takiliyorum. gece gunduz mob kesmek te bayiyor be adamı. Gayet normal O adamin o kadar sürede 60 olası.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar