Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir MMO olsa...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Herkesin kendine ait farklı özellikleri olan karakteri olsa... O özelliklerden başka kimsede olmasa... Yapımcılar uğraşsa birkaç sene,binlerce karakter yaratsalar. Bunları bide dengelemekle uğrasalar. 2 taraf olsa. 2 Taraf da tiplerine,özelliklerine bakarak karakterini seçse. Keşke olsa... Ama imkansız :/
-Yapımcılar çoğalan oyuncu kitlesine karakter yetiştiremez olurlar.
-Denge sağlaması inanılmaz zor olur,diyelim ki sağlandı... Gene de kavgalar bitmez. Senin karakterin benimkinden daha güçlü tartışmaları alır götürür

Ama olsa ne güzel olurdu :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle birşey düşünüyorum:
Ortaçağdaki büyük savaşları konu alıcak. Hatta, Total War savaşlarındaki 1 ufacık minicik tek okta ölen askeri vericekler. Third person olacak, komutanın dekilerini yapacaksınız vs. Çok hoş bir oyun olur. WoWdaki battle groundsun bittikçe refreshlenen hali gibi birşey. Ama herkes çok dayanıksız. Savaşta kazanılan para ilede zırh vesaire satın alınabilsin.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

ah ya nerde öyle bir oyun ya yıllardır hayalini kurduğum oyun türü basit bir asker olarak başlıycaksın ve kimseyle aynı sınıfta olmıycaksın aynı özelliklerin olmyıcak kendine has olacaksın ve salak salak level da kasmaya gerek olmıycak sadece geliştikçe daha iyi silahlar zırhlar alabileceksin ve saçma salak büyücüler olmıycak bildiğin gerçek eski roma çağı olcak ah nerde oyle oyun ya...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şunu isterim (dağınık biraz ama olsun)
Uçan adalarda oturalım, savaş kazandıkça adamıza kazandığımız adaları bağlayalım. Diğer adalarda yaşayan halkı öldürmezsek tebamız olsunlar derebeylik kuralım. Adalarda tarımdı, madendi falan çıkartalım işleyebilelim. Ayrıca adaların yer altı mağaraları olsun. Bunları Dungeon Keeper gibi organize edelim... Adayı ele geçirmek isteyen buralarıda temizlemek zorunda kalsın.. falan olsun, filan da olsun, evet, o da olsun, şundan da koyalım biraz...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

adalarda geçicek adaları düzenliyceğin bir oyun geliyor :D adı neydi ya tbula rasa ydı sanırım :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 14 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
Herkesin kendine ait farklı özellikleri olan karakteri olsa... O özelliklerden başka kimsede olmasa... Yapımcılar uğraşsa birkaç sene,binlerce karakter yaratsalar. Bunları bide dengelemekle uğrasalar. 2 taraf olsa. 2 Taraf da tiplerine,özelliklerine bakarak karakterini seçse. Keşke olsa... Ama imkansız :/
-Yapımcılar çoğalan oyuncu kitlesine karakter yetiştiremez olurlar.
-Denge sağlaması inanılmaz zor olur,diyelim ki sağlandı... Gene de kavgalar bitmez. Senin karakterin benimkinden daha güçlü tartışmaları alır götürür

Ama olsa ne güzel olurdu :)

Yaşadığımız hayattan pek bir farkı yok yani gibi . Denge az bi zor sağlanıyor ama olsun . Bak politikacısı var , askeri var , engineer var medic var . Pk vari kişilikleri de tinerciler olarak kayda al sonra çık sokağa oyna hayalindeki oyunu .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp kapalı olcak olmaz öyle yazıktır . Mıdır bilemiyorum 2 ay önce arkadaşımın kuzenini öldürdü tinerciler . Skill bazlı olsun sistem ama professionlar farklı işte .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben down of war son oyununun videosu gbi bir online oyun istiyorum lvl atlamak için karsı ırktan milleti keseceksin rütbe atlıyacaksın ırklar arası dev savaslar olacak savas kaderlerini komutanlar belirleyecek komuta uymayan askerler öldürülecek ve o carın %15xp barı düşecek :D harika olurduuuuuuuuuuuu[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...