Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi tek ben mi melankoliden zevk alıyorum?

-pinkmartini

Öne çıkan mesajlar

insanlar genelde boş vakitlerinde bunalıma girerler
sence insanları bunalımdan çıkarmak niye bu kadar zor;)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim depresifliğimin sebebi, hedeflerimin kaybolmuş olması... Seninkini bilemiyeceğim ancak hiç bir temeli yokken yaşanan melankoli ağır biraz. Ancak acı azaltır, olgunlaştıkça "bi sn ben neyle vakit harcıyorum be!" falan dersin. Ama olgunlaşma hiç bir zaman yok etmez(edemez) bu durumu.
Zordur ama hüzünün her türü güzeldir (hüzün diyince aklıma geldi: Zuhal Olcay! O ne hüzünlü güzelliktir öyle)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

isimden kaybediyosun=)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

melankoli kendine acı vermek, kendini durup dururken üzmek falan değildir arkadaşlar, yanlış yorumlamayalım. melankoli, eşsiz bir duygudur, ve her insana ara sıra lazım olur. sürekli mutlu dolaşan, daima mutluluğu hedefleyen, mutlu olmazsa bütün dünyası yıkılan insanların ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum ben.biraz rahat bırakın kendinizi, ağlamak da güzeldir, gözlerin özlemle, tatlı bir hüzünle dolması da güzeldir, kendimize zarar vermeye başlamadığımız, günlük hayatımızdan geri kalmadığımız sürece bi parça hüzün, yararlıdır, üstelik müthiş ilham verir, being sad is the new being happy![signature][hline]abandon your life for three months..
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum sana, katıldım hatta. mutlaka lazım. olmassa olmas bişey. her insan yaşamalı, ama kesinlikle sürekli olmamalı. bi süre sonra sizi aşağı çekmeye başlıyor çünkü. kendimden biliyorum. ilham verdiği konusu ise çok doğru.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peynir, 18 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
Melankolik olmanın da ayrı bir tadı yok mu arkadaşlar ya?

Melankolik takılıyorum diye gezinen insanların hepsi dikkat çekmek için melankolik takılırlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

melankoli mutluluktan yeğdir..insan yaratıcı olur..melankolik halimle istior dünya beni..o zaman seviorum anliorum onu..tanrı çok yalnız be..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...